Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

05.11.2013

Recommended Posts

20:25 Tirol Innsbruck - Halk Bankasi /hand. 2,5 :0/ TIP 1 @ 2,55 Unibet  7/10

 

Te ponudbe pa ne smem zapraviti....

V Innsbrucku(Avstrija) v olimpijski hali bo danes odbojkarska tekma Lige prvakov kjer bosta igrali avstrijski državni prvak Tirol in turški vice prvak Halk Bankasi iz Ankare. Odločil sem se,da bodo Tirolci vknjižili vsaj en set....

Oba kluba igrata v Ligi prvakov v skupini F kjer poleg obeh klubov igrata še poljski Jatrzebsky Wegiel in romunska Constanta.Tirol je začel slabo v ligi prvakov, v dveh tekmah so izgubili v gosteh pri Poljakih z 0:3, doma pa izgubili še od Constane z 1:3 kar pa pričakujemo tudi slovo od Lige prvakov. V državni ligi kjer je 8 klubov(v tej ligi trenutno še ne igrata Posojilnica Aich/Dob in Amstetten zaradi nastopa v MEVZA liga (liga 5 držav) je v 6 tekmah zabeležil vse zmage z 3:0. V svojih vrstah imajo kar nekaj legionarjev med njimi tudi reprezentanje svojih fržav kot so libero Erik Shoji(USA), Tamas Kaszap (Madžarska) in Andres Jimenez(Kolumbija).Igrajo pa tudi avstrijski reprezentanje Berger, Koraimann in Tusch vendar v ligi prvakov igrata malo....Poleg teh legionarjev igrajo še Brazilec Souza. Latvijec Peda,češki Rak in Američan Hein.Po statistikah velja omeni najbolj na Kolumbijca Jimeneza in Heina, nič slabši niso Berger, Koraimann in Kaszap.

Halk Bankasi so v ligi prvakov prepričljivi in imajo maksimalno število točk, dosegli so dve zmagi z po 3:1 in sicer v gosteh pri Constanti in doma proti Jastrzebski. Pri Turkih je zanimivo to,da so na obeh tekmah Lige prvakov igralo le 6 igralcev (brez libera Nurija Sahina).Tudi v turški ekipi so reprezentanje svojih držav( Raphael Vieira iz Brazilije,Mitar Tzourits iz Grčije in Emre Batur iz Turčije). Poleg teh treh igralcev igrajo še Kubanec Portuondo, nevarni bolgarski Kaziyski in domači Resul Tekeli. V državni ligi so začeli z dvema zmagama s po 3:0 proti Konak Belediye in proti Instanbulu. Na zadnji domači tekmi,ki je bil tudi derbi kroga pa so izgubili proti Fenerbahceju z 2:3.

Moja napoved : Vsekakor so Turki favoriti proti Tirol vendar povprečna starost prve šesterke je več kot 30 let medtem ko je pri Avstrijcih le Čeh Rak,ki je star 34 let, vsi ostali pa so do 27 let. starosti....in prav zaradi mladosti in solidne forme Avstrijcev,ki je kar zanimivih reprezentov stavim na vsaj en set domačega moštva.....TIP 1 za hand. 2,5:0 za Tirol!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 19:30
Naziv para: Rzeszow  -  Ceske Budejovice
Tip para: vise od  132,5 poena
Tečaj: 1.850

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...