Crni 23 Posted November 12, 2013 Hockey, NHL01:30 CET (13/11/2013)Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning(1X2)Pick: Montreal CanadiensOdd: 2.02Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se u čuvenom Bell Centru,( Montreal, Quebec) igra meč između domaćih Canadiensa(9-8-1) i gostujućih Lightingsa(12-5-0)...Canadiansi najtrofejniji tim u istoriji ove igre već dugi niz godina su u senci Američkih timova iako su prošlu sezonu odigrali sjajno ove nikako da ustale formu igraju toplo hladno posle serije poraza pobedili su u prošlom meču Islanderse sa 4-2 i večeras bi morali da nastave sa pobedama!!!Dolaze im Lightingsi koji su sjajno počeli sezonu ali sinoć su prekinuli seriju pobeda u Bostonu izgubivši od Bruinsa sa 3-0 ali mnogo gora stvar od poraza je povreda prve zvezde fantastičnog Steven Stamkosa koji će po prvim procenama biti odsutan čak 3 do 4 meseca i to je svakako strašan udarac za goste sa Floride koji su uz to i umorni jel posle nešto više od 24h trebaju da izađu u Bell Centar!!!Montreal u meč ulazi odmoran imali su dan odmora i što je bitno posle ovog meča imaće čak tri dana pauze i sigurno će veoma motivisano ući u meč i dati sve od sebe.Canadiansi imaju dva odlična golmana i ko god da dobije poverenje očekujem da ima dobro veče jel Tampa je uvek bila mnogo opasnija na Floridi nego na gostovanjim još i večeras lišena najboljeg igrača.Iako u seriji poraza je bio problem efikasnost nemaju oni toliko loš napad nemaju u svojim redovim puno velikih zvezda ali oni su timski jaki igraju agresivno puno kližu vrše presing i taj tempo mislim da umorna Tampa će teško pratiti imaju i odličan PP 3 na Istoku.Dok Tampa je počela sezonu mimo očekivanja mislim da bi oni svakako polako počeli da padaju ali posle velikog gubitka sinoć mislim da su se njihovi snovi o sjajnoj sezoni srušili mislim da bi možda svaki tim mogao da nadoknadi gubitak svog najboljeg igrača ali oni Stamkosa nemogu da nadoknade i da će im trebati vremena da se naviknu na to.Kolki je to šok bio oni su na meču sa Bruinsima do gotovo polovine 2 TR igrali 0:0 posle njegove povrede posle nekoliko minuta su totalno pali dobili su 2 gola za samo 20sekundi iako nisu tada ni znali koliko je teška povreda iako su naslućivali poštoje iznešen na nosilima a nije moglo gore polomljena kost na desnoj potkolenici i pitanje je hoće se uopšte vratiti do kraja sezone.Svakako ima Tampa još kvalitetnih igrača ali je to strašan šok za njih čitao sam izjave i St.Louisa i trenera šokirani su i razočarani mislim da neće imati dovoljno vremena do večeras da se psihički pripreme za meč i mislim da Canadiansi to moraju da iskoriste.Kvota je u padu razumljivo ja nevolim da igram u hokeju na pobedu u regularnom delu ali ću večeras napraviti izuzetak i uzeti pobedu Canadiansa u 60min...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2013 DET Red Wings - WIN Jets, tip KP 1 @1.59 (Will Hill) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2013 WAS Capitals - COL Blue Jackets, tip KP 1 @1.67 (Will Hill) Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 12, 2013 Naziv kladionice: MozzartBroj para iz kladionice: 8119Vrijeme odigravanja: 01:30Naziv para: Montreal-Tampa BayTip para: 1Tečaj: 1.900Ev. dobitak: 6.900Ev. gubitak: 1.900 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 12, 2013 Naziv kladionice: UnibetBroj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 01:35Naziv para: Florida Panthers-Anaheim DucksTip para: Anaheim DucksTečaj: 1.590Ev. dobitak: 6.590Ev. gubitak: 1.590 Quote Share this post Link to post Share on other sites