Jump to content
Sign in to follow this  
adnan.suzanj

31.10.2013

Recommended Posts

22:00, Athletic Bilbao - Elche, tip 1 @ 1.69, Pinnacle, 8/10

 

Bilbao se nalazi na 5.mjestu sa 19 osvojenih bodova, dok je Elche na 12.mjestu sa 12 osvojenih bodova. Bilbao ove sezone igra dosta dobro, imaju 6 pobjeda, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 16:13. Posebno su odlicni na svom terenu, gdje na 5 odigranih utakmica nemaju poraz, uz 4 pobjede i samo 1 remi i gol razlikom 10:4. Jedini remi su ostvarili protiv Valencie, kada je bilo 1-1. Zadnje 3 utakmice nemaju poraz, a imaju 2 pobjede u nizu. 

Elche ima podjednak omjer od 3 pobjede, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 10:13. Nesto bolje igraju na strani gdje su skupili 7 bodova, uz 2 pobjede, 1 remi i 2 poraza. Na gostovanjima imaju i dvije pobjede u nizu, protiv Celte 1-0 i Betisa 2-1. U proslom kolu su porazeni na svom terenu od Granade sa 1-0. 

 

Ove dvije ekipe se do sada nikada nisu sastajale, pa im je ovo premijerni susret. Bilbao je godinama u samom vrhu spanskog fudbala, dok se Elche tek treba da dokaze, jer su tek usli iz segunde. Bilbao bi u slucaju pobjede zadrazo korak za vodecim ekipana i dalje drzao prikljucak za borbu za neka od evropska takmicenja, koja su sasvim sigurno cilj ove ekipe i ove sezone. Za razliku od prosle sezone, kada su igrali Evropa ligu, ove sezone Bilbao nije nastupao na euro sceni, pa ce sigurno htjeti da ove sezone ponovo ostvare taj uspjeh igrajuci neko od evropskih takmicenja. Siguran sam da imaju kvelitet da se izbore za to, a ako se ukaze prilika mozda se domognu i mjesta koje vodi u kvalifikacije za ligu prvaka. No, zato im trebaju pobjede upravo poput ekipe kakav je Elche, jer su i oni svjesni da se bodovi ne mogu lako traziti protiv velikana Barce, Reala, Atl. Madrida, ali zato ovakvi rivala poput danasnjeg se mora pobijediti. Bilbao ima bolji i iskusniji tim i mislim da ce slaviti veceras bez vecih problema. Moj tip je pobjeda Athletic Bilbao-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Granada - Atletico Madrid, tip: 2, @1.48, Pinnacle

 

Diego Simeone predvodi Atletico Madrid u potjeru za Barcelonom te je večerašnja utakmica jedna od mnogih koje će trebati pobijediti da bi ostali na šampionskom kolosjeku. Granada je ekipa koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva dala samo šest golova i mišljenja sam da će kompletni Atletci to riješiit u svoju korist pogotovo uzevši u obzir da Granada ima samo jednu pobjedu iz pet utakmica na svom terenu. Veliko bi iznenađenje bilo sve osim pobjede Madridista koji ove sezone na svim frontovima igraju odlično. Gosti su kompletni, jedino neće biti Olivera Torresa, mladog reprezentativca Španije, koji je u prošlom kolu zabio pogodak. Dakle, pobjeda Atletico Madrida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 4019

Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: Ath.Bilbao-Elche
Tip para: Tim 2 ukupno golova pp 1+
Tečaj: 2.950

Ev. dobitak: 7.950
Ev. gubitak: 2.950

Share this post


Link to post
Share on other sites
23:15, Ponte Preta - Velez Sarsfield, Tip 2 & Under 2.5 goals @ 4.20, Bwin , 8/10
 
Mec iz Copa Sudamericana u kome se u Brazilu sastaju Ponte Preta i Velez Sarsfild iz Argentine u prvom mecu cetvrtfinala.
Ponte Preta je 18-ti na tabeli u Brazilu sa 3 boda manje od Fluminensea koji je iznad crte za opstanak a do kraja ima 7 kola u kojima ce se grcevito borit za opstanak a za vikend ih ceka susret u gostima protiv 
Criciume kojaq ima bod manje i nalazi se jedno mesto ispod njih i svakako im je taj mec mnogo znacajniji od ovog gde realno u dvomecu nemaju sanse protiv Argentinaca koji su pre dve godine bili polufinalisti jaceg takmicenje Copa Libertadores.
Ponte Preta je za vikend imao tezak mec sa jos jednim konkrentom za opstanak Vascom gde su pobedili sa 2-1 golom u zadnjem minutu nakon sto su gubili na poluvremenu.
Na sajtovima nisam uspeo da nadjem konacan sastav ali postoji verovatnoca da ce trener odm,oriti neke igrace u ovako paklenom rasporedu jer se Brazilska liga i9gra na svakih 3-4 dana plus mecevi u Copa Sudamerikana .
William koji je jedan od najboljih igraca ekipe nece igrati sto ce svakako biti hendikep za ekipu.
Ponte Preta je imala prilicno lak posao dosada jer su u prvom kolu imali Criciumu koja se bori za opstanak u Brazilu 2-1 u gostima i 0-0 na svom terenu  i Kolumbijski Deportivo Pasto 2-0 kuci i 0-1 u gostima gde su imali prilicno srece da ne izgube sa vise razlike i ispadnu.
Velez je jedan od favorita Copa Sudamerikane, oni su dosad igrali sa Argentinskim Belgranom 0-1 i 2-0 i Kolumbijski La Equidad pobede u oba meca sa po 2-1.
U Argentinskom prvenstvu su u sredini tabele 6 kola pre kraja i realno nemaju velike sanse niti ambicije da se bore za nesto vise tako da mislim da su sve karte bacili na ovo takmicenje gde uz pobednika meca River Plata- Lanus i verovatno Sao Paulo i Libertad imaju najvece sanse da udju u finale i bore se za trofej.
Poznato je da Argentinci ovakve meceve igraju tvrdo i na mali broj golova a ni Ponte Preta nije previse efikasna jer su u prvenstvu na 31 meceva dali 33 gola a u Copa Sudamerikana 3 od 4 meca su bili under i ocekujem tvrd mec gde ce Ponte preta pokusati da napada ali i da se previse ne istrosi a Velez ce cekati svoiju sansu iz kontre i nadam se iskoristiti je tako da sam uzeo kombinaciju da ce Velez pobediti a da ce na mecu pasti manje od 2.5 gola 

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:15, Ponte Preta - Velez, tip: prvo poluvrijeme X, @2.00, bet-at-home

 

Četvrtfinalni meč Copa Sudamericane, drugog po jačini takmičenja u Južnoj Americi, donijet će duel između brazilskog predstavnika Ponte Prete i argentinskog Velez Sarsfielda. Mislim da će biti tvrd meč, ulog je veliki, tako da ne očekujem neku blještavu igru niit golove. Prva poluvremena ovakvih mečeva vrlo često završe neriješenim rezultatom, odnosno 0:0. Smatram da će to biti slučaj i ovaj put. Ponte Preta je do sada izbacila Criciumu i Deportivo Pasto, a Velez je bio bolji od Belgrana i od La Equidada. Ponte Preta je dva puta do sada prvo poluvrijeme igrala neriješeno, dok je Velez samo jednom. Očekujem da će Ponte Preta igrati na sigurno, da ne prime gol, dok će i gosti paziti na gol gledajući da zabiju barem jedan gol, ali doza opreza će biti na najvišoj razini u prvom poluvremenu. Dakle, uzimam tip prvo poluvrijeme neriješeno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:15, Ponte Preta - Velez, tip: prvo poluvrijeme X, @2.00, bet-at-home

0:0 :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...