Jump to content
adnan.suzanj

29.10.2013

Recommended Posts

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 13:00
Naziv para: Mykolaiv - Šahtjor Donetsk
Tip para: Gost više od 2.5 gola
Tečaj: 1.680

Ev. dobitak: 6.680
Ev. gubitak: 1.680

Share this post


Link to post
Share on other sites
U17 World Cup - Fudbal
17:00 Nigeria M17 ₋ Iran M17 
tip: HPB 1 ( pobeda Nigerie sa dva ili više golova razlike)
kvota: 1.90 Mozzart
ulog: 10/10
 
Danas se na svetskom prvenstvu u fudbalu za igrače do 17 godina igraju druge 4 utakmice četvrtfinala. U Al-Ainu će koplja ukrsttiti Nigerija i Iran. Rekoh koplja, ali mislim da bi tačnije bilo da se kaže , da će se ukrstiti koplje i štit. Sada se postavlja pitanje da li će štit izdržati? I koliko će izdržati?  Da pređem na stvar da bi bilo jasnije o čemu govorim. 
Danas je susret dva različita stila igre, Nigerija igra za gol više, dok Iran igra da sačuva svoju mrežu, a u napadu šta se uradi. U prilog svemu ovome ide da je u grupnoj fazi Nigerija bila druga po efikasnosti ( odmah polse Brazila). Dali su  čak 14, a primili 4 gola.
Pobedili su Meksiko 6:1, Iran 5:0, a sa Švedskom su odigrali  nerešeno 3:3 , iako su posle 20.minuta igre gubili sa 2:0. Sa druge strane Iran ima dve nerešenu i jednu pobedu uz gol razliku 3:2 . Što znači da su dali skoro 5 puta manje golova od Nigerije , ali i primili duplo manje.  Pobedili su 1:0 Austriju, odigrali nerešeno 1:1  sa Kanadom i Argentinom . 
Nigerija je u Aprilu igrala na prvenstvu afrike i tu su osvojili 2 mesto izgubivši od Obale Slonovače na penale . U regularnom delu je bilo 1:1. I to je jedna od retkih utakmica da mladi nNigerijci nisu dali više od jednog gola.  Samo da napomenem da su tada u polufinalu pobedili Tunis sa 4:2 , a da su u grupnoj fazi, kao i sada na svetskom prvenstvu bili prvi u grupi uz gol razliku 13:2. 
Ako pogledamo nekoliko zadnjih  svetskih prvenstava za seniore , vidimo da na svakom ima po neka Afrička reprezentacija koja daleko dogura. Samo je pitanje kada će jedna od njih i osvojiti. Ako kažem da na ovom World CUp -u17 učestvuje 4 afričke reprezenatcije i da su sve 4 prošle grupnu fazu i  plasirale se u 1/4 finale, dovoljno govori o kvalitetu afričkih timova , gde je Nigerija jedna od najboljih.  Da mladi Nigerijcima ovo nije samo neki trenutan bljesak , govori i to da su 2007 bili najbolji na svetu , a 2009. -drugi. 
O Iranu nema toliko toga da se kaže.  Na Azijskom prvenstvu 2012, gde su bili domaćini stigli su do polufinala, a 2006. su i osvojili. Na svetskim prvenstvima nemaju nikakve zapažene rezultate .Milsim da im je ovo 1/4 finale veliki uspeh. Njihov štit je izdržao naprethodnim utakmicama , ali danas neće. Ipak će protiv sebe imati preoštro koplje.  
Ovde pobeda Nigerije , ne bi trebalo da dođe u pitanje , ali kvota je dosta mala ( oko 1,35) , a pitanje je samo sa koliko će razlike pobediti. Ja ću igrati na sigurniju varijantu pobeda Nigerije sa najmanje 2 gola razlike. 
Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: Nigerija(17)(2,5)-Iran(17)
Tip para: vise
Tečaj: 1.500

 

:uredu:   4-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Manchester United - Norwich City/Total Goals Scored
Tip para: over 3,5
Tečaj: 2.450

 

:uredu:   4-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...