Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

12.12.2013.

Recommended Posts

Američki - NFL
02:25h Denver Broncos - San Diego Chargers(Team Points)
Tip: San Diego Chargers Over 23.5
Kvota: 2.10
Bet365 5/10


Večeras se na Sports Authority Field(Denver Colorado) igra meč između domaćih Broncosa(11-2) i gostujućih Chargersa(6-7)...
Iako su Broncosi večeras nesumnjivo favoriti sumnjam da će večeras imati lak posao jel to nikad nemaju kad igraju sa diviziskim protivnikom Chargersima ali ja ću ovde izbeći igru na pobednika meča pa čak i hendikep gde jke linija po meni previsoka ali ćuz uzeti over poena Chargersa.
Linija je postavljena na 23.5 ne nisko ali i očekivano sa obzirom naigre timova koji igraju jako efikasan fudbal.
Denverova odbrana svakako nije sjajna i igraju sve lošije dok su po zemlji i dalje dosta dobri protiv pasa su jako loši čak  (27th)u ligi sa dozvoljenih čak 274,3 jarde a svakako im sa te strane preti najveća opasnost.
Napad Chargersa dosta zavisi naravno od QB P. Riversa koji igra zaista odlično ove sezone ima dobre opcije u napadu koje sjajno koristi za razliku od starta sezone i mnogo manje greši.
Sjajno uvek igra podno velike planine i u zadnja četiri gostovanja Chargersi imaju čak 3 pobede gde samo jednom nisu prebacili ovu marginu za 1 poen na zadnjem meču -

11/18/12   SD 23 - DEN 30
10/09/11   SD 29 - DEN 24   
01/02/11   SD 33 - DEN 28
10/19/09   DEN 34 - SD 23

Vreme u Denveru iako u minusu ali bi trebalo da je bez padavina i nebi trebalo da bude smetnja meču.
Kako bilo kvota na ovu marginu je sjajna i uzimam je makar i za srednji ulog....!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
03:00h Phoenix Coyotes - New York Islanders
Tip: Vise od 5.5 golova 
Kvota: 1.855 
Pinnacle

8/10

Nakon serija od 4 utakmica u gostima, Phoenix se konacno vraca na svoji led. Polovican uspeh na ovih duela, 2 pobeda sa 2 poraza sto je relativno dobro. Ono sto sam primetio je podatak da je Phoenix koja je uglavno razorna ekipa u napadu sa veliki potencija koji obicano svaki put dolazi do izraza je odigrao prilicno rezervirano a to se duze na fakta da su igrali protiv generalno dobrih defanziva i morali da se bore protiv odlicnih golmana. Ali zato duelima sa napadackih rostera je idealna prilika za Phoenixov napad, to potvruje rezultat od 2:6 u pobedi protiv Edmontona. Ovo pravilo vazi za meceva na domaci teren. Vezali su 5 overa sa redom, 10 od svih 13 kod kuci sa prosek od 6.8 golova po mecu. Na poslednih 5 duela, Coyotes daju u proseku nad 3.4 gola a primaju preko 3.8. Islandersi dolazi sa samopouzdanje nakon pobeda protiv San Jose iako su imali 2-0 negativu na kraju 2/3. Ova pobeda puno znaci NY koji si bili totalno demotivisani sa svojih 10 porazi u nizu ukupno, 10 na poslednih 10 gostovanja. Par puta sam vec spomenuo da je Islanders roster sa golgeteski potencijal predvodeni od Tavares-a (12 g+ 24 ass). Zbog losa defanzivna igra i zahvalujuci par postignutih pogodka u toku svakog duela, njihove meceve generalno idu u overa, osobeno protiv ofanzivnih rostera. 11 overa od 16 gostovanja, 7 na poslednih 9 sa prosek od 6.1 GPG.
Sa obzir na to da Phoenix jura play-off pozicija a Islandersi dolazi sa namera da dodje do druga vezana pobeda, nadam se na jedan potpuno dominantan mec sa dosta golova na obe strane. Obe ekipa imaju po nesto vise od 30 SPG u proseku, isto toliko dozvoljavaju ka svom golu. Takodje solidni procenat na PP situacija koj obecava. Obe ekipe startuju sa golmana koji imaju u prosek nad 3 primenih golova po meca.
Na 7 od poslednih 9 meceva je doslo over, na 6 sa redom u Phoenix-a, na 7 od svih 9 odigrano kod Coyotes. Njihov prvi H2H za ova sezona je zavrsen sa rezultatom od 6-1 za NYI.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hokej - NHL
01:00h Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens(Money Line)
Tip: Philadelphia Flyers
Kvota: 2.25
Marathonbet  5/10


Večeras se na Wells Fargo Center(Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Flayersa(13-15-3, 29 pts) i gostujućih Canadiansa(19-10-3, 41 pts)...
Flayersi posle užasnog starta su zaigrali sjajno i bili u fantastičnoj formi ali je usledela gostujuća serija od 9 mečeva gde su doživeli čak 6 poraza i opet izgubili priključak iako su u seriji porazai iako nevolim da igram na timove koji su dugo bili naputu to ću ipak večeras uraditi.
Svakako da Flayersi poseduju mnogo kvalitetniji tim nego što trenutno stoje na tabeli i ako nekog znaju u Pensilvaniji da pobeđuju to je svakako Montreal koji ima osam vezanih poraza u Philad.
Iako Mon. je zaigrao sjajan i imao je seriju od 5 pobeda i čak 9 u zadnjih 10 mečeva ali je pre dva danadoživeo debakl kući od čak 6-0 protiv Kingsa koji baš i ne briljiraju isvakako da u ne baš sjajnom raspoloženju dolaze u Pensilvaniju.
Kvota na pobedu Flayersa ML plaća sjajno i moram je uzeti....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...