Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

30.10.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB,(World Series) Game 601:00 CET (31/10/2013)Boston Red Sox - St.Louis Cardinals(Team Points)Pick: St.Louis Cardinals Over 3Odd: 1.833Bookie:MarathonbetStake: 8/10Večeras se na Fenway Park,( Boston, Massachusetts) u 6 meču World Seres sastaju se domaći Red Soxi(3-2) i gostujući Cardinalsi(2-3)...Seria se vratila na čuveni Fanway gde će se odlučiti o novom šampionu Red Soxi  su napravili ogroman korak i u Boston se vratili sa dve pobede i na korak su od slave!!!Iako mislim da u ovom meču je prednost na strani Cardinalsa zbog mechapa i meni je nekako najrealnije da ova serija ode u sedmi meč i tada Red Soxi uzmu titulu no videćemo!!!Ja na ovom meču ipak neću igrati na pobednika meča već ću uzeti Over Cardinalsa po meni neverovatna granica od 3 rana bez obzira na neefikasnost Cardinalsa!!!Na moundu za Bos. John Lackey(2-1, 3.26 ERA) iako baca u solidnoj formi i na njegovom prošlom startu sam igrao Over 3.5 na Cardinalse koji je prošao doduše tek u finišu ostao je na moundu duže nego što sam očekivao ali mislim da večeras može i pre biti dohvaćen.Prosto je neverovatno da tako jedna frhunska ofanzivna ekipa i popred dve pobede ni na jednom meču nije odigrala sjajno više prava na popravni nemaju i sa produženim lineupom zaista bi Cardinalsi morali bar do 3 rana ali ja verujem da mogu i mnogo više...Gotovo sam siguran da niko neće imati ovaku granicu da će sutra svuda biti Over 3.5.Kkao bilo uzimam Over 3 na Cardinalse za jak ulog....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
00:00h Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks
Tip: ML 2 
Kvota: 1.91 
William Hill

Philadelphia nije ekipa na koja smo navilki u prethonih sezone. Trenutno pri dnu tabele, sa samo 3 pobede od koji 2 su vezani na poslednih 2 duela protiv ekipa sa New York-a. Grcevito se bore protiv jacih rostera u ligi, generalno vecina od tih meceva su bili porazeni. Dosta problema sa odbrane i napadu, bez nikakvu disciplina. Jedini dobar segment u njihove igre je golmansku sigurno koja dolazi povremeno, zavisno od duela. Za veceras najavljen je Mason, 3W-5L sa 2.15 GAA i 0.930% SV.
Ducksi dolaze nakon 2 vezaneh pobede takodje, ovo je samo jos jedan od serija gostinski duela. Do sad polovican useh.  Trenutno su bolji od svog protivnika u vise segmenta igre. Imaju ubitacan napad predvodeni od Perry, daju nesto vise od 3.17 gol po utakmici sa nesto vise od 34 ispucani udarci u proseku. Defanziva je solidna, konselidira se malo po malo. Procenat face-off je na zavidno nivo, disciplina na nivo. Hiller je najavljen za vecerasni duel, 4W-2L sa 2.64 GAA i 0.911% SV. 
Anaheim je trenutno bolji roster u svih segmenta. Imaju priliku veceras da nastave u pobednicki ritam koji bih prakticno znacelo 3 pobeda u nizu a ova ista pobeda bih imala dvojno znacenje jer to bih znacelo 3 pobeda u nizu proti Phila u Wells Fargo Centar.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
03:30h Los Angeles Kings - San Jose Sharks
Tip: Manje od 5.5 golova 
Kvota: 1.55 
Pinnacle Sports

Bice ovo zaista primamliv duel na koji se ocekuje manji broj golova.
Razlog za ovakav rasplet je vrlo jasan i logican. Dva odlicna golmana kod obe ekipe. Za Los Angeles je najavljen Quick koj ima 7W-4L sa 2.53 GAA i 0.907% SV. Ovo je delumno manji prosek nego sto standardno ima koj iznesuje nesto vise od 0.917%. U svojoj karieri protiv Sharksa je imao 1.43 GAA.  Sa San Jose je najavljen fantasticni Niemi koj ima 9W-2L sa 1.53 GAA i 0.933% SV i 1.88 GAA protiv Kingsi u svojoj karieri. 
San Jose je prikazao svoji kvalitet u dobra defanziva, igrajuci jako cvrsto sa dosta blokiranih udara. Imaju par izostatka za vecerasni duel ali nista posebno koje moze da utice na konecni rezultat. Kod Kingsi nema povredenih igraca, sto dodatno zacvrstuje podatak o cvrstini ekipi i nacin igre prije svega.
Ocekujem tvrd duel, prije svega zbog podatka da Kingsi imaju bolji balans u odnos Sharks koji su u nizu od 0-6 u poslednih 6 gostovanja. To pretstavlja pritisak vise u odnos oba roster da sto vise razmisljaju u defanzivi. Manji broj golova je takodje bilo na poslednih 5 meceva. 
Sretno!

 

:crossfingers:  :14clover: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...