Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

13.11.2013.

Recommended Posts

Liga: Kosarka EurocupVrijeme: 18:00Par: Panionios - Nilan BisonsTip: 1/1 (poluvrijeme/kraj)Koefecijent: 1.66Kladionica: bet365Ovo je mec cetvrtog kola u kosarkaskom Evrokupu.Sastaju se grcki predstavnik Panionios i finska ekipa Nilan Bisons.Sto se tice Panioniosa oni su jedni od dvije najjace ekipe u grupi ali su ipak podbacili i nisu pobijedili one meceve koje su ocekivali.Njihov skor je 2 pobjede i 2 poraza .Savladali su kod kuce Radnicki 77-72 i na strani Spartak 68-69 , a porazeni su od Neptunasa kuci 86-91 i Besiktasa u gostima 71-57.Glavni igraci ove ekipe su amerikanci McColum i Milbourne te srbin Duvnjak.Sa druge strane finska ekipa je jedna od prijatnijih iznenadjenja i ekipa koja takodje ima skor 2/2.Oni su smatrani za autsajdere ali demantovali su sve nevjerne ljude.Kuci su savladali Neptunas 63-62 i Spartak. 74-73 i porazeni su od Besiktasa 60-61 a u gostima su porazeni od Radnickog 92-89.Najbolji igraci ameri Keys i Robinson.Mislim da ce sjutra Panionios pokazati ko je ko u ovoj grupi i glatko slaviti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Eurokup, Cibona - Cantu

Tip: 2

Kvota: 2.20

Kladionica: Supersport

 

Cibona u Europi ima 27 uzastopnih poraza i jaki Cantu je favorit danas.Cibona će teško proći prvi krug i NLB liga im je prioritet.Cibona od zadnjih 10 utakmica ima 6 poraza i nisu u nekoj formi a u Eurokupu su izgubili sve 4 utakmice od slabijih momčadi nego što je Cantu.

Talijani su jaka šuterska momčad sa 9 pobijeda od zadnjih 10 susreta i sa sve 4 pobijede u Eurokupu.Prvo kolu su samo sa +2 pobijedili Artland a ostala 3 susrtea sz slavili +12, +15 i +25 a onda mogu Cibonu svladati makar s minimalnom prednosti. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 CSU Asesoft Ploiesti - Lukoil Academic, Additional Point Spread, tip: CSU Asesoft Ploiesti -3.5 @ 1.56, bet365, 8/10

 

Večeras se igraju mečevi petog kola EuroCupa-a a u rumunskom gradu Ploiesti se sastaju domaći Asesoft i bugarska ekipa Lukoil Academic iz Sofije. Riječ je o petkom kolu grupe E gdje je vodeća ekipa turska ekipa Pinar Karsiyaka sa omjerom 3-1, isti omjer na drugom i trećem mjestu imaju Khimky Moskva i Hapoel Jeruzalem. Ploiesti ima omjer 2-2, slijedi Igokea sa 1-3 i posljednji je Lukoil Academic sa omjerom od 0-4. Moj tip za večerašnji meč je da će gosti iz Sofije da izgube sa četiri i više koševa razlike jer vjerujem da je domaći tim kvalitetniji od Lukoila..

 

CSU Asesoft Ploiesti je u EuroCupu napravio veliko iznenađenje u prvom kolu jer su u Moskvi savladali favorizovani Khimky sa 97-89, dok su u drugom kolu poraženi kod kuće od Pinara sa 72-80. U trećem kolu su savladali u Laktašima Igokeu sa 84-77 i u posljednjem kolu su poraženi u Jeruzalemu od Hapoela sa 82-80. Sa druge sVerginis, Yanev, tarne imamo predstavnika Bugarske, ekipu Lukoila koja je upisala sve poraze, te su tako izgubili od Hapoela iz Jeruzalema sa 76-84 u prvom kolu, zatim su poraženi od Khimky-a na svom terenu sa 79-85, u trećem kolu ih je dobila Pinar Karsiyaka na svom terenu sa 69-84. U posljednjem kolu, ui derbiju začelja su poraženi od ekipe Igokee na svom terenu sa 71-80.

 

Znači Asesoft je dobio dva meča, te im je potrebna pobjeda protiv posljednje ekipe u grupi kako bi zadržali korak u borbi za prve četiri pozicije koje vode u prolaz dalje. Sa druge strane ekipi Lukoila je ostala samo teoretska šansa da mogu uvezati nekoliko pobjeda kako bi se kako-tako vratili u borbu za prolaz dalje. Asesoft je u Rumuniji trenutno sa omjerom 6-1 i drugi su na tabeli, dok je Lukoil sa omjerom 3-0 na diobi prvog mjesta u Bugarskoj.      

 

CSU Asesoft Ploiesti: Adamovic, Dunn, Zekovic, Lee, Marshall

 

Lukoil Academic: Verginis, Yanev, White, Tucker, Achara    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Real Madrid  -  Anadolu Efes
Tip para: vise od 156,5 poena
Tečaj: 1.900

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Vrijeme odigravanja: 01:35
Naziv para: Boston Celtics - Charlotte Bobcats
Tip para: Charlotte Bobcats +8.5
Tečaj: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...