Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

17.11.2013.

Recommended Posts

American Football, NFL
02:30 CET (18/11/2013)
Denver Broncos - Kansas City Chiefs(Handicap)
Pick: Denver Broncos -6.5
Odd: 1.80
Bookie: bet365
Stake: 8/10


Večeras se u Sports Authority Field at Mile High,( Denver, Colorado) igra meč između domaćih Broncosa(8-1) i gostujućih Chifsa(9-0)...
Derbi meč West Division pomeren da bude Sunday night football da bi cela Amerika mogla da gleda meč...
Broncosi su postavljeni za favorita što po meni svakako i jesu linija je od početne krenula dole što mi se posebno sviđa jel za razliku od većeg dela Amerike koji su mišljenja da će Chifsi pokriti postavljenu liniju ja sam mišljenja da Broncosi gaze večeras i uzeću ih u hendikepu za jak ulog....!!!
Broncosi od početnog razvaljivanja su malo ukočili što je i razumljivo malo su se i posle Bay week opustili u prošlom meču i od sigurne pobede protiv Chargersa na kraju su jedva dobili meč ali mislim da takog opuštanja večeras neće biti i da će biti veoma motivisani da diviziskom rivalu na nesu prvi poraz u prvenstvu.
Kvote za meč nisu odma izašle jel se čekalo da se vidi stanje sa povredom Meninga ali je sve OK i on će biti spreman za meč.
Naravno najjače oružije Broncosa je strašan napad koji melje sve pred sobom večeras će možda imati i najteži zadatak da probiju čvrsto odbranu Chifsa o kojoj ću nešto kasnije.
Svakako je najopasniji napad Broncosa kroz vazduh koji je nabolji u ligi sa fantastičnih (1) 353.4y po meču gde QB Peyton Manning igra sezonu života ima neverovatnih 3249y 33 TD i 6 INT uz neverovatan procenat 71% kompletiranih pasova...
Izuzetno je teško braniti taj napad kad se u liniji porećaju Demaryius Thomas 793y 9 TD,Eric Decker 721y 3 TD,Wes Welker 576y 9 TD, Julius Thomas 547y 9 TD, i tu je kao peta opcuja iza linije skrimidža RB Knowshon Moreno sa 336y 1 TD zbog fokusiranja protivničkih odbrana na igru kroz vazduh Broncosa sve više prostora i rupa dobija Knowshon Moreno koji ima pretrčanih 521y 9 TD tu su još dva raningbeka koja podjednako dele lopte i imaju po skoro 200y jednostavno izuzetno raznovrsan i veoma opasan napad gde će svakako odbrana Chifsa biti na najtežem testu...!!!
Odbrana Broncosa je svakako lošiji deo ekipe ali daleko da je loša posebno su sjajniprotiv trčanaj gde dozvoljavaju samo   87y i tu su 4 u ligi lošija je odbrana protiv pasa ali jednostavno kako igra napad Chifsa mislim da bi odbrana Broncosa trebala da ostavi goste na malom broju poena naravno tu veliku ulogu mora odigrati i napad koji nesme da prodaje lopte jel to gosti mogu da iskoriste jel većinu poena Chifsa je većim delom zasluga odbrane i sjajnih početnih pozicija...
E sad malo o jedinom neporaženom timu u ligi nadam se do večeras kažem malo jel mislim da ovde sve zavisi od Denvera i ako oni odigraju kako mogu i znaju Chifsi nemaju šta da traže podno VELIKE PLANINE....!!!
Napad Chifsa je po meni jedan od 5/6 najgorih u ligi gledao sam ih gotovo svaki meč i uopšte utakmice Kansasa su jedno tako mučenje da je to strašno.
Vođa napad QB Alex Smith ne baca loše ali ni sjajno ruku na srce nema ni kvalitetnih opcija u napadu gde je gotovo najbolji hvatač RB!!! Svakako se mnogo više očekivalo od Dwayne Bowea ali i po meni je Smith veoma limitiran kvoterbek.
Zasad u napadu veći deo tereta nosi na leđima RB Jamaal Charles 725y 7 TD koji je i rekao sam gotovo najbolja hvatačka opcija što je očito problem koji imaju Chifsi da razviju pas igru.
Nadam se da će veliki guru odbrane fenomenalni Del Rio namestitiodbranu Broncosa da zaustavi napad Chifsa samo da nebude BIG pleyeva kojih zasada imaju zaista jako malo.
E sad oslonac tima je odbrana koja je iznela ovu sezonu igraju odličano ali u zafdnjim mečevimai to polako puca jednostavno nemogu više da igraju na tom nivou jel odbrana provodi izuzetno puno vremena na terenu pošto napad često jako brzo gubim posed što se nadam i večeras da će biti slučaj...
Oni će pokušati savakako da vrše pritisak na Meninga nedajući mu previše vremena za duge apasove ali to je svakako mač sa dve oštrice!!!
Po meni iako nesporno odbrana igra dobro ali se nisu suočili još sa pravima napadom sve mečeve su igrali kući protiv opasnijih napada koji ipak lošije igraju na putu...
Možda sam malo i subjektivan jel sam fan Broncosa još od daleke 1988god. ali mislim da nisam...
GO BRONCOS ALLL DAY..........!!!
 
FT:27-17   Posted Image   Posted Image

Posted Image
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:05, Providence Bruins-Portland Pirates, tip: 1/1, @3.20, Supersport, 10/10

 

Dunkin' Donuts Center - Providence, RI

 

Dvoboj je to na Istoku u diviziji Atlantic. Gosti igraju u manje od 12 sati i treću utakmicu u 3 dana, tako da će sigurno imati problema s umorom i teško će se nositi sa domaćinom koji u prosjeku postiže 3,72 gola po utakmici. Bruinsi imaju i dan odmora, a u petak su poraženi 4:3 na svom ledu od Norfolka, iako su imali 50-34 omjer udaraca na gol u svoju korist. Tako je prekinut njihov niz od 3 pobjede, ali forma je i dalje na zavidnom nivou. Imaju 7-5-0-2 omjer, uz 52:48 gol-razliku. Odmah je vidlijivo da igraju napadački hokej, i uvijek nastoje dati gol više od protivnika. Portland doduše dolazi nakon odličnih prezentacija protiv Manchestera i Springfielda, gdje je ostvario polovičan uspjeh. Sinoć su Piratesi poraženi tek nakon izvođenja kaznenih udaraca. Mislim da su za protivnike imali snažne protivnike, koji vode u svojim divizijama, i da su Piratesi pružili svoj maksimum, te su se dobrano „potrošili“. Teško će se danas nositi sa tempom Providencea, koji je još imao i dan odmora. Sigurna pobjeda domaćina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Pinnacle
Broj para iz kladionice: 53 
 
Vrijeme odigravanja: 00:00
Naziv para: St. Louis Blues @ Washington Capitals (NHL OT INCLUDED TEAM TOTALS)
Tip para: Blues over 2.5
Tečaj: 1.813

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...