Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

06.12.2013.

Recommended Posts

Američki - NCAAFB
02:00h Northern Illinois - Bowling Green(Handicap)
Tip: Northern Illinois -5.5
Kvota: 2.21
Pinnacle Sports  6/10


Večeras se na Ford Fieldu(Detroit, Michigan) igra meč između Huskiesa(12-0) i Falconsa(9-3)...
Meč se igra u Detroitu u Hali na neutralnom terenu za pobednika MAC Konfrerencije u kojem bi ja dao prednost Haskijima i uzeću ih u hendikepu..
Svakako izuzetna sezona za Northern Illinois o kojima sam ove sezone više puta pisao dosad me nisu izdali nadam se ni večeras.
Huskesi su No. 16 tim po rankingu i već dve szone su konstantno u TOP 25 naravno alfa i omega timaje fenomenalni kvoterbek Jordan Lynch(Senior) zaista igra svoju najbolju sezonu iprošlamuje bila izuzetna ali ove je neverovatan ikroz vazduh  2457y 22 TD i samo 5 INT dokje po zemlji neverovatan 1755y ičak 20 TD.
Jednostavno za MAC konferenciju se pokazalo danematog tima da ga može zaustaviti jel je njegaizuzetno teško čuvati sjajno koristi i najmanju rupu uodbrani brz sjajno menja pravac kretanja i neboji se ni duela i verujem da ni večerašnji rival je sposoban da zaustavinapad Haskija koji uz Lincha po zemlji je fenomenalan i RB Cameron Stingily 1009Y 9 TD.
Odbrana nije sjajan ali već sam ponavljao napad daje mnogo više poena nego štoodbrana može da primi nadam se i večeras tome.
Sa druge strane  FalconsI koji igraju sasvim dobro napad predvodi Matt Johnson ima dobru sezonu 2800y 18 TD i 7 INT tu je i odlični RB Travis Greene 1422y 10 TD imaju is olidnu odbranu ali zaista verujem da večeras sve zavisi od Hasija i fenomenalnog Lincha ako oni odigraju kako znaju i mogu siguran sam i daće dobiti..
Uzadnaj tri međusobna duela su Huskiesi dobili -

11/08/11   NIU 45 - BGSU 14   
10/25/08   BGSU 13 - NIU 16   
09/24/04   BGSU 17 - NIU 34

Uzimam pobedu Haskiesa u hendikepu...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01,35 Atlanta Hawks-Cleveland Cavaliers,tip Atlanta - 5,5, @ 1.80, 8/10,BET 365Ja veceras opet moram protiv Cavalirsa..jesu me prodali sa Nugetsima,jesu me iznenadili,ali moram protiv njih...Vezali su 2 pobede kuci,i mislim da im je dosta...U mecu sa Denverom,podivljao im je Tristan Thompson,ali danas ce to biti druga prica...Irving je takodje u solidnoj formi,o Bynumu sam pisao da ne verujem njegovim kolenima,kratka klupa....mislim da nemaju sanse...U krajenjem slucaju,u 10 meceva na strani imaju 1-9,i mislim da je to dovoljan razlog da idem protiv njih..Sto se domacina tice,kompaktna,dobra ekipa..Kuci su prilicno dobri,6-3 imaju,zadnja 2 meca(kuci) su dobili doduse tesno Dalasa i LAC preksinoc,izgubili samo 2 razlike kod Spursa,i smatram da su u dobroj formi..Glavna zvezda je svakako Al Horford,vrsni centar,Jeff Teague je sasvim solidan play,tu je standardno dobri PF Milsap,na klupi ima par solidnih igraca(nisu bas sjajni,ali mogu malo da doprinesu),a u mecu sa Clipersima se vratio i sjajni trojkas,Korver,i ubacio cak 6 trojki,tako da ce solidni bek Wiliams na klupu,pa ce je pojacati..Dakle,dobar domacin,prosecan gost,domaca publika,mislim da ce biti dovoljna prednost ,i da moze i u nekom hd da dodje,ja sam se odlucio za 5,5...

Share this post


Link to post
Share on other sites

New Orleans - Oklahoma  207 over

 

Večeras nas čeka opet uzbudljiva noć uz NBA. Izabrao sam ovaj susret jer obje ekipe vole da igraju brzu košarku. Razlog zašto igraju tako brzu košarku nalazi se u pojedincima. Oklahoma ima tri jako dobra playa koja mogu pucati iz svake pozicije a i ući pod koš i lagano poentirati. Upravo ti igrači imaju i visinu da se čak nose s centrima domaćina. Domaćini u ovaj meč ulaze opušteno i nadaju se bodovima. U zadnji par utakmica pokazali su da imaju dosta oscilacja u igri. Znaju dobiti timove iz gornjeg doma i to glatko, a već u sljedećoj utakmici se totalno raspadnu i gube od protivnika. Ovo je po meni danas zicer jer obje ekipe  vole napadačku igru, a i koriste dosta šuteva tako da uz dobru raspucanost igrača ovo ide u over.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charlotte - Philadelphia(195,5)

 

Ovo je drugi susret iz NBA koji mi je zapeo za oko. Radi se o dvije ekipe koje igraju ove godine skroz drugačiju košarku od prošle. Domaćini su nešto bolji nego pršle godine i večeras se od njih očekuje pobijeda. U goste im dolazi Philadelphia od koje su ove godine mnogi očekivali više da može napraviti. Malo im fali ali upravo ti njihovi glavni igrači nikako da pronađu formu, još su u nekoj formaciji traženja iako već prvenstvo se dobro odmaklo. Večeras bi obrane mogle učitni pobijednika, iako je domaćin lagani favorit u ovom meču i gosti će doći po bodove. Zato očekujem malo tvrđu utakmicu i ovjde bi trebala granica što se tiče koševa ići ispod 195. Sretno....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...