Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

11.11.2013.

Recommended Posts

20:00, Albany Devils-Bridgeport Sound Tigers, tip: over 5,5 golova, @1.85, Bwin, 6/10

 

Times Union Center - Albany, NY

 

Večeras ću kratko prokomentirati susret na Istoku u diviziji Northeast između Albany Devilsa (NHL affiliate New Jersey Devilsa) i Bridgeport Sound Tigersa (NHL affiliate NY Islandersa). Moj pick je over golova za postavljenu granicu.

 

Albany (6-7 omjer pobjeda i poraza, uz 31:36 gol-razliku) je odlično startao u sezonu s 5-2 omjerom, ali vrlo brzo se osjetio nedostatak najboljeg dvojca u prošloj sezoni. U ekipi više nema Matta Andersona i Zalewskog, koji su u prošloj sezoni upisali kombinirano 84 poena, čime je izgubljena ofenzivna širina. Ipak u redove Devilsa pristupili su Reid Boucher (4 gol+5 asistencija, došao iz OHL-a), Stefan Matteau (1+0) i veteran povratnik iz Anaheima Rod Pelley (0+1), koji bi kroz sezonu trebali biti nadopuna Joeu Whitneyu (5+7), Timminsu (5+8), kapetanu Timu Sestitou (2+2) i Mike Sislou (4+1). Ipak i dalje je problem propusna obrana, koja u prosjeku po utakmici prima 3 gola. Da stvar bude gora večeras zbog ozljede na ledu neće biti defanzivaca Jona Merrilla (2+5) i Erica Gelinasa (1+2), koji dosta „odrade“ i u napadu, što je vidljivo po njihovim ostvarenim bodovima. Još od prije na popisu ozlijeđenih je i golman Maxime Clermont.  U Time Union Centreu imaju vezana 4 poraza u nizu, a kratak bljesak dogodio se u petak na gostovanju protiv W/B Scranton Penguinsa gdje su iznenađujući slavili sa 6:5. Pod imperativom su pobjede danas.

 

Bridgeport je lani bio najpropusnija obrana Istoka sa 239 primljenih golova. Ništa se nije promijenilo niti u novoj sezoni, gdje u prosjeku primaju 3,5 gola po susretu. Za razliku od domaćina, u posljednja četiri susreta bitno su popravili formu i imaju 3 pobjede uz jedan poraz  nakon kaznenih udaraca od Herseya u petak navečer. Sinoć su teškom mukom na svom terenu okrenuli vodstvo 2:0 Adirondacka, iako su bili dobrano (20-30) nadpucani. Bridgeport će znači igrati treću utakmicu u 3 dana, i svakako će imati problema s umorom i svježinom. Uoči sezone izgubili su važne „kotačiće“ u ekipi (Brandon DeFazio, Jon Landry, Rick DiPietro, Nino Niederreiter i Blair Riley). Ipak u svojim redovima imaju moguće call-upove Islandersa: Ryana Stromea (4+12), Brocka Nelsona (trenutno ozlijeđen), Matta Donovana i Aarona Nessa (1+3). Ekipu predvode Mike Halmo (6+4), Anders Lee (3+7) i Johan Sundstrom (2+5). U posljednjih 5 susreta upisali su zavidnih 19 pakova u protivničkim mrežama (što je 3,8 postignuta gola u prosjeku po susretu). Kada tu dodam da je u posljednjih deset međusobnih dvoboja ova dva tima u Times Union Centreu, 9 utakmica (36:30 gol-razlika u korist gostiju) otišlo u over za postavljenu granicu, i da u svakoj od tih 9 utakmica je Bridgeport imao 2+ postignuta gola, uz propusnu obranu domaćina, vjerujem u over golova na utakmici. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 9805

Vrijeme odigravanja: 04:00
Naziv para: Portland(197,5)-Detroit
Tip para: manje od 197,5 koševa
Tečaj: 1.850

Ev. dobitak: 6.850
Ev. gubitak: 1.850

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...