Jump to content
Crni

15.11.2013.

Recommended Posts

American Football, NCAA03:00 CET (16/11/2013)UCLA - Washington(Money Line)Pick: UCLAOffered at: @1.70 (Pinnacle Sports)Stake: 7/10Večeras se na Rose Bowl, (Pasadena, California) igra meč između domaćih Bruinsa(7-2) i gostujućih Huskiesa(6-3)...Derbi meč Pac-12 Conference gde bi ja dao prednost Bruinsima koji su No.13 po rankingu koji su po meni i veći favoriti nego što to kvota pokazuje i uzeću ih Money Line!!!Bruinse sam ove godine gledao više puta i zaista igraju dobro pre svega tu mislim na njihov napad koji deluje fantastiočno i zaista nevidim kako bi Huskiesi mogli da brane njihov napad koji je opasan i kroz vazduh i po zemlji.Napad predvodi QB Brett Hundley koji igra sjajno opasan je i kroz vazduh ali isto često koristi i prostor i po zemlji osvaja teren gde je sakupio i 7 TD trčanjem uz njega tu su i dva RB koji podjednako imaju nošenja i imamo jedan veoma raznovrsan napad.Odbrana je mali problem ali se nadam da napad može dati mnogo više nego štoodbrana može da primi.Gledeao samih prošlo kolo protiv Arizona St. u gostima gde su odneli pobedu gde je izuzetno teško igrati a Wash. je tamovove sezone porežen sa 30 razlike gledao sam ih i protiv Nebraske kada su u gostima pobedili ubedljivo jedan odličan tim.Dok kući igraju veoma ubedljivo doduše protiv lošijih timova ali susve mečeve dobili sa 20/30 razlike.Sa druige strane Haskiesi koji susezonu počeli u top 25 ali su pali eventualnom pobedom bi se verovatno i vratili tamo ali se nadam da se to neće desiti.Inače oni tradicionalno mnogo bolje igraju kući nego na putu gde ovesezone od 3 meča imaju dva poraza.Napad je dosta dobar predvodi ga QB Keith Price koji baca dobro dok po zemlji je sjajan RB Bishop Sankey sa preko 1000y ali je naad jednoličan gotovo sve on trči tako da bi to i mogli domaćini da osujete.Ali i njihova je odbrana jakološa i nevidim kakomogu da zaustave Bruinse sem da ovi ne odigraju jako loše što se nadam da se neće desiti.Tradicionalno loše prolaze u Kaliforniji zadnjih 5 mečeva pet poraza nisu pobedili više od 13 godina nadam se ni ove.Kako bilo po meni je sve na strani Bruinsa koji imaju i veliki motiv jel imaju šanse za najviše Bowl projekcije kako bilo uzimam ih ML za jači ulog....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, Grand Rapids Griffins-Rockford IceHogs, tip: over 5,5 golova, @1.85, Unibet, 7/10

 

Van Andel Arena - Grand Rapids, MI

 

Za pick sam odabrao dvoboj na Zapadu u diviziji Midwest između Griffinsa i IceHogsa. Po trenutačnoj formi, prošlosezonski osvajač Caldera kupa je favorit u današnjem dvoboju i njihovo slavlje ne bih trebalo doći u pitanje. Ipak moja prognoza na ovaj meč je over golova za postavljenu granicu. Evo i zašto.

 

Griffinsi (9-3-1-1, 54:37 gol-razlika) se nalaze u odličnoj formi, a seriju od 7 pobjeda u nizu prekinuli su prije dvije večeri u Milwaukeeju (poraz 2:1). U posljednjih deset susreta u prosjeku postižu 3,70 gola po utakmici, tako da  će gostujuća obrana biti na velikim mukama, ponajprije jer su IceHogsi u 16 susreta primili čak 54 gola. Grand Rapids inače NHL affiliate Detroit Red Wingsa ima vrlo jak napad, a to potvđuju i brojke. Gustav Nyquist (7+10), Tomas Jurco (5+9), Teemu Pulkkinen (6+5), Ryan Sproul (4+7), Jeff Hogan (5+5), Mitch Callahan (5+4), Cory Emerton (1+8) i Calle Jarnkrok (5+3). Apsolutno ovakoj ekipi odgovara samo ofenzivna varijanta, pa ponekad prime i koji gol više. Problema u sastavu nema, ozlijeđeni su Jared Coreau, Darren Helm i Martin Frk, koji i onako nemaju važnije role na ledu. Ove sezone isti protivnici su se već sastali 3 puta, dvije pobjede pripale su Griffinsima, a jedna IceHogsima.

 

Gosti (8-7-1-0, 47:54 gol-razlika) puno postižu, ali i daleko više primaju golova. Primili su apsolutno najviše golova u ligi, i nose epitet najlošije obrane u ligi. Prošle sezone su ostali bez doigravanja, pa je solidan start ove sezone nagovijestio bolje dane. Ipak nakon ozljeda nekih bitnih igrača,uslijedio je pad forme, pa tako Rockford u posljednjih 6 susreta ima 1-5 omjer pobjeda i poraza uz 22 „inkasirana“ gola. Ozlijeđeni su napadači Jimmy Hayes (4+4), Brad Mills (2+2), Brandon Pirri (0+3), dok i u ovako propusnoj obrani nedostaju Dylan Olsen (0+8) i Joe Gleason (0+1). Previše je to izostanaka, kada dolazite aktualnom prvaku na noge. Inače u međusobnim susretima ova dva kluba u Van Andel Areni u posljednjih deset susreta 7 pobjeda pripalo je ekipi Griffinsa. Upravo u tih deset susreta, utakmica je u over otišla 8 puta, za ovu postavljenu granicu. Domaćini su favoriti, gosti nepredvidljivi i u seriji loših rezultata; ove sezone 2 međusobne utakmice u overu, pa shodno svemu napisanom tipujem over golova za postavljenu granicu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...