Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

17.12.2013.

Recommended Posts

03:00,Denver Nuggets-Oklahoma City,tip Oklahoma 2 ML,@ 1.71,Pinnacle Sport

 

 

   Odlican mec nas ceka veceras u Pepsi centru u Denveru..Domacine puno cenim,pisao sam dosta o njima,ali veceras ipak dajem prevagu Durantu & co..Denver igra odlicno,posebno kuci (7-3)..Rotiraju dosta igraca,i tu im je glavna snaga..3 playa vrte(Lawson,Foye i Robinson),i tu su mnogo jaki...Lawson je bio povredjen,propustio je 2 meca,ali se preksinoc vratio,i igrao 33 min..Chandler i Faried drzi situaciju pod kosem,pomazu im Mozgov i Arthur..Dobra ekipa,puno igraca postize 10+ poena,ne volim da igram protiv njih,ali veceras jednostavno moram..Denver je u dobroj formi,imaju 7-3 u zadnjih 10 meceva..U goste im dolazi sjajni Thunderi..Durant igra sjajno,pravi je lider tima,i vrlo moguce MVP sezone..28,5 poena prosek,odlicni %..Podrsku mu pruza sjajni play Westbrook,Sefalosa je prosecan bek,Ibaka odlicno krilo,i iskusni sjajni odbrambeni C Perkins,koji nema neki ucinak u napadu,ali u odbrani je fantastican..U strasnoj su formi,9-1 imaju zadnjih 10 kola,6 pobeda u nizu,Indianu su neki dan demolirali..Obe ekipe su imale dan odmora,istina OKC se mucio zadnji mec sa Orlandom,ali su ipak pobedili...Ocekuje nas dosta neizvestan mec,bice prava borba,Denver ima duzu i bolju klupu,ali gosti imaju Duranta i uigran tim,i zato uzimam cistu pobedu gostiju... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (18/12/2013)
Boston Bruins - Calgary Flames(1X2)
Pick: Boston Bruins
Odd: 1.76
Bookie: BET365
Stake: 7/10


Večeras se na TD Garden,( Boston, Massachusetts) igra mečizmeđu domaćih Bruinsa(22-9-2, 46 pts) i gostujućih Flamesa(13-15-5, 31 pts)...
Svakako da je večeras Bos. veliki favorit i po meni sve sem njihove pa čak i ubedljive pobede bi bilo izneneađenje.
Vratili su se sa serije gostovanaj od 4 meča u kojima su dobili čak 3 sem zadnji od Van. gde su pretrpeli težak poraz od 6:2 ali Van. igra u strašnoj formi imali su tri dana odmora i verujem da večeras spremni i odmorni ulaze u meč.
Bos. je prvi u diviziji i drugi na istoku sa samo 3 boda manje od Pitt. ekipa koja funkcioniše sjajno sa izuzetno čvrstom odbranom sjajnim golmanom Tuukka Raskom i iako imaju par povređenih igrača imaju zaista sjajan roster prepun fenomenalnih hokejaša sa stubom odbrane sjajnim Zdeno Chara  dok je napad prepun kvalitetnih igrača David Krejci ,Milan Lucic ,Brad Marchand ,Patrice Bergeron  pojačani sa jednim od najboljih RW Svih vremena fenomenalnim Jarome Iginlom upravo dugogodišnjom velikom zvezdom Flamesa i ako ih neko zna onda je to on igrao je punih 15 sezona za njih a da je i dalje veliki igrač pokazuje da i ove sezone ima 8 gol. i 11 asi.
Sa druge strane Flamesi kojisu upravo od njegovog odlaska totalno pali i po meni već sam to pominjao imaju jedan od najgorih timova u zadnjih deset pa i više godina i ove su sezone među najlošijim timovima uligi posle užasne serije u zadnjih desetak mečeva su se malopopravili ali verujem da im opet sledi pad.
Napad koji je u početku davaoi više golova nego što realno ima kvaliteta polako pada u formi dok je odbrana prilično loša sa čak više od 3 gola po meču.
Jednostavno dosta mlad tim sa par solidnih hokejaša ali bez prave zvezde niti vođe na ledu.
I zaista nevidim kako mogu da se suprostave Bruinsima koji igraju pšrilično agresivno vrše strašan presing i verujem da će dobiti meč.
I tradicija je apsolutno na strani Bruinsa dobili su 4 zadnja meča protiv Cal. kao i čak 5 od poslednjih 6 u Bostonu posebno su zadnja dva bolna dve katastrofe -

01/05/12  BOS 9 - CAL 0
03/27/10  BOS 5 - CAL 0

Verujem da će i večeras Bruinsi pobediti i uzimam njihovu pobedu za jači ulog...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
04:30,Golden State Wariors-New Orleans Pelicans,over 206,5 @ 1.84, 7/10  Marathonbet
 
  Veceras cu pokusati jedan over...nisam pristalica ove igre,ali kada se sastaju ovakve 2 ekipe,moram pokusati..GSW su 8 ekipa po broju postignutih poena,prosek im je 103,dok im je odbrana 18 u ligi,i prosecno primaju 100,5 poena..Jednostavno,domacini igraju brzo,atraktivno,sa puno suteva,pa ako Curry i Thompsona krene,otici ce ovo u over..zadnjih 5 meceva na mecevima domacina padalo je 208,228,188(sa cvrstom odbranom Dalasa),226,190(cvrst Memfis)..Sto se gostiju tice,takodje im je prosek 103 postignuta,i 102,1 primljen poen..Dakle,takodje igraju brzo,agresivno,sa ne bas tako cvrstom odbranom..zadnjih 5 meceva su uvek negde oko granice koju cu postaviti,ali nisu igrali sa GSW..Igrali su jedan mec ove godine,bilo je 102-101..ocekujem jedan brz,atraktivan mec,sa puno suteva,i ako krene,ode to u over...probacu sa 206,5 granicom...
Edited by Zizu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers
Tip para: Under 210.5
Tečaj: 1.610         :nije: 
Edited by floyd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
02:00 CET (18/12/2013)
Minnesota Wild - Vancouver Canucks(Money Line)
Pick: Minnesota Wild
Odd: 1.99
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Xcel Energy Center,( Saint Paul, Minnesota) igra meč između domaćih Wilda(19-11-5, 43 pts) i gostujućih Canucksa(20-10-5, 45 pts)...
Meč između dve veoma tvrde ekipe domaći Wildi nisu baš u sjajnoj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 4-5-1 dok za razliku od njih Canukcksi su u sjajnoj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 8-1-1 i čak 7 vezanih pobeda.
Njih deli na tabeli samo dva boda iako Van.nije sjajno krenuo posle ove serije se pridružio ekipama sa preko 40 bodova za razliku od Istočne konferencije na zapadu je daleko jača konkurencija sa čak 9 timova preko 40 bodova i svakako da će biti žestoka bitka za 8 mesta u pley ofu!!!
I pored loše serije Wilda smatram da su veoma dobra ekipa sa dva izuzetna golmana čvrstom odbranom i i ako im napad nije previše efikasan imaju izuzetne hokejaše i verujem da večeras mogu da prekinu seriju pobeda Canucksa..
Sa druge strane Canucksi koji su dugo tražili igru iako su sad u sjanoj seriji ipak su zadnjih 5 ečeva igrali kući iako podjednako dobro igraju i na strani imaju veoma dobrog Roberto Luonga na golu kojije podigao formu.
Dok napad je i napad veoma dobar sa braćom Sedin i još par kvalitetnih hokejaša.
U njihovim mečevimauglavnom pobeđuje domaćin tao je na zadnjih 22 meča čak 17 pobeda domaćina.
Svakoj seriji dođe kraj pa tako i Canucksa i mislim da su Divljaci večeras idealan tim za to i nadam se da će odnetipobedu.
Pobeda na Wide ML plaća dobro i iako je kvota na njih u porastu gde su na većini kladionica od favorita postalii blagi aucajderi ali to su igre brojki Vegasa da su oni veći favoriti nego što jesu ipak kako god bilo ja večeras dajem poverenje Divljacima i uzimam ih ML za srednji ulog...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00, St. Louis Blues-San Jose Sharks, tip: 2, @2.65, Unibet, 8/10

 

Scottrade Center, St. Louis, Missouri

 

U dvoboju drugoplasirane ekipe Centrala (St. Louis 22-6-4, 112:76 gol-razlika) i trećeplasirane ekipe Pacifika (San Jose 20-7-6, 108:82 gol-razlika) u večerašnjem dvoboju u Scottrade Centreu prednost dajem gostima. Blues je sinoć razočarao u Ottawi i u borbenoj utakmici sigurno izgubio i nešto svježine potrebite za večerašnju veliku utakmicu na Zapadu. Sharksi imaju puno više kvalitete, nego što to govore posljednji njihovi loši rezultati (1-6 omjer pobjede i poraza), pa su i pod imperativom pobjede.

 

Sinoć me je ekipa iz Missourija doslovno „pokopala“ protiv ispodprosječne ekipe Senatorsa. Usprkos tome što su slovili za favorita i unatoč vodstu 2:1 nakon druge trećine, izgubili su nakon produžetka od Ottawe, koja je bila ravnopravna cijelim tijekom susreta (32-32 omjer udaraca na gol). Mišljenja sam da je Blues malo i riskirao „čuvajući“ se za večerašnju utakmicu, što bi im se u konačnici moglo „obiti o glavu“.  Trener Ken Hitchcock je prije Ottawe promijenio i prvog golmana, Salaka je zamijenio Kanađanin Elliot, jer je Slovak primao 3+ gola u 3 od 4 posljednja starta na golu. Još jedan veliki problem za Blues je ozljeda kapetana Davida Backesa (16+14), koji je sinoć napustio led u drugoj trećini, a susret propuštaju i Vladimir Sobotka i Jaden Schwartz.  Sinoć je St. Louis imao i 5 isključenja, a večeras će svakako „frcati iskre“ na ledu. Jedan od dva „regularna“ poraza na svom ledu Blues je upisao protiv Sharksa (2:6). Upravo na toj utakmici bilo je čak 22 isključenja, a kombinirano ekipe su imale 89 kaznenih minuta. Slijedom napisanog gore, postavlja se pitanje, koliko će snage imati večeras domaćin?

 

Ovo je treći međusobni susret ove dvije ekipe u ovoj sezoni, a obje utakmice uvjerljivo su dobili Sharksi, kombinirano 12:5 gol-razlikom. U tim susretima istakao se kapetan Joe Thornton koji je upisao 2 gola i 5 asistencija, te Brent Burns (3 gola) i Logan Couture (4 asistencije). San Jose ima 1-6-1 u posljednjim susretima i svakako žele odigrati dobru utakmicu, a imali su i puna dva dana odmora više od domaćina. Thorntonu nedostaje samo jedan bod, da bi se pridružio svom suigraču Patricku Marleau, koji ima 700 bodova u dresu Sharksa. Trener Todd McLellan uoči večerašnjeg dvoboja je promijenio napadačke linije Burnsu i Coutureu, prebacivši ih u treću odnosno četvrtu liniju. Od njih  očekuje puno više, nego što u posljednje vrijeme prezentiraju (Burns bez gola 8 utakmica, a Couture ima upisana samo 2 gola u 15 zadnjih nastupa). Mislim da će to izazvati pozitivan šok u momčadi, i da će se „zaspali“ strijelci probuditi, te da će se pridružiti ostalima na semaforu (Pavelski, Thornton, Marleau, Hertl, Boyle, Wingels). San Jose ima kvalitetu, ima dva dana odmora, pod imperativom je  prekida lošeg niza, i očekujem njihovo slavlje večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...