Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

30.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 1811

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Lokeren-Lierse
Tip para: 1&T12+ (Mozzart kombinazzije)
Tečaj: 1.670

Ev. dobitak: 6.670
Ev. gubitak: 1.670

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 1018

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Sassuolo-Udinese
Tip para: Prvo poluvreme 2
Tečaj: 3.200

Ev. dobitak: 8.200
Ev. gubitak: 3.200

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport: NogometLiga: Belgija-Jupiler LeagueVreme: 20:30Par: Oostende-AnderlechtTip: 2Koefecijent: 1.55Kladionica: ExpektUlog: 8/10AlbertparkKratko ću ovo prokomentirati. Anderlecht je nakon "petarde" od PSG u Ligi prvaka, kiksao i za vikend odigravši 1:1 protiv Standarda na svom terenu. Forma momčadi nije na zavidnom nivou, ali nemaju više pravo na kiks Pogotovu u domaćem prvenstvu gdje su na petom mjestu s 7 pobjeda, 1 neriješenim ishodom i 4 poraza, uz 31:16 gol-razliku. Mislim da večeras imaju idealnog protivnika za povratak forme i dobrih rezultata, jer prvi Standard već nakon 12 kola ima velikih 7 bodova prednosti. Skromni domaćin je na 14. mjestu s 9 bodova, 2 pobjede, 3 neriješena ishoda i 7 poraza, uz 9:20 gol-razliku. Kvaliteta je apsolutno na strani gostiju, a Mathias Suarez, Saša Klještan, Massimo Bruno, Frank Acheampong i Guillaume Gillet bi trebali rješiti problem pogodaka. Anderlecht favorit, igram sigurnu pobjedu i vodstvo gostiju od početka utakmice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Spain 
22:00h Real Madrid - Sevilla
Tip: Vise od 4.5 golova 
Kvota: 3.00 
William Hill

Nakon El Clasico, porazeni tim sa Madrida precekuje ekipu Sevilla na domaci teren na jos jedan debri duel, bar na papiru. Ovo je idealna prilika za Anceloti da konsoledira svoju ekipu a ujedno da prikaze svoja moc.
Real se nalazi na 3 pozicija na tabeli sa 9 bodova zaostatka sa Barcelona i 5 u odnos drugoplasirani tim Atletico Madrid. To znaci da kraljevi nemaju drugi izbor osim maksimalni fokus u svaki moguci duel  jer svaka greska mogla bih skupo da kosta, sa obzir na tome da su Atletico i Barcelona veoma mocni u ovoj sezoni. Na domaci teren su veoma mocni, dominiraju protiv slabiji ekipa. Jedini poraz je dosao sa Atletico, maltene ocekivano zbog vaznost duela. Ostalih utakmica lako zavrsava u svoja korist (3:1 Bilbao, 4:1 Getafe, 2:1 Betis, 2:0 Malaga). Po rezultatima jasno se vidi da Real konstatno prima golove sa svojih protivnika a jos veca je varijatna kada protivnik dolazi u forma i ima kvalitet u napadu, kao sto je danas protivnik Sevilla. Gosti dolazu u zavidna forma u posledno vreme, 7 vezanih utakmica bez poraza. Dominiraju na svoji domaci teren, lagano privrsavaju svoje utakmice. U gostima se nekako drze, nakon jedini poraz od Valencije na kraju Septemvra, vezali su 2 neresenih duela. Tu dolaze maltene desetkova, spisok povredenih igraca je prilicno dug ali ni da nije tako bilo, to ne bih bilo resenije za besnog Reala. Jednostavno, kralski klub je pod pritiskom da dodje do sva tri boda u ovog duela. Neophodna je pobeda zbog zaboravanje poraza u El Clasico, diganje samopouzdanje ekipe i naravno, da se namali razlika u odnos svojih rivala.
Zbog toga ocekujem jedan silan tempo igre, jak pocetak utakmica za Real koji bih konstatno napadao od pocetka do kraja utakmice. Nista osim pobede se ne prihvaca. To bih znacelo jedan otvoreni mec sa strane domacina, potpuna dominacija na terenu koja obecava i otvara prostor svog protivnika za kontra napade i pokusaj realizacija kako samo Sevilla zna. Zbog nekonstantosti  u defanzivu domacin kao i moc njihov napada, ocekujem Real da prime golove veceras ali da ih daje. Sevilla je ekipa sa odlican napad koj trenutno solidno funkcionise, isti napad je upeo zabiti na Barcelona 2 gola i po najmanje 1 na svaki gostinski teren. Nemaju sta da zagube a sa vise otvoreni prostor mogu biti jos opasniji.
Sve o svemu, mislim da su golovi na obe strane veoma realan ishod ovog meca.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:45, Sarajevo - Željezničar, tip: X, @3.10, 2/10, bet365

0:0 :uredu:

 

19:45, Sarajevo - Željezničar, tip: manje od 2.5 gola, @1.65, 4/10, bwin

0:0 :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...