Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

12.11.2013

Recommended Posts

Liga: ATP Challenger HelsinkiVrijeme: 14:00Par: Dustin Brown - Henri LaaksonenTip: prvi set vise od 9.5 gemovaKoefecijent: 1.75Kladionica: sbobetOvo je mec prvog kola na turniru u Helsinkiju koji se igra u dvorani.Sastaju se naturalizovgani njemac Brown (ATP 120) i svajcarac Laaksonen (ATP 274).Brown je jedan od najvecih zabavljaca ako se tako moze reci na turu.Igrac koji uvjek radi egzibicije po terenu a uz to ima i uspjeha kadkad.Na svim podlogama se moze vidjeti da igra al rekao bih da mu je brza podloga mnogo draza zbog veoma jakog i preciznog servisa koji posjeduje.Sa druge strane je mladi svajcarac Laaksonen igrac koji nije mnogo napredovao kako se ocekivalo od njega na pocetku karijere.Mozemo ga vidjeti i na sporim i na brzim podlogama a ove sezone u dvorani ima skor 12/10.Nije imao znacajnijih rezultata ove sezone a poslednji mec igrao je u Zenevi gdje je porazen u tri seta od Pouillea.Medjusobno su igrali jednom i to ove godine takodje u dvorani i slavio je Brown 6-2,7-5 a danas mislim da ce Laksonen dobro poceti i odrzavati se sto je duze moguce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga: ATP Challenger HelsinkiVrijeme: 15:00Par: Marton Fucsovics - Ante PavicTip: prvi set vise od 9.5 gemovaKoefecijent: 1.75Kladionica: sbobetOvo je takodje mec prvog kola na celendzeru u Helsinkiju.Sastaju se madjar Fucsovics (ATP 236) i hrvat Pavic (ATP 314).Kad je u pitanju Fucsovics mogu reci da je igrac koji je poceo sezonu dosta dobro sa nekoliko dobrih i iznenadjujucih pobjeda.Kako je sezona tekla on je igrao solidno pa je i osvojio jedan turnir ali na sljaci.Podloga koja mu vise odgovara je malo brza zbog servisa koji posjeduje.Sa druge strane Pavic je igrac koji se najbolje pokazao prosle nedelje na turniru u Bratislavi gdje je stigao do polufinala.Odlican servis i forhend njegovi su najbolji aduti.Skor u dvorani mu je odlicnih 18/5 iako se radi u vecini slucajeva o fjucersima..Medjusobno nisu igrali a danas ocekjujem stegnut mec na pocetku kao sto uvjek i radi Pavic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DUBL:

 

GUAYAQUIL CHALLENGER (EKVADOR), šljaka

17:00 Estrella - Rodriguez 1 @1.25 , Mozzart

20:00 Londero - Lorenzi 2 @1.20 , Mozzart

 

Meč između Dominikanca - Estrelle i malo poznatog tenisera iz Venecuele - Rodrigueza.
Estrella igra sjajno, posebno u drugom delu ove godine i to baš na šljaci! Prošle nedelje je osvojio Challenger u Bogoti gde je u finalu pobedio Belluccia. U karijeri na ovoj podlozi ima skor od 166 pobeda i 85 poraza (sjajnih 29/11 ove godine) i trenutno je 147. na ATP listi što je njegov najbolji plasman u karijeri. Postavljen je za 8. nosioca na ovom turniru.
Rodriguez je teniser rođen 1993. godine i trenutno je čak 425. na ATP listi. Klasičan je Futures igrač, skor u karijeri na šljaci od 82 pobede i 43 poraza.
Forma u poslednjih 10 mečeva: Estrella 7/3 (uglavnom Challengeri), Rodriguez 6/4 (Futures turniri).
Ovo će im biti prvi međusobni duel.
TROUGAO:
Estrella - Endara 2:0 ; Rodriguez - Endara 1:2, Rodriguez - Endara 0:2
Mladi teniser iz Venecuele prvi put učestvuje na ovom Challengeru i ako pogledamo formu Estrelle mislim da on ovde neće imati šta da traži.

 

Malo zanimljiviji meč između dobro poznatog Italijana - Lorenzia i Londera, tenisera iz Argentine.

Italijan je trenutno 110. na ATP listi i predstoji mu borba za TOP100 kako bi obezbedio plasman na Australian Open 2014. godine. Njegov najbolji plasman u karijeri bilo je 49. mesto dakle bivši je TOP50 igrač planete.
Na ovom turniru je postavljen za 2. nosioca i nema sumnje da je jedan od glavnih kandidata za titulu s obzirom da je prošle godine stigao do finala i da brani veliki broj bodova.
Igrač je koji igra dobro i ostale podloge, a što se šljake tiče, to mu je omiljena podloga (skor 292/218 (24/18 ove godine)).
Londero je 342. na ATP listi što mu je ujedno i najbolji plasman u karijeri. Ne pruža loše partije u poslednje vreme. Na šljaci ima skor od 121 pobedu i 95 poraza (33/15 ove godine).
TROUGAO:
Lorenzi - Schwartzman 2:1 ; Londero - Schwartzman 1:2
Lorenzi - Souza 2:1 ; Londero - Souza 0:2
Lorenzi - Olivo 2:1 ; Londero - Olivo 0:2
Ovo će im biti prvi međusobni duel, a s obzirom da je Lorenzi i ATP igrač, a da je Londero posećivao Futures turnire mislim da je to ovde glavna razlika. Pobediće Lorenzi na iskustvo!

 

www.facebook.com/ProSerbianBetting

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...