Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

19.12.2013.

Recommended Posts

18:00 Hrvatska 1.liga, Lokomotiva - Rijeka

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 2.70

Kladionica: Supersport

 

Lokomotiva je mlada i poletna momčad i mogu dati 2 gola destekovanoj Rijeci. Doma su solidni imaju omjer 5-1-2 i pobijedom mogu prestići Rijeku.

Rijeka je umornija jer igraju 2 utakmice tjedno u Europskoj ligi, prvenstvu i kupu a to je i prouzročilo tolike izostanke. Ne igraju im Maleš, Sharbini, Datković, Alispahić, Kvržić, Zlomislić, Pušić, Okechukwu, Pokrivač, Benko i Jugović. Vjerujem da Lokomotiva to može iskoristiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:30 Španjolski kup, Rayo Vallecano - Valladolid

Tip: Gost 2+

Kvota: 3.00

Kladionica: Unibet

 

Oba sastava će igrati sa dosta rezervih kojih će kod domaćina biti više nego prvotimaca.Kod domaćina će igrati braniči Galeano i Ze Castro, te veznjaci Falque i Lass, dok ostali igraju tek povremeno.

Gosti će odmoriti Omara Ramosa koji nije doputovao a Rama i Heinza nema odprije. Nekih izmjena će još biti ali kako su najbolji otputovali vjerojatno će neki i igrati a Valladolid je ionako jača momčad pa im dajem prednost danas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

France - Ligue 2 Soccer -20:45 Lens - Istrestip: 1kvota: 1.538 pinnacleulog: 8/10Večeras u Lensu u okviru 18. kola druge Francuske lige sastaju se domaci Lens i Istres. Sam pogled na tabelu govori o snazi jednih i drugih. Lens ima i vise nego duplo bodova nego Istres, tačnije Lens ima 32. a Istres 14 bodova. Lens je na 2. mestu, a Istres na pretposlednjem 19.-om. Lens na svom terenu je odličan i dosad imaju 7 pobeda i samo jednu neresenu ( protiv Creteila), a poraz nemaju uz gol razliku 15:5 . I nalaze se u sjajnoj formi. Dok sa druge strane Istres kao gost nema ni jednu pobedu, samo 2 neresene i 6 poraza. I te dve neresene su bile jos krajem avgusta i sredinom septembra, i od tad vec 5 kola kao gosti doyiveli su svih 5 poraza. Gol raylika Istres kao gosta je 6:19. a ukupna 19:31 . I po primljenim golovima su najgora ekipa u celoj ligi. I kada igra ekipa koja je sjajna na svom terenu protiv ekipa koja je ocajan gost, tu dileme nema sta igrati. Ako se svemu tome doda da ce ekipe igrati u najjačim sastavima, da nema nekih velikih isostanaka, ovaj tip na pobedu Lensa se ne dovodi u pitanje.  Tačnije izostanaka ima , za Lens nece moci da igraju odbrambeni Remy Bonne i igrač sredine  Baptiste Guillaume , dok za Istres nece moci da igra napadac Guy Niangbo , dok je Alain Cantareil pod znakom pitanja. Od sva ova 4 igraca samo je Cantareil zabelezio jedan nastup. dok ostali nisu jos zaigrali za svoje ekipe, tako da ovi njihovi izostanci nista ne menjaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 18:45
Naziv para: Groning(2,5)-NEC Nijmegen
Tip para: vise
Tečaj: 1.500
 
:nije:    0-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...