Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

02.11.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 14:30
Naziv para: Hrvatska(55,5)-Danska
Tip para: vise
Tečaj: 1.850

 

:uredu:   28-29

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Kema Puconci - GO Volley TIP 1 @ 1,50 Bwin 7/10

 

V novi športni dvorani (Zelena dvorana),ki je bila pred kratkim tudi otvoritev Zelene dvorane bo danes 4.krog 1.ženske odbojkarske lige v Sloveniji. Sam odlično poznam puconske igralke,ki so tudi večinoma iz Murske Sobote pravtako pa poznam sposobnost te ekipe zato sem se odločil,da so Pucončanke v vlogi favoritinj za današnjo zmago proti GO Volley-u.
Kema Puconci so v treh tekmah 2 krat zmagale in sicer najprej doma proti novim prvoligašicam Braslovčam z 3:1,kasneje pa še zmaga v Žirovnici proti Zgornji Gorenjski gladko z 0:3. Na prvi "otvoritveni" tekmi pa so doma klonile proti Aliansi z 1:3. Med tednom so odigrale tudi v osminifinala pokala Slovenije proti Prevalju(3:0),kjer niso igrale nekatere izkušene igralke med njimi tudi kapetanka Ana Praprotnik (žena odbojkarja Panvita Galexa Gorazda Flisarja). V letošnji sezoni so na novo registrirane odlične murskosoboške igralke kot so Mateja Kadiš in Mateja Salaj,igra tudi še Iva Škraban(vse skupaj prej DŠR Murska Sobota).
GO Volley iz Nove Gorice so trenutno na 6.mestu z zmago v gosteh pri Aliansi (3:1), na ostalih dveh "domačih" tekmah izgubile najprej proti Vital Ljubljani z 2:3 in na zadnji prvenstveni tekmi še proti Luki Koper gladko z 0:3. Pravtako pa so izpadle v pokalu Slovenije kjer so najprej v gosteh premagale Braslovče z 3:2, prejšnji teden na povratni tekmi izgubile z pravtako z 2:3, zlati niz pripadal gostjam z 15:12.
Moja napoved :
Pri GO Volleyu imajo odlično "strelsko" trojico kot so Kolbl, Grudina in Spačal medtem ko pri Puconcih domačih odbojkaricah so bolj "izenačene" strelke kjer pa najbolj izstopa Sara Sakovič. Poleg Sakovičove so še tu Škraban Iva, Salaj, Mateja Kadiš, Frumenova.....tako da pričakujem težko tekmo in zmago domačih odbojkaric....

TIP 1

 

3:1 :uredu:

Edited by roberth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...