Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

22.12.2013.

Recommended Posts

American Football, NFL19:00 CET (22/12/2013)Buffalo Bills - Miami Dolphins(Money Line)Pick: Miami DolphinsOdd: 1.79Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Ralph Wilson Stadium,( Buffalo, NY) igra meč između domaćih Billsa(5-9, 3-4 home) i gostujućih Dolphinsa(8-6, 4-3 away)...Svakako izuzetno bitan meč za Dolphinse koje samo pobeda ostavlja u trci za doigravanje dok Billsima pobeda ništa neznači i igraju samo za prestiž ali naravno da će dati sve od sebe da pobede diviziskog rivala!!!Billsi veoma nepredvidiva ekipa mogu da pobede svakog ali i da izgube od svakog tima napad prosečan kroz vazduh jako loš ali stalni problemi sa povredama kvoterbekova tako su opet ostali bez E. Manuela.Dok su po zemlji veoma opasni sa dva veoma dobra RB ali verujem da ih odbrana Miam. može zaustaviti.Dolphinsi su posle sjajnog starta sezone bili totalno pali i činilo se da opet neće biti ništa od doigravanja ali u zadnjih 7 mečeva imaju 5 pobeda i to tri vezane pobede.Ekipa deluje sve bolje napad je sve opasniji QB R. Tannehill jako dobro vodi napad uspeli su da probiju mnogo bolje odbrane Jetsa i Steeleras i nevidim zašto nebi i Billsa.Odbrana igra solidno tvrdi su i verujem da mogu da zaustave Billse na manjem broju poena iako to nije lako u Bafalu još ako bude vreme loše ali su i tu pokazali da se mogu snaći jel je u Pitt. bilo katastrofalno.Dobili su dve triler završnice što im je svakako diglo samopouzdanje posebno protiv Patriotau u prošlom kolu koje su pobedili posle dugo vremena i verujem da dolaze puni samopouzdanj večeras po pobedu ili im je kraj sezone nadam se da će biti ovo prvo...Uzimam pobedu Dolphinsa ML..!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
American Football, NFL
22:25 CET (22/12/2013)
Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers(Money Line)
Pick: Green Bay Packers
Odd: 1.89
Bookie: Marathonbet
Stake: 7/10


Večeras se na čuvenom Lambeau Fieldu, (Green Bay, WI) igra meč između domaćih Packersa(7-6-1, 4-2-1 home) i gostujućih Steelersa(6-8, 2-5 away)...
Svakako najbitniji meč u sezoni za Packerse za koje se činilo da je sa povredom Rodgersa sve gotovo i da od doigravanja nema ništa ali neki rezultati su se poklopili kao i čudesna dva preokreta u zadnja dva kola posebno protiv Dalasa su ih vratili u životi i sad sami odlučuju o sebi sa dve pobede večeras i sedeće koloim dolazi ljuti neprijatelji Bersi i ako dobiju oba meča koja oba igraju na svom stadionu osvojiće diviziju i ući u pley of.
Sa druge strane Pitt. je izgubio mislim i teoretske šanse ali i da nije ja bi opet večeras dao prednost domaćinu...
Napad se kotira kao 7 u ligi podjednako dobar i kroz vazduh i po zemlji naravno bez Rodgersa kroz vazduh ide dosta teže ali QB M. Flynn je pokazao da može da vodi tim posebno sjajnom partijom u drugom poluvremenu dok je po nzemlji napad jako dobar gde ima sjajnu sezonu RB E. Lacy. kao i odbrana koja nije više toliko tvrda ali su pokazali u oba meča kad je najpotrebnije su odigrali sjajno verujem da mogu i da zaustave prilično jednoličan napad Steelersa.
Sa druge streane Steelersi koji su svoje šanse propustili protiv Bal., i Miam. iako su popbedili Cin. u zadnjem kolu ali sa nenekom sjajnom igrom ipak na strani igraju mnogo lošije.
Jedino štoje QB Big Ben što je podigao nivo igre ali šta vredi kad se raspala nekad Gvozdena odbrana Čeličnih jako loše deluju u zadnje vreme i nadam se da toPackersi moraju da iskoriste kao i standardno dosta poklon lopti napada Steelersa kojih se nadam i večeras!!!
Kako bilo večeras u Winscosinu očekujem paklenu atmosferu i mnogo veći motiv domaćina i nadam se pobedi PŠackersa koju uzimam ML....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet-at-home

 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Carolina Panthers - New Orleans Saints
Tip para: Under 46.5
Tečaj: 1.800
 
:uredu:  17:13
Edited by floyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...