Jump to content
Sign in to follow this  
selektor3

19.12.2013

Recommended Posts

01.00 detroit - calgary 1 2.10 8/10 bet 365

 

detroit je v seriji 6 zaporednih porazov, od tega zadnje tri tekme, vse na domačem ledu in se pravi trije porazi. na nasprotni strani se jim bo zoperstavilo moštvo calgaryja, ki ima prav tako 2 zaporedna poraza in tudi ne blesti. V letošnji sezoni sta se enkrat že pomerili ti dve ekipi in takrat je slavil detroit s 3-4. Tole bo njun medseboni zadnji meč v tej sezoni. Vsi ti porazi detroita so plod ogromno poškodbam, saj jim je manjkalo kar 6 od najbolšij 9 napadalcev. danes je lista poškodb sledeča. Defenseman Dennis Wideman (broken hand) has missed nine games for the Flames. … Detroit is missing Zetterberg (back), Howard (knee sprain), defenseman Danny DeKeyser (shoulder), forward Johan Franzen (concussion), forward Justin Abdelkader (concussion), forward Darren Helm (shoulder), forward Gustav Nyquist (groin) and forward Stephen Weiss (groin).

Skratka, tudi danes jim manjka kar precej igralcev, menim pa, da bo tootoo, ki je prispel iz grand rapidsov zapolnil tisto vrzel manjkajočega napadalca. babcock ima porazov dovolj, tako da verjamem v današnjo zmago.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, Pittsburgh Penguins-Minnesota Wild, tip: Minnesota ML, @2.15, Bwin, 8/10

 

Consol Energy Center, Pittsburgh, Pennsylvania

 

Večeras ću pokušati „uloviti“ odličan koeficijent koji bookmakeri stavljaju na Minnesotu u Pittsburghu. Kratko ću postaviti nekoliko razloga zašto tipujem pobjedu gostujuće ekipe.

 

Dvoboj je to klubova Metropolitan i Central divizije, gdje Penguinsi (25-10-1, 112:78 gol-razlika) igraju u odličnoj formi (9-1 omjer pobjeda i poraza u posljednjih deset susreta), ali imaju i velikih problema s ozlijeđenima. Prije večerašnje utakmice na listi ozlijeđenih je čak 12 igrača, a svakako najveći hendikep za „pingvine“ su izostanci Krisa Letanga, Paula Martina, Brooksa Orpika, Jamesa Neala, Roba Scuderija i Evgenija Malkina. Domaćin je sinoć imao tešku utakmicu u Madison Square Gardenu, pa će i vjerojatni akumulirani umor ići na „mlin“ Wilda. Pittsburgh je vodio s 3:1, da bi to sve prokockao u posljednjih deset minuta susreta. Rangersi su golovima Zuccarella i Brassarda poravnali i otišlo se u produžetke. Na kraju je odluka pala nakon izvođenja kaznenih udaraca, a Sutter je u petoj seriji, nakon što je svih prijašnjih 9 izvođača promašilo penale,  donio bodove Penguinsima. O uzbudljivoj i borbenoj utakmici govori i podatak o 10 isključenja. Budući je roster domaćina prorijeđen zbog ozljeda, sigurno će biti i umora od utakmice sinoć.

 

To bi Minnesota (20-11-5, 84:83 gol-razlika) trebala znati iskoristiti, jer ima osvojenih 45 bodova, 6 manje od Pittsburgha, i nalazi se u borbi s Coloradom i St. Louisom za drugo mjesto Centrala. Ekipa je ove godine puno konstantnija i kvalitetnija, i doigravanje ne bi trebalo biti upitno. Wild predvode Parise (15+12), Koivu (7+20), Pominville (15+8) i Niederreiter (6+10). Manji problem kod Minnesote su zdravstveni problemi njihove „jedinice“ Josha Hardinga (18-5-3, 1,51 GAA, .939 postotak obrana), koji je zamijenjen Johanom Gustafssonom, iz njihove franšize u AHL-u (Iowa Wild). U kratkom posljednjem periodu od 8 dana ovo će biti četvrta Wildova utakmica, pa će odmorniji i svježiji doći u Consol Energy Center, jer domaćin večeras igra petu utakmicu u 7 dana. Ovdje ću spomenuti i tradiciju, koja kaže da se Minnesota u ovoj Areni osjeća kao kod kuće, i u posljednjih 7 susreta ima 6 pobjeda i jedan poraz, koji datira još iz 2001. godine.  Najavljen je i povratak ozlijeđenog Mikaela Granlunda (2+10), dok golman Backstrom ima odlične brojke protiv Pittsburgha (3-1-0, .927 postotak obrana).

 

Pittsburgh je u velikoj formi, ima najbolji powerplay (32 od 119) u ligi, ali ozljede (pogotov 4 najbolja defanzivca) i gust raspored igranja trebali bi biti prevaga na stranu gosta. Minnesota je kompaktnija solidnija nego ikad, i mislim da nihov roster večeras ima puno više svježine i kvalitete za osvojiti bodove.

Share this post


Link to post
Share on other sites
04:30,Golden State Wariors-San Antonio Spurs,tip under 200.5,@ 2.04, 8/10,Maratonbet
 
   Odlican mec veceras u Oracle Areni u Oaklandu..Domacini sa strasnim Curryem,docekuju stare lisce iz San Antonia...Domacini imaju 5-5 u zadnjih 10 meceva,dobro igraju,prilicno efikasno,ali su popravili odbranu..Cury i Thomspon terorisu protivnicke odbrane,103 poena prosecno po mecu postizu,a 100 primaju..Barnes,Lee i Bogut pruzaju solidnu podrsku pomenutom dvojcu..Klupa im je prilicno slaba,i ako Curryja ne krene,under se namece..Zadnjih 5 meceva je palo 197,208,228,188,226..dakle vidimo,sa jacim ekipama,idu debelo u under,a sa 'divljacima'(Phoenix,Charlote),ulaze u debele overe...Spursi su sve,samo ne 'divljaci'..Jaka odbrana,iskusna,cvrsta..Green i Leonard su sjajni defanzivci..uz starog asa Duncana,i cvrstog Splitera,mislim da ovaj mec nece obilovati poenima,iako i Spursi znaju ceto da odu u over u poslednje vreme..209,207,184,227,186...dakle,kao i GSW,svaka druga je u overu...Parker je u padu forme,cak nije igrao ni zadnji mec,i ako ne bude nastupio veceras,under se namece...Zbog umora Spursa(igrali sinoc),ocekujem da ne divljaju veceras,i da bi ovo mogao biti izuzetno tezak takticki mec,i probacu under 200.5...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (20/12/2013)
Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild(Money Line)
Pick: Minnesota Wild
Odd: 2.20
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Consol Energy Center(Pittsburgh) igra meč između domaćih Penguinsa(25-10-1, 51 pts) i gostujućih Wilda (20-11-5, 45 pts)...
Meč dve odlične ekipe u kojima su svakakoPingvini favoriti aliiiiiiiiiiii!!! Igraju zaista u sjajnoj formi 5 vezanih pobeda i 9-1 na zadnjih deset mečeva ali zaista u ovakom tempu još igraju day to day me gde su sinoć igrali SO sa Rangersima i da su kompletni nije lako posle 24h a još sa strašno oslabljenim rosterom iako imaju i dalje veoma dobar tim ipak u ovom trenutku 12 igrača što na DL-u što suspendovanih je zaista puno jel i u odbrani fali par sjajnih igrača isto tako i u napadui u takoj situaciji ML na Wilde mi izgleda sjajno i odigrao bi ga svaki put na ovaku situaciju!!!
O Wildima sam neki dan pričao kad su prekinuli niz Canucksima i vezali dve pobede nadam se da bi mogli i večeras to da urade i Pingvinima .
Svakako radi se o sjajnom timu na svim pozicijama a ako neko zna da igra protiv Pingvina onda su to svakako Divljaci u zadnjih 9 mečeva imaju čak 7 pobeda a još je neverovatnije da -

Wild are 6-0 in the last 6 meetings in Pittsburgh.

Prosto neverovatno da jedan moćan Pitt. nema pobedu kući nam Min. više od 10 god. naravno moraju i to prekinuti ali nadam se ne večeras jel je zaisata večeras mnogo više nego pre Min. u prilici zbog problema Pingvina da pobedi nadam se da će i u umor i oslabljen roster iskoristiti i pobediti večeras kvota je u padu ja sam još jutros uzeo po nešto većoj kvoti ali i dalje pobeda ML na Wilde plaća odlično!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 03:35
Naziv para: Colorado - Edmonton
Tip para: Colorado
Tečaj: 1.500
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...