Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

10.11.2013.

Recommended Posts

American Football, NFL19:00 CET (10/11/2013)New York Giants - Oakland Raiders(Handicap)Pick: New York Giants -6Odd: 1.78Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na MetLife Stadium,( East Rutherford, New Jersey) igra meč između domaćih Giantsa(2-6) i gostujućih Raidersa(3-5)...Giantsi posle katastrofalnog starta i 0-6 već izgubljene sezone sa 2 vezane pobede su ponovo u igri jel East Division je dosta izjednačena i timovi igraju sa dosta oscilacija i oni sada zaostaju za vodećim Dalasom samo 3 pobede a ako se uzme da Dalas gostuje Saintsima gde bi lako mogao da bude poražen oni eventualnom pobedom bi došli na samo dve pobede zaostatka.Jednostavno Giantsi su podigli nivo odbrane gde su na dva meča dobili samo 14 poena i napad je počeo manje da prodaje lopte što je najbitnije od svega.Mening nije mogao gore početi sezonu jednostavno neverovatno loše očekujem i od njeg mnogo bolje partije veliki problem u napadu je trčanje ali verujem da protiv potpuno razbijenih Raidersa koji su prošle nedelje dobili od File neverovatnih 49 poena poređenja radi samo nedelju pre toga ta ista Fila je dala Giantsima samo 7 poena.Sa druge strane Raidersi na gostovanjima bez pobede ništa ne funkcioniše sjajno drži ih kolko tolko trčanje gde i kvoterbek Terrelle Pryor to jedinoi radi dok je kroz vazduh jako loš.Odbrana protiv trčanja je dobra ali protiv pasa jako loša što svakako odgovara Giantsima koji će svakako forsirati pas igru.Jednostavno po meni sve je na strani Giantsa i očekujem da nastave sa pobedama i uzimam ih u hendikepu....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, Worcester Sharks-Portland Pirates, tip: Portland konačan ishod, @2.00, William Hill, 7/10

 

DCU Center - Worcester, MA

 

Za večerašnji pick iz AHL-a odabrao sam susret Istočne konferencije u diviziji Atlantic između Sharksa (3-6 omjer pobjeda i poraza, uz 19:31 gol-razliku) i Piratesa (3-6, 25:28 gol-razlika). Obje ekipe razočaravajuće su krenule u novu sezonu. Dok domaćin nastavlja lošim igrama iz prošle sezone (pretposljednje mjesto na Istoku), gostujuća ekipa pretrpila je brojne promjene u sastavu, pa shodno tome s vremenom se očekuje veća uigranost i pozitivni rezultati. Kvaliteta je na strani Portlanda i zasigurno ćemo ih opet vidjeti u playoffu. Večeras dajem prednost Piratesima (NHL affiliate Phoenix Coyotesa), jer je njihova forma u usponu (3-2 u posljednjih 5 susreta), a domaćin igra treći dan uzastopce.

 

Piratesi su prije 2 dana upisali 5:1 domaću pobjedu upravo protiv Worcestera. Trener Ray Edwards je konačno „složio kockice“ i ekipa nakon uvodna 4 poraza izgleda puno bolje. Iako Su Sharksi nadpucali Piratese (46-29 omjer udaraca na gol u njihovu korist), golman Visentin je imao izuzetnu večer, a golove su postigli McMillan, Yip, Brule i Lessio (2). Svakako je veliki hendikep bio odlazak kapetana iz prošle sezone, Alexandrea Bolduca, ali ofenzivu će predvoditi Andy Miele (5+3), Chris Brown (1+5), Jordan Szwarz (3+2), Gilbert Brule (3+2) i  Tobias Rieder (2+2). Prošle sezone Piratesi su zabili 230 golova i uz Syracuse i Springfield bili među najefikasnijim ekipama Istoka. Večeras im dajem prednost u DCU Centreu.

 

Piratesi su imali dan odmora i imati će veliku prednost večeras na ledu, jer Sharksi (affiliate San Jose Sharksa) večeras igraju treću utakmicu u tri dana i sigurno će im nedostajati svježine za brzo klizanje gostiju. Već sam spomenuo poraz u petak, a sinoć su Sharksi  s 5:2 poraženi na svom ledu od Providencea. 46 udaraca na gol Piratesa u petak ostavilo je veliki trag na igračima Sharksa. Tome svjedoči i podatak da su sinoć imali čak 9 isključenja, od kojih su Bruinsi iskoristili 2 powerplaya.  Domaćin je u posljednja dva susreta tako „inkasirao“ deset golova, a umor je još veći. Sharksi će se teško nositi večeras s odmornijim i kvalitetnijim suparnikom. Pobjeda Piratesa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 9755

Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: OklahomC(204,5)-Washingt
Tip para: manje od204,5 koševa
Tečaj: 1.850

Ev. dobitak: 6.850
Ev. gubitak: 1.850

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...