Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

10.12.2013.

Recommended Posts

20:45, Galatasaray - Juventus, tip vise od 2,5 gola @ 1.77, Pinnacle, 8/10

 

Zadnje 6. kolo grupne faze lige prvaka se igraju danas i sutra, a jedna od zanimljivijih utakmica se igra u Istanbulu izmedju Galate i Juventusa. Galati odgovara samo pobjeda ukoliko zele da prodju grupnu fazu, dok je gostima iz Torina dovoljan i bod.

Galatasaray ima 4 osvojena boda uz gol razliku 7:14. Kod kuce su pobijedili Kopenhagen sa 3-1 i izgubili katastrofalno josu prvom kolu od Real Madrida sa 6-1. Inace Real je lider u ovoj grupi sa 13 osvojenih bodova i oni su rijesili sve dileme oko prvog mjesta i sigurni su putnici u dalju krug, jedina ce se borba voditi na ovom mecu ko ce biti drugi putnik iz ove grupe u osminu finala lige prvaka. U prvoj utakmica ova dva tima igranoj u Torinu u drugom kolu bilo je 2-2. Utakmica sa dosta preokreta. Prvo je poveo Galatasaray, da bu Juventus preokrenuo na 2-1 i onda u 88.minuti Bulut je donio veliki bod Galati, koji im je donio ovu borbu da u zadnjem kolu odlucuju sami o svojoj sudbini. Iz tog razloga igram na golove, jer ce Galata napasti od prve kinute, igra im samo pobjeda, a Juve je opasan iz kontranapada i sigurno je da Juventus se nece braniti i ici na bod, koji im je dovoljan za prolaz dalje.

 

Juventus je cini mi se dosta prokockao bodova u ovoh grupnoj fai i po kvaliteti oni su trebali dosta ranije da obezbijede prolaz da ne cekaju zadnje kolo i strahuju da li ce proci. Prije svega mislim na prva dva kola, kada su u gostima kod Kopenhagena igrali samo 1-1 i vec pomenuto drugo kolo protiv Galate kada su vodili 2-1 do 88.minute i prokockali dva boda. Njima je u ovom mecu dovoljan i bod, ali mislim da se Juve nece braniti cijelu utakmicu, kako bi isao na nerijeseno. Imaju odlican tim i kvalitet i mislim da ce ici na pobjedu. U tom slucaju mislim da nas ocekuje jos jedna golijada, slicna onoj iz Torina, kada je bilo 2-2. Moj tip je da na utakmici pada 3 i vise golova.

 

Sastav Galatasaray:

Muslera – Eboue, Chedjou, Zan, Riera – Bruma, Felipe Melo, Inan, Colak – Burak Yilmaz, Drogba

 

Sastav Juventusa:

Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah – Tevez, Llorente

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Galatasaray - Juventus, tip: Over 4.5 yellow cards @ 1.65, bwin, 8/10

* How many yellow cards will be awarded in the match? (regular time)

Večeras se na stadionu Turk Telekom Arena u Istanbulu sastaju nogometaši Galatasaraya i Juventusa u 6. kolu Lige prvaka a moj tip je da će biti pet ili više žutih kartona. Riječ je o veoma bitnom meču za obje ekipe i vjerujem da će biti dosta varnica na obje strane i logično je da će biti dosta žutih kartona. Sudija večerašnjeg meča je Pedro Proenca pa ćemo i njega malo analizirati kakav je sa davanjem opomena igračima. 

Galatasaray nakon 5. odigranih kola ima 4 boda dok Juventus ima 6 bodova, tako da domaću ekipu samo pobjeda večeras vodi dalje dok gostima iz Italije je i bod dovoljan za prolaz dalje. Vodeća ekipa u grupi je Real Madrid sa 13 bodova dok je bez šansi posljednji Copenhagen koji ima samo jedan bod. U prvom meču u Torinu gledali smo zanimljiv meč koji je završio sa 2-2 a tada je sudio mađar Viktor Kassai koji je opomenuo igrače Galatasaraya: golmana Muslera i Zana. Galatasaray je imao sljedeću statistiku žutih i crvenih kartona ui Ligi prvaka: Real Madrid 1-6 (4 žuta kartona), Juventus 2-2 (2 žuta kartona), Kopenhagen 3-1 (1 žuti karton), Kopenhagen 0-1 (1 žuti karton), Real Madrid 1-4 (1 crveni karton i 4 žuta kartona). Iako je loša statistika po mene ako se gledaju mečevi Galatasaraya, ono što je pozitivno i moj glavni adut je sudija portugalac Pedro Proenca koji je sudio sljedeće mečeve i dao sljedeći broj opomena:

Academico Viseu 3 - 0 Portimonense (8 žutih kartona)  
Greece 3 - 1 Romania (7 žutih kartona, 1 crveni karton)  
Albania 1 - 2 Switzerland (5 žutih kartona)
Porto  1 - 0 Vitória Guimarães  (6 žutih kartona)  
Belenenses  1 - 0 Marítimo (5 žutih kartona)
Napoli   2 - 1 Borussia Dortmund (4 žutih kartona, 1 crveni karton)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: FCKopenh(-2+)-Real Madrid
Tip para: vise
Tečaj: 1.500
 
:nije:    0-2
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:45 Bayern Munchen - Manchester City, tip: Over 2.5 goals @ 1.50, Unibet, 8/10
 
Večeras se na stadionu Allianz Arena u Munchenu sastaju ekipe Bayerna i Manchester City-a u posljednjem 6. kolu Lige prvaka a moj tip je da ćemo vidjeti tri ili više golova na meču. Riječ je o duelu iz grupe D gdje je vodeći Bayern sa 15 bodova, slijedi Manchester City sa 12 bodova, CSKA Moskva ima 3 boda dok je posljednji Plzen sa 0 bodova. U prvom meču koji se igrao u Manchesteru, slavio je Bayern sa 3-1 golovima Ribery-a, Mullera i Robbena dok je počasni gol za domaće dao Negredo u 79 minutu. 
 
Manchester City nakon jako loše prošle sezone u Ligi prvaka kada nisu ni prošli grupu, ove godine su odirali odlično i pobjedili u svim mečevima izuzev onog duela sa Bayernom na svom terenu. U domaćoj ligi igraju promjenjivo a lošiji su na gostovanjima, ali su podigli formu i tako su u zadnjih pet mečeva upisali 4 pobjede i 1 remi. U ligi prvaka su u pet dosadašnjih mečeva upisali gol razliku od 15-8, što znači da imaju data 3 gola po meču. Na gostovanjima ove sezone u Ligi prvaka City je dobio oba meča jer su pobjedili Plzen sa 3-0 i CSKA Moskvu sa 2-1. Sa druge strane imamo ekipu Bayerna koja je prošle godine uzela tri titule, prvaka Europe, Njemačke i Kup. I ove godine igraju jako furiozno i skoro da su osigurali titulu u Njemačkoj a u Ligi prvaka su upisali 5 ubjedljivih pobjeda sa ukupnom gol razlikom od 15-2 i oni također daju tri gla po meču. Na svom terenu su pobjedili Plzen sa 5-0 i CSKA Moskvu sa 3-0. Sada očekujem da obje ekipe odigraju jako rasterećno i da obje ekipe mogu dati barem po jedan gol s tim da očekujem pobjedu Bayerna sa 2-1 ili 3-1.
 
Bayern: Neuer – Rafinha, Dante, Boateng, Alaba – Javi Martinez – Ribery, T.Kroos, T.Muller, M.Gotze – Mandžukić
 
Manchester City: Hart – M.Richards, Lescott, Demichelis, Clichy – Javi Garcia, Fernandinho – Jesus Navas, Milner, Nasri – Džeko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Favorit
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Grimbsy - Welling UTD
Tip para: 1
Tečaj: 1.800
 
Ev. dobitak: 6.800
Ev. gubitak: 1.800

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - English Skrill South 
20:45h Grimsby - Welling Utd
Tip: 1 
Kvota: 1.70 
Unibet
ulog:8/10
 
Večeras se u okviru Engleske konferencije sastaju Grimsby i Welling.  Pre tri dana i jedni i drugi su igrali u Fa kupu i to sa različitim uspehom. Grimsby je pobedio, dok je Welling izgubio.   Grimsby se nalazi na 5.mestu sa 36 bodova iz 19 utakmica .Od svih klubova odigrali su najmanje utakmica , od nekih cak i tri manje.  Na svom terenu su ostvarili 6 pobede , 1 neresena i 2 poraza uz gol razliku 19:10. Racunajuci sva takmicenja Grimsby nezna za poraz 10 utakmica, a na svom terenu 6 puta neporaženi uz samo 2 primljena gola.  Welling je odigrao 20 utakmica ( jednu vise od Grimsbia) i osvojili su 29 bodova, a kao gosti su igrali 3-2-5 .  U svim takmičenjima vec 5 utakmice neznaju za pobedu. Verujem da ce i veceras doziveti peti uzastopni poraz, jer je Grimsby u mnogo boljoj formi. Na pocetku sezone ova dva tima su se sastala i pobedio je sa 1:0 Welling. Trener Grimsbya Paul Hurst veruje da je njegov tim mnogo napredovao od tad i da ce veceras da uzvrate. I ja verujem u njegov tim. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:45, Real Sociedad - Bayer Leverkusen, Tip 2 @ 1.962, Pinnacle,8/10
 
Mec zadjeg kola A grupe lige Sampiona koji se igra u Spaniji izmedju Sociedada i Bayera iz Leverkuzena.
stanje na tabeli
1 Mančester Jun. 5 3 2 0 11 : 3 (+8) 11
 
2 Šahtjor 5 2 2 1 7 : 5 (+2) 8
 
3 Bayer Leverkuzen 5 2 1 2 8 : 10 (-2) 7
 
4 Real Sosijedad 5 0 1 4 1 : 9 (-8) 1
 
Sahtjor igra u gostima sa Manchester Junajtedom pa iako Manchester ne igra u nekoj formi ipak bi bilo previse4 da i treci mec zaredom izgube na svom terenu jer bi trener vec ionako poljuljan status pogorsao i sigurno da ce pokusati bar da uzmu bod i nece biti nemotivisani da zadrze prvo mesto koji donosi pogodnosti u nastavku .
Bayer zavisi od tog meca i ako Sahtjor ne pobedi u tom mecu oni pobedom obezbedjuju drugo mesto koje vodi u eliminacionu fazu 
Bayer je u dva meca na svom terenu pobedio danasnjeg rivala Sociedad sa 2-1 i Sahtjor sa 4-0 a izgubio od Manchestera sa 5-0 dok su u gostima igrali 0-0 sa Sahtjorom a izgubili od M.Junajteda sa 4-2.
Bayer je u subotu igrala sa Dortmundom i pobedila ih u gostima sa 1-0 i pokazao da ima kvalitet i snagu da i u gostima igra dobrio i pobedi jakog rivala.
Sociedad je osvojio samo 1 bod i oni su izgubili sve sanse za nastavak takmicenja i ovo ce igrati samo za cast, jedini bod su osvojili srecno sa Manchesterom kad su gosti promasili i penal i imali puno sansi a ostale meceve su izgubili, ocito je ovo takmicenje za njih previse jako i mislim da danas nemaju sanse protiv motivisanih gostiju a znamo kakvi su Nemci oni se nikad ne predaju a ovo takmicenje im je u prvom planu i verujem da ce oni odraditi svoj deo posla i pobediti 
Real Sociedad bez: David Zurutuza ,Chory Castro, Dani Estrada, Esteban Granero, Ifrán Diego De la Bella i Iñigo Martinez . Cadamuro ima upalu misica. Na golu ce biti verojatno Zubikarai koji ce zameniti Claudio Brava.Od juniorima pozvani su: Zaldua, Gaztañaga i Sangalli.
 
Za Real Sociedad pozvani su:
 
Zubikarai, Royo.
Carlos Martinez, Zaldua, Mikel, Ansotegi Jose Angel.
Markel, Elustondo, Xabi Prieto, Ros, Ruben Pardo, Gaztañaga.
Seferovic, Agirretxe,Vela, Griezmann, Sangalli
 
Leverkuzen u punom sastavu 

Share this post


Link to post
Share on other sites
za nocas i sutra  1 tiket NHl 
 
04:30, San Jose-New York Islanders 1 regularni tok , 
01:30, N.Y. Rangers-Nashville  1 Winer, 
i sutra fudbal 
20:45
Chelsea- Steaua 1, Austrija-Zenit 2  i Marsej-  Dortmund 2  ukupna kvota 5.46 , Mozzart , 2/10 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...