Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

11.11.2013

Recommended Posts

Liga: ATP Challenger LimaVrijeme: 19:00Par: Nicolas Jarry - Marcelo DemolinerTip: 2Koefecijent: 1.59Kladionica: sbobetOvo je mec prvog kola na celendzeru u Limi u Peruu.Sastaju se mladi cileanac Jarry (ATP 1050) i brazilac Demoliner (ATP 402).Sto se tice Jarrya nisam bas upucen u kvalitete ovog igraca a to najvise zbog toga sto je on i dalje junior sa nepunih 18 godina.U profesionalnoj karijeri igra od prosle godine ali veoma mali broj meceva a sto se tice ove sezone ima svega 14 meceva sa skorom 6/8.Ovdje je igrao kvalifikacije i zbog manjeg odaziva igraca bilo mu je dovljno da prodje jedno kolo samo izbacivsi Mognesa 3-6,6-2,6-2.Sa druge strane Demoliner je moze se reci vec iskusan igrac sa svoje 24 godine.Ove sezone je bio ocajan tokom cijelog toka sa ukupnim skorom na svim podlogama 14/27 a kad je sljaka u pitanju tu ima skor 7/11.Nije imao zapazenijih rezultataove sezone a inace je igrac koji se dosta oslanja na servis iako je sljaka u pitanju.Medjusobno nisu igrali a danas ocekujem da Demoliner sigurno zeljan pobjeda makar na kraju sezone slavi.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Challenger Lima (Peru), šljaka
Nicolas Jarry - Marcelo Demoliner 2 @1,40 , Mozzart
 
Meč između mlađanog tenisera iz Čilea - Jarry i Brazilca - Demolinera.
Demoliner je svakako mnogo poznatiji teniser, ove godine ne pruža tako dobre partije kao prošle ali ima mnogo više iskustva na šljaci od današnjeg protivnika (Demoliner u karijeri ima skor na šljaci od 200 pobeda i 126 poraza).
Jarry je igrač rođen 1995. godine i ima svega nekoliko profesionalnih mečeva. Još uvek je junior i posećuje Futures turnire, a u glavni žreb ovog Challengera je dospeo kao ''Lucky loser'' tako što je izgubio u kvalifikacijama ali odustajanjem pojedinih tenisera, organizatori su mu pružili šansu. Trenutno je 1050. na ATP list, dok je Demoliner 402.
Demolineru je najbolji plasman na ATP listi 232. mesto. Prošle godine je stigao do 16-ine finala, dok Jarry učestvuje prvi put, što je takođe na strani Brazilca.
Ovo će im biti prvi međusobni duel.
TROUGAO:
Demoliner - Miele 2:0 ; Jarry - Miele 2:1
Kladionice su već uočile propust i počele da obaraju kvote na pobedu Demolinera.
Očekujem trijumf dosta iskusnijeg Brazilca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...