Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

22.12.2013.

Recommended Posts

20:45, Inter - Milan, tip: oba tima daju gol, @1.70, 8/10, Supersport

 

Veliki milanski derbi je na rasporedu večeras. Inter se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 28 bodova, dok je Milan na veoma lošoj 12. sa samo 19. Inter je trenutno najefikasnija ekipa lige sa 36 golova, ali im je odbrana veoma loša, primaju mnogo golova, trenutno su primili 21. S druge strane, Milan ima gol razliku 25:25, i oni imaju katastrofalnu odbranu koja ih je sigurno koštala da budu bolje plasirani. Na večerašnjem derbiju najvjerovatnije neće biti desnog beka Abatea, tako da bi zadnja linija mogla izgledati De Sciglio, Bonera, Zapata (Mexes); Constant, odbrana koja nimalo ne ulijeva povjerenje pogotovo kada se igra protiv najefikasnijeg napada lige. S druge strane, slična je situacija i s aodbranom Intera, Campagnaro, Ranochia, Jesus su pokazali da od svakog mogu primiti gol, tako da očekujem i da im solidni napad Milana u posljednje vrijeme utrpa jedan gol. Jedino važnost utakmice može pridonijeti tome da bude malo čvršća utakmica, ali jednostavno odbrane obje ekipe mi ne ulijevaju nadu da se mogu odbraniti pa čak i u ovakvim derbijima. Dakle, tip oba tima daju gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, PSG - Lille, tip: Lille +1.5, @1.57, 8/10, Pinnacle

 

Mnogo je Lille potcijenjen u ovoj utakmici, a vidjet ćemo večeras da li je to opravdano. I dalje je PSG veliki favorit kako u ovoj utakmici tako i u cijelom prvenstvu, to pokazuje i tabela, ali će se večers i momci iz Lillea nešto pitati. Oni su trenutno na trećoj poziciji sa 39 bodova, četiri manje od PSG-a i sa veoma zanimljivom gol razlikom, 20:6. Ubjedljivo su ekipa sa najmanje primljenih golova u prvenstvu, po 3 su primili i kod kuće i na strani, tako da će ubitačni napad Parižana večeras biti na dobrom iskušenju, ali bogami i odbrana Lillea. Obje ekipe su u dobroj formi, imaju samo jedan poraz u zadnjih 10 utakmica tako da se močekuje prava utakmica. Monaco je kiksao u petak, oba večerašnja rivala će htjeti iskoristiti taj kiks, vidjet ćemo ko će biit uspješniji u tome. PSG jeste kvalitetnija ekipa po imenima, ali Lille ima tim koji će mu večeras koristiti da ne izgube sa dva ili više razlike, po mojoj procjeni, zato uzimam taj tip na ovom meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21:00, Nacional Potosí - Bolivar, Tip 2 & Over 2,5 Goals @ 2.60, Bet365, 8/10
 
 
Bolivar pobedjuje a na mecu ce pasti bar 3 gola 
 
Mec zadnjeg kola Bolivijske Aperture u kome se sastaju Nacional Potosi i Bolivar 
Bolivar je prvi na tabeli sa bodom vise od Strongesta koji igra na svom terenu sa Real Potosijem 
Bolivar ima  ucinak 21 13 4 4 50 : 20 (+30) 43
u gostima imaju ucinak 10 5 1 4 19 : 11 16
Bolivar se bori za titulu u Aperturi koja obezbedjuje ucesce u Copa Libertadores a oni brane i titulu koju su osvojili u zadnjoj Clausuri. 
Cesto sam pisao o Bolivaru  koji mi je omiljena ekipa iz Bolivije jer su  redovno u vrhu tabele i igraju jako atraktivan i napadacki fudbal u kome se isticu napadaci i vezni red a ove sezone posebno raspolozeni William.
Danas sam u jednim novinama procitao vest da prebogati vlasnik Bolivara zeli da  angazuje cuvenog Beckama koji je nedavno objavio da nece vise igrati posle jako uspesne karijere i zeli da osnuje klub u Americi u Miamiju da igra za Bolivar samo u Copa Libertadores jer u ligi im nije potreban jer dominiraju i bez takve zvezde i ocito da su ubedjeni da ce pobediti u danasnjem mecu i osvojiti titulu i ucesce u Copa Libertadores.
Za danasnji mec imaju najavljene dve izmene ali nista bitno.
Verujem da nece prepustiti nista slucaju i da ce resiti mec u svoju korist protiv Nacinala koji je peti na tabeli sa ucinkom 21 8 5 8 19 : 25 (-6) 29
koji realno nema prevelike ambicije u ovom mecu iako mec moze eventualno odluciti o ucescu u Copa Sudamerikana ali njihov rival igra sa Strongestom gde ce verujem izgubiti ali ima jos i Clausura gde ce imati sansu da obezbede ucesce u Juznoamerickom takmicenju.
Nacional je u velikom padu forme a zadnji mec na  svom terenu su izgubili sa cak 6-0 od gradskog rivala Real Potosija a u zadnjih 10 meceva imaju samo dve pobede.
Imaju nekoliko povredjenih igraca za danasnji mec.
tradicija je ubedljivo na  strani gostiju od 13 meceva 9 pobeda Bolivara, 3 remija i samo jedan poraz.
Bolivar igra izuzetno napadacki ali i odbrana je cesto zapostavljena i od 21 meca cak 15 su bile over 
a i  u medjusobniom mecevima od 13 cak 10 su bile pover pa iako Nacional nije tako cesto igrao me3ceve sa over golovima tradicija, zadnja tri meca koji su nbile over i pogotovo 6 promljenih golova od Reala mi uliva sigurnost da ce biti i dosta golova ali i vecina meceva u Boliviji u zadnje vreme su over a i mecevima koji su igrati u  Cetvrtak i Petak sve su bile 5+ a ovde ce ih biti bar 3 i zato uzimam kombinaciju 2 i over 2,5 gola a igracu i 4+ poseban singl a moze se igrati i posebno 2 i 3+ dva singla kvote su preko 1.70 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Valencia-Real Madrid (3-Way Handicap Starts 1-0)
Tip para: Real Madrid
Tečaj: 2.450

Ev. dobitak: 7.450
Ev. gubitak: 2.450

Share this post


Link to post
Share on other sites

 LIve Nacional Potosi-Bolivar 1-0 ovo ide prelaz

 

ove sezone imali dva prelaza a obe dobio Bolivar 

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...