Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

03.12.2013.

Recommended Posts

01,30  Brooklyn Nets-Denver Nuggets,tip Nuggets ML ,@ 1,51, Bwin 7/10Zanimljiv mec veceras u predgradju New Yorka..Domaci Netsi suoceni su sa pravom bolnicom..Vec odavno povredjenom Deronu Wiliamsu,Terryju,Kirilenku,pridodala se i nova povreda...Paul Pirce je polomio neku koscicu u saci,i pauzirace oko 4 nedelje..Bez obzira na sve ove nevolje,Netsi su dobili prosli mec u Memfisu,i pokazali da mozda mogu da igraju i bez svih njih..Ja licno ne mislim tako..Nosioci igre su ostali vremeni Garnnet,iskusni J.Johnson,i mladjani(ali vec prekaljeni NBA igrac) Brook Lopez(koji je takodje rovit,i to nije za zanemariti),i od njih trojice sve zavisi u timu domacina..Problem im je cini se u tankom rosteru(jasno zbog ovih povreda),i rotiraju 7-8 igraca,i mislim da se brzo umaraju(posebno ovi stariji igraci)..Jason Kid kao trener i legenda tima,ima punu podrsku uprave,ali stoje lose,imaju samo 3 pobede u zadnjih 10 meceva,i mislim da ce imati problema sa ozbiljnijim ekipama u NBA..U prilog tome ide i njihov skor,samo 5 pobeda u 17 meceva svakako nisu ocekivali..U goste im dolazi jedna ekipa,sa puuuuno duzom klupom..Nuggetsi imaju 6 pobeda u nizu,8 u zadnjih 10 meceva,i svakako su u formi..Deluje da su u stanju da podrede maximalno igru protivniku..Prvo cu o klupi...prosli mec sa Torontom,klupa Denvera je dala 72 poena,4 igraca sa iste su imali dvocifren ucinak,i to je ono sto mi se dopada...fino rasporedjuju minute,trojac PG Lawson,Miller i Robinson sasvim fino igraju,Farried, Hickson i stameni Mozgov su sposobni da pariraju Loopezu i Garnetu,i ako pomenuti dvojac Netsa udje brzo uproblem sa prekrsajima,ja ne znam ko ih moze adekvatno zameniti(sem Blatchea eventualno)..Zbog svega ovoga navedenog(povreda,forme),ja se odlucujem veceras za pobedu gostiju,koja se fino placa,1,56..,jer mislim da klupa Nuggetsa opet moze da resi mec,kao i protiv Toronta..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (04/12/2013)
New York Islanders - Pittsburgh Penguins(Total Goals)
Pick:Over 5.5
Odd: 1.93
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na Nassau Veterans Memorial Coliseum,( Uniondale, New York) sastaju se domaći Islandersi(8-15-4)  i gostujući Penguins(18-9-1)...
Iako su na ovom duelu gosti prilični favoriti i zbog kvaliteta i zbog užasne forme domaćina ja ću ipak izbeći konačni i uzeti over golova!!!
Islandersi imaju jedan perspektivan tim tu prvenstveno mislim na njihov napad koji je sastavljen od sjajnih mladih napadača John Tavares ,Josh Bailey doveli sui sjajno pojačanje dugogodišnju zvezdu Buffala Thomas Vaneka ali svakako njihov najveći problem je jako loša odbrana koja je ostala i bez dva bitna defanzivca kao i bez prvog golmana E. Nabokova.
Dobijaju prosečno preko 3.31 golova po meču odbrana trpi i zbog načina igre ekipe koja je jako agresivna mislim da će večeras biti jako puno prostora za goste koji će oni iskoristiti.
Sa druge strane Pingvini koji dolaze sa tri vezane pobede u kojima su dali čak 14 golova iako u zadnja dva meča je odbrana dobila samo 2 gola nije baš tako sjajna ali svakako njihovo najjače oružije je fenomenalni napad koji daje 3 gola po meču gde zaista netreba trošiti reči o napadu gde u ekipi igraju jedan Sidney Crosby ,Evgeni Malkin ,Chris Kunitz ,James Neal  imaju čak 3 fantastične linije.
Njihovi dueli su po pravilu veoma efikasni tako na zadnjih 7 mečeva čak 6 su završili i to u debelim overima -

11/22/13  PIT 4 - NYI 3  
10/25/13  PIT 3 - NYI 4  
05/11/13  NYI 3 - PIT 4 (OT)  
05/09/13  PIT 4 - NYI 0  
05/07/13  NYI 6 - PIT 4  
05/05/13  NYI 4 - PIT 5 (OT)  
05/03/13  PIT 3 - NYI 4

Nadam sei večeras jednom otvorenom meču sa dosta golova iuzimam Over 5.5 na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
01:00h Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks
Tip: 2 
Kvota: 2.00 
BetAtHome

8/10

Obe ekipe idu u duelu veceras u potpuno drugacija forma i stanje nakon poslednih par meceva.
Toronto dolazi nakon 4 vezane poraze, posledna 3 su bili kao gostina gde su na oba meca bili porazeni nakon OT protiv Buffalo i Pittsburgh-a. Maple Leafs ocito imaju problema sa igrom. Defanzivna linija ne radi kako treba, jedini dobar segment igre je njihov napad koji je pokazao svoju znanje i mocnost jedino protiv ekipe koji igraju offanzivan hokej ili imaju problema sa defanzivom. Svaki duela protiv tvrdih ekipa koji igraju solidnu defanzivu i imaju solidan golman izmedju stative, onda pravi problem izlaze na videlinu. To potvrduje podatak koji kaze da je njihov napad totalno limitiran i indisponiran u takvih duela koji najvece sto mogu je da dodje do 2 postignutih golova. Reimer pocinje mec veceras koji ima pozitivan balans od 6-3-1 sa 2.58 GAA i 0.931  % SV ali jako uzasna su mu bili poslenih dva starta kada je dozvolio 9 golova u svojoj mrezi.
Sa druge strane, San Jose dolazi u strahovita forma, roster je u naletu. Vezali su 5 domacih pobeda u nizu, 8 na poslednih 9 meceva ukupno. Na poslednih 4 pobede su prikazali svoja snaga jer svaka pobeda je bila protiv veoma kvalitetnih rostera u NHL ligi. Jako mocni i krajno agresivni u napadu sa prosek preko 3.4 GPG, ovaj podatak osobeno ide do izraz kad se sretne protiv ekipe koji dozvoljavaju veliki broj udarci u svom golu.Bez nikakvih problema u napadu, daju sto vise mogu i sa Niemi na golu, finski golman je trenutno u odlicna forma pobedujuci na 6 od poslednih 7 meceva dozvoljavajuci 10 gola na poslednih 5 meceva sa visoki procent uspesnosti u svoje odbrane od 0.934 % SV i sa record od 15-3-5 sa 2.21 GAA i 0.917 % SV, ja mislim da je San Jose favorit u ovog duela.
Toronto izgleda jako lose na poslednih 10 meceva, takodje imaju problema sa 2 centra i 1 defanzivac. Sharks ide u full rosteru, ako trgnem na stranu igraca koji su povredeni vec duzi period. Dominacija u H2H duela, San Jose je dobio 5 od poslednih 6. Match up ide u njihova korist, nadam se da San Jose moze da ponovi svoji odlican stil igre koji je rezultirao u poslednih meceva sto na kraju bi bilo dovolno da dobije vecerasni duel.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sacramento - Oklahoma(203,5)  2

 

Ovo je duel mačke i miša gdje Oklahoma ulazi kao veliki favorit.. Gledao sami ih u meču sa Minnestom i izgledaju odlično na terenu, dosta šutiraju, no iako su ponajbolji igrači bili ispod razine u tom meču opet su uspjeli ubaciti 116 koševa.. Ovo će također biti meč u kojem se može očekivati puno pošeka. Kad se analiziraju koševi i granica, uvijek postoji opasnost od loše šuterske raspoloženosti pojedinaca... Zato je nezahvalno i pravi kladioničari izbjegavaju upravo te opklade. No nekad osjećaj, sreća a i malo znanja moglu ipak koliko toliko predvidjeti mogućnost prelaska granice. Ovo je po meni granica koju ove dvije ekipe mogu prijeći  i nadam se da će prijeći te da će nas vratiti u plus... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hokej - NHL
03:30h Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes(Total Goals)
Tip: Over 5.5
Kvota: 1.971
Pinnacle Sports
  5/10

Večeras se na Rexall Place, Edmonton, (Alberta, Canada) igra meč između domaćih Oilersa(9-17-2) i gostujućih Coyotes(15-7-4)....
Meč na kome bi ja takođe igrao na Over golova koji mi se čini veoma izglednim!!!
Nekada slavni Oilersi od vremena verovatno i najboljeg igrača kojeg je ova igra ikada videla čuvenog V.Greckog nikako od tada da opstane u dominaciji Američkih timova.
Ekipa sa dosta mladim timom igra veoma otvoreno daju solidan broj golova ali primaju čak 3.32 po meču.
Sa druge strane Kojoti opet bivši klub čuvenog Šveđanina ali koga je on vodio sa klupe igraju čak iznenađujuće dobro ove sezone ali oni igraju još efikasnije daju čak 3.12 po meču ali i dobijaju jako puno golova 3.08.Oni su ušli u over golova na čak 8 od zadnjih 10 mečeva.
Ove sezone su se sastali u Phoenixu i tamo je palo čak 9 golova -

10/26/13   PHO 5 - EDM 4

Očekujem i večeras otvoren meč sa dostagolova i uzeću Over 5.5....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 974

Vrijeme odigravanja: 00:00
Naziv para: Philadel-Orlando Magic
Tip para: 1X
Tečaj: 1.500

Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...