Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

26.11.2013

Recommended Posts

Liga: Kosarka EurochellengeVrijeme: 14.00Par: Ural Ykaterinburg - Fortess JaszberenyiTip: 1/1 (poluvrijeme/kraj)Koefecijent: 1.50Kladionica: bet365Ovo je zaostali mec treceg kola evrocelendz kupa u kosarci u okviru grupe F.Sastaju se ruski Ural i madjarska ekipa Jaszberenyi.Sto se tice ekipe Urala oni su uz Krku i Tofas glavni konkurenti za prolazak dalje iz ove izjednacene grupe.Oni su kod kuce savladali Tofas 74-70 a u gostima su porazeni od Krke 80-75.Glavni igraci su im amerikanci Harris i McGhee.Sa druge strane ekipa Jaszberenyi je ekipa koja je poslednja u grupi sa skorom 0/2.Oni su i prije pocetka grupnog takmicenja vazili za ekipu koja nema neke velike ambicije i ekipu koja bi najvjerovatnije ucesce u ovom takmicenju zavrsila vec u prvom krugu.Oni su kod kuce porazeni od Krke 41-58 a u gostima od Tofasa 86-72.Njihovi glavni igraci su srbi i to Rastko Dramicanin i Markovic.Mislim da Ural ne smije propustiti priliku da slavi u ovom mecu u prikljuci se Krki i Tofasu u borbi za prolazak iz ove grupe iz koje dva prvoplasirana idu dalje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga: Kosarka EuroCup
Vrijeme: 19.15
Par: Charleroi - Cedevita
Tip: Cedevita -6.5
Koefecijent: 1.92
Kladionica: Pinnacle

Večeras se u SpirouDomeu u Charleroi igra susret 7. kola Eurocupa u kojem se susreću domaći Spirou Charleroi (0-6) i gostujuća Cedevita (4-2). Mislim da se i po omjerima vidi tko je tu favorit i tko je bolja ekipa, i vjerujem da će Cedevita večeras uzeti laganu pobjedu protiv indisponiranog protivnika. 

Domaćini u ovom natjecanju igraju, blago rečeno, očajno. U 6 utakmica su upisali 6 poraza uz katastrofalnu koš razliku 413-524. Doma su igrali 2 utakmice i doživjeli 2 uvjerljiva poraza od ekipa od kojih je Cedevita realno bolja. Poraženi su od Chalona 59-83 i od Oldenburga 53-70. Nešto slično očekujem i danas, jer nemaju nikakvog imperativa u ovom natjecaju dok u prvenstvu vodde veliku bitku sa Oostendeo i Antwerpenom za prvo mjesto i možda čak i odmore pokojeg igrača. 

Cedevita s druge strane vodi bitku sa Dinamo Sassariem i Bilbaom za prvo mjesto u ovoj skupini, ali nisu još uvijek niti prolaz sigurali tako da u ovoj utakmici morju biti maksimalno ozbiljnu. Poznavajući rad njihovog trenera Jasmina Repeše rekao bi da nema šanse da Cedevitini igrači ovu utakmicu shvate olako. Cedevita je dosad u ovom natjecanju odigrala 3 utakmice na gostovanjima i doživjela 2 poraza od kojih je jedan nakon produžetaka protiv Oldenburga. Drugi je tijesni od Bilbaoa 82-77. Stvarili su 1 uvjerljivu pobjedu protiv Chalona 65-80 (koji je svladao Charleroi u gostima 59-83). 

ZAKLJUČAK: 
Kvaliteta je u ovom susretu nesumnjivo na strani gosta, i vjerujem da mogu do uvjerljive pobjede. Od domaćina očekujem i malo opuštanje jer ih za 3 dana očekuje težak susret u gostima protiv solidnog Okapi Aalstara. Nadam se da će trener domaćina i odmoriti kojeg igrača ali ako i ne bude tako ne sumnjam uvjerljivo pobjedu Cedevite jer su jednostavno punoo kvalitetnija a u ovom susretu i motiviranija ekipa. 
Sretno!


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...