Jump to content
Banega

13.11.2013.

Recommended Posts

American Football, NCAA
02:00 CET (14/11/2013)
Northern Illinois - Ball State(Handicap)
Pick: Northern Illinois -6.5
Offered at: @1.65 (Pinnacle Sports)
Stake: 7/10


Večeras se na Brigham Field at Huskie Stadium,( DeKalb, Illinois) igra meč između domaćih Huskiesa(9-0) i gostujućih Cardinalsa(9-1)...
Derbi meč MAC(Mid-American Conference) koji će možda i odlučiti o pobedniku konferencije ja bi svakako ovde dao prednost Huskiesima koji su po meni veliki favoriti večeras.
Retko se dešava da jedan meč sa timovima iz MAC Konferencije se prenosi na nacionalnoj televiziji i svakako to ovom meču daje još na težini.
Huskiesi su već par sezona veoma uspešni i onda nečudi što su iz jedne takve konferencije i ove sezone u TOP 25 trenutno su na sjajnom  No.15 mestu po BCS rankingu što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i iako i Cardinalsi imaju sjajnih 9-1 ali to može i da zavara jel ni jednu pobedu nemaju protiv nekog rankiranog tima dok i sve mečeve protiv iole kvalitetnijeg protivnika su jako teško dobijali...
Huskiesi su u odličnoj formi vezali su dve pobede sa preko 40 razlike ali protiv daleko slabijeg protivnika...
Njihovo najjače oružije je naravno vođa napada QB Jordan Lynch koji nije toliko moćan kroz vazduh iako je sasvim solidan ali njegovo njjače oružije je trčanje ima neverovatnih 1150y čak 12 TD čak i jedan od 61y iako nije baš lagan ima čak i koju kilu više ima sjajnu brzinu i osećaj za prostor gledao sam ga prošle godine 3/4 puta i ove jednom kad sam i igrao na njih na gostovanju protiv Purdua kad je linija bila smešna samo -3.5 a oni su todobili sa čak  W 55-24 i tada sam dosta pisao o njima.
Jako je teško protivnicima da brane njegovo trčanje ako se fokusiraju na to onda otvaraju mnogo više rupa jer pored njega imaju i odličnog RB Cameron Stingily 784y jel su Huskiesi trčanjem čak (4) 312.7 YPG u celo NCAAFB.
Odbrana im svakako nije sjajna ali oni igraju na poen više i nadam se da će dati TD više od protivnika iako realno su bolji i za mnogo više no videćemo nadam se da negrešim...
Cardinalse nisam gledao ove sezone pa nemogu baš sa sigurnošću da procenim njihovu realnu snagu prošle sam ih gledao više puta i tada se ekipa mnogo više oslanajla na čvrstu odbranu i trčanje što ove godine nije slučaj iako je i dalje trčanje sasvim solidno njihovo najjače oružije je pas igra gde je QB Keith Wenning fenoomenalan sa čak 3164y i 27 TD zaista sjajn učinak iako je to protiv sve slabih timova.
Ali za razliku od prošle sezone odbrana je slabija i neverujem da ikako mogu da zaustave napad Haskiesa na malom broju poena.
I tradicija je na strani Haskiesa koji na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 i tri vezana trijumfa u zadnje tri godine...
Dok sam kucao kvota je u konstantnom padu ja sam odigrao ovo na  @1.83 jutros...
Kako bilo uzimam pobedu Huskiesa u hendikepu....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

01:00

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers over 5.5 @2.00 mozzart 5/10

 

 

:nije:  FT 1:2

 

Ne mogu verovati koliko malo golova ulazi uopsteno u hokeju u proteklih nedelja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...