Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

08.12.2013.

Recommended Posts

Američki - NFL
19:00h Cincinnati Bengals - Indianapolis Colts(Handicap)
Tip: Cincinnati Bengals -6
Kvota: 1.79
Pinnacle Sports  5/10


Večeras se na Paul Brown Stadiumu(Cincinnati, Ohio) sastaju domaći Bengalsi(8-4) i gostujući Coltsi(8-4)...
Svakako veoma bitan meč za obe ekipe koje imajvelike šanse da uzmu i diviziske titule u ovom meču ja bi daoprednost domaćinu i uzeću hendikep na Bengalse.
Bengalsi su po meni jako dobar tim koji čuveni Guru odbrane Coach Marvin Lewis već godinama gradi i krajnje je vreme da pokažu nešto više od samo učešća u doigravanju siguran sam da ih niko nebi voleo za protivnika.
Jako dobro izbalansiran tim sasasvim dobrim napadom dobro izbalansiranim i po zemlji i kroz vazduh koji predvodi QB A. Dalton kvoterbek ogromnog potencijala ove sezone puno greši što svakako nije dobro ali ima sjajneopcije u napadu i kroz vazduh i sasvim dobro trčanje 2 RB B. Green-Ellisa i G. Bernarda koji muje odlična i hvatačka opcija.
Napad koristi i sve što sjajna odbrana uradi daje im jako puno lopti kaoi sjajnih početnih pozicija.
Odbrana je odlična godinama u vrhu podjednako dobra iprotiv pasa i trčanja što je izuzetno bitno.
Sa druge strane Coltsi koji imaju sjajan skor ali ipak po meni su daleko lošija ekipa posebno na strani gde se često raspadnu i ovaj put neću o njima punO.
Vođa napada QB A. Luck iako igra solidno ipak mislim da se od njega mnogo više očekivalo ali nema ni puno kvalitetnih hvatačkih opcija ostao je i bez sjajnog WR R. Waynea dok po zemlji nisu sjajni kao niodbrana koja odigra ponekad solidno ali su na strani jako loši.
Večeras im neće biti ni vreme saveznik iako neće biti veliki minus ali sigurno sa kišom trenutno pada ledena kiša i teren neće biti sjajan svakako mnogo više odgovara domaćinu.
Kako god ja uzimam pobedu Bengalsa u hendikepu....!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19:00,WAS Redskins-KC Chiefs,tip over 43,5,@ 1.83, BET 365, 7/10
 
Jedan vrlo zanimljiv mec veceras u prestonici...Domaci Redskinsi,za koje je sezona odavno zavrsena,docekuju 'moje' Chiefse,u koje posle 3 vezana poraza izgleda verujem samo ja..Sta reci o domacinu...velika ocekivanja,malo pokazanog..3-9 skor,4 vezana skora(doduse protiv solidnih ekipa),prosle nedelje su vodili 14-0 kuci protiv Giantsa,i ubedljivo izgubili..QB R.Grifin III,posle cuda od prosle godine,ove godine ima problema sa povredama,ali i sa spremnoscu odbrana na njega(dok je bio rookie prosle godine,jasno je da odbrane nisu znale puno o njemu,a sad je vec drugacije)..3000 y su solidne brojke,15 TD i 11 INT,ali jednostavno nije to 'onaj' RG III.WR Garson mu je prva hvatacka opcija,ima skoro 1000 y,i tu ce Chiefsima bti najveci problem veceras...Trcanjem su domacini izuzetno opasni,Alfred Moris je sjajan RB,vec je na 1000 y,ali je primetno da je u blagom padu forme..Odbrana Redskinsa nije sjajna,27 protiv pasa,14 protiv trcanja,primasju jako puno poena..Sta jos da dodam o Chiefsima...Odbrana kidala 9 kola,zbog 3 povrede doslo do raspada,jos nalaze ponovo sebe,neverovatno je kako samo jedan bitan igrac ako fali,poremeti ekipu..Ali,kako je odbrana pala,tako je napad gostiju poceo da igra...Chiefsi sve cesce ulaze u veliki broj poena..63,79,44..od teske underaske ekipe,postali su overasi..Falice im LT Albert,TE Fasano,i LB Houston,i to je glavni razlog sto ne uzimam pobedu Chiefsa,nego over..Kao sto rekoh,QB Smith i Jamall Charless su nasli recepte za protivnicke odbrane,prilicno fino deluju te akcije Chiefsa,i samo zbog navedenih povreda,i nedostatka srece su dosla 3 poraza..Moje misljenje je da su Redskinsi ostali duzni svojim navijacima,i da ce dati sve od sebe da ih ne razocaraju,a to znaci,puno lepih pokusaja,lepih akcija,big playeva,trik akcija....sa druge strane Chiefsi su pred play offom,skoro sigurni,ali ne smeju vise tako da gube,da bi se sacuvala forma,i kakvo takvo samopouzdanje,morace da igraju atraktivno i lepo..U Washingtonu se najavljuje temperatura oko 0,mozda slab sneg,nece biti jakog vetra,tako da ja na ovom mecu uzimam over 43,5..

Share this post


Link to post
Share on other sites

LA Lakers - Toronto(p/k)    pon 03:30     1,70

 

Jedini razlog zašto sam igro ovaj meč je povratak kranlja crne mambe na teren za domaćine... Bez Brynata su lutali tijekom dosadašnji utakmica i znali su imati velike oscilacije u igri. Igra bez njega svodila se na centre, gdje je veliku borbu s obranom protivnika vodio Gasol. Dok je zvijezda bila ozljeđena on je davao iznad prosjeka. Lakersi su solidna ekipa i večeras ne bi trebali imati problema protiv Toronta koji također zna odigrati  nekad jako dobru utakmicu. Publika će večeras biti nestrpljiva da vidi svog ljubimca a po meni možda ponajboljeg igrača u NBA ligi zadnji godina. Prema tome ovdje sam se odlučio na poluvrijeme kraj tipovati jedicnicu- Sretnooo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chicago Blackhawks    -    Florida Panthers

 

Nakon dva uzastopna poraza i nakon malog pada forme večeras pred domaćim navijačima Chicago traži pobijedu i nove bodove i vraćanje samopuzdanja u vlastite redove. U goste im dolazi Florida koja je neočekivano dobila sinoć Detroita, iako je Detroit vodio većim dijelom utakmice stvarao šanse ali pak nije htjeo u malu mrežicu. Mislim da Florida ne može spojiti dvije dobre utakmice a isto tako domaćini ne smiju da izgube tri puta zaredom. Jedni od konkurenata za osvajanje NHL to sebi ne bi smjeli dopustiti i svaki drugi rezultata osim pobijedi bio bi za nji još jedan šok. Nastupaju u najjačem sastavu tako da stim nema brige domaći trener.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...