Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

23.12.2013.

Recommended Posts

03:00,Phoenix Suns-Los Angelos Lakers,tip Suns - 6,5, @ 1.84, Marathonbet,7/10
 
   Veceras u US Airways centru,ja jednostavno moram napasti pobedu domacina..Sunsi igraju iznenadjujuce dobro,posebno kuci,gde imaju 9-4 skor..vezali su 2 pobede,i to u zadnjih 5 meceva imaju 4 pobede(samo tesan poraz od Spursa),a redom su padali Dalas,Denver,GSW,Sacramento....dakle dobre ekipe,sem Kingsa..16-10 im je skor u sezoni,ide i sut,imaju odlicne brojke zadnje vreme,trojke sutiraju oko 45 %,sto je neverovatno,to mora malo da padne,ali nadam se da nece veceras protiv bolnice iz LA..Sunsi su prilicno efikasni,8 u ligi,sa 103.3 poena prosekom po mecu..Odlican tim imaju domacini..Predvodi ih sjajni play Bledsoe,uz krilnog centra Fry,i beka Dragica,udarni trio rekao bih..P.J. Tucker,braca Morris i Gerald Green im daju podrsku,a mladi i neiskusni C Plumlee je mozda i najslabija tacka,mada polako dolazi i on u poslednje vreme do finih brojki...Dosta trce,sutiraju,rotiraju 10-ak igraca,i mislim da bi veceras mogli da dobiju..Lakersi nikako da se srede...Kobe se vratio,lose je igrao,opet se povredio..godine muce,definitivno,telo vise ne moze da izdrzi takve naporne sezone..Nash,Blake i Farmar su takodje out..Za vecerasnji mec je i Gasol pod znakom pitanja,ne zna se da li ce igrati,licno bih voleo da ne,jer je pick lakse proci onda..Na strani Lakersi imaju 6-8,u losoj su formi,i ne vidim kako i veceras mogu nadoknaditi ovolike izostanke u rosteru..Nick Young i Henry ce pokusati da zamene povredjene zvezde,Kaman ce dobiti dodatne minute ako Paul ne bude igrao,uz njih je tu jos i Jodie Meeks,solidni bek suter,ali sve je to solidno...Sve u svemu,ocekujem pobedu domacina veceras,i idem sa 7 i vise razlike...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (24/12/2013)
Washington Capitals - Anaheim Ducks(Total Goals)
Pick: Over 5.5
Odd: 1.87
Bookie: Marathonbet
Stake: 6/10


Večeras se na Verizon Center, (Washington, District of Columbia) igra meč između domaćih Capitalsa(19-13-4, 42 pts) i gostujućih Ducksa(26-7-5, 57 pts)...
Meč u kome domaćin pokušava da dođe do pobede i uhvati priključak sa ekipama iz vrha Ist. Konferencije ali nikako da ustale formu igraju toplo hladno dok sa druge strane Dacksi igraju u strašnoj formi u seriji su od 8 vezanih pobeda i žele da i večeras nastave seriju...
Ja ću ipak na ovom meču uzeti Over golova koji mi se čini veoma izglednim.
Capitalsi igraju veoma otvoreno sa dosta datih golova 2.97 ali i jako puno primaju čak 2.87 imaju sjajan PP 35.35%gde su prvi na Istoku nadam se i večeras da će biti efikasni na čelu sa Aleksandrom Velikim ali isto tako verujem da će teško sačuvati svoju mrežu jel Dacksi igraju sjajan Hokej.
Capitalsi igraju u zadnje vreme zaista mečeve sa jako puno golova na zadnja 4 meča teški Overi-

12/21/13  NJ  L 4 - 5 (OT)  
12/20/13  @CAR  W 4 - 2  
12/17/13  @PHI  L 2 - 5  
12/15/13  PHI  W 5 - 4 (SO)

Sa druge strane Ducksi igraju strašno kaznena ekspedicija napad im igra strašno sa prosekom od čak 3.21 u zadnjih 8 mečeva samo jednom su dali 2 gola a sve ostalo 3 ili više čak 4 puta po pet golova verujem i večeras u efikasan napad jel je odbrana Capitalsa prilično loša.
Iako im je odbrana bolja nego domaćina ipak sumnjam da će je sačuvati bez bar 2/3 gola...
Na njihova dva zadnja meča je bila prava goleada -

11/01/11  WAS 5 - ANA 4 (OT)  
02/16/11  ANA 6 - WAS 7

Kako bilo uzimama večeras Over 5.5 na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL01:30 CET (24/12/2013)Philadelphia Flyers - Minnesota Wild(Money Line)Pick: Philadelphia FlyersOdd: 1.83Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Wells Fargo Center,( Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Flayersa(16-16-4, 36 pts) i gostujućih Wilda(20-13-5, 45 pts)...Na večerašnjem meču ja bi dao prednost domaćim Flayersima i uzeću ih ML iz više razloga!!!Ni jedan tim neigra sjajno u zadnje vreme ali ipak Flayeresi mnogo bolje igraju kući tako su povezali 3 pobede na domaćem ledu dok sa druge strane Wildi jako loše igraju na strani u zadnjih 6 mečeva čak 5 poraza uz to sinoć su igrali meč sa Rangersima koji neigraju sjajno i ipak su lako izgubili čak 4-1.Flayersi posle lošeg starta su zaigrali mnogo bolje njihova je sreća što su na Istoku i nezaostaju puno za mestom koje vodi u doigravanje ali moraju podići nivo igre.Napad im ima mnogo veći potencijal od prikazane igre nadam se da će biti još bolji jel imaju sjane hokejaše dok im je odbrana lošija ali daleko lošije igraju na strani nego kući verujem da večeras mogu i moraju da iskoriste umor gostiju.Wildi iako su sakupili mnogo više bodova u zadnje vreme igraju prilično loše posebno na strani iako imaju sjajne napadače nisu popout File efikasni nadam se ni večeras da neće biti previše efikasni dok odbrana koja je uvek bila tvrda polako pada od povrede Josh Hardinga ostali su na jednom kvalitetnom golmanu Niklas Backstromu ali on ove sezone brani jako loše sa više od 3 gola po meču i mnje od 90% odbrana i sinoć je brani o i dobio čak 4 gola dali će i večeras na gol neznam ali niti je u formi niti je odmoran ili će ubaciti u vatru mladog Gustafsson, Johana kojem bi ovo bio prvi NHL meč u karijeri!!!I tradicija njihovih mečeva u Pensilvaniji je na strani Flayersa koji u zadnjih 5 mečeva imaju 4 pobede.Kakao bilo uzimam večeras Flayerse ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
02:30,San Francisko 49 ers-Atlanta Falcons,tip under 46,5,@ 1.83,Bet365, 7/10
 
   San Francisko je dobio neocekivanu sansu sinoc,da moze da se jos bori za 1 mesto u NFC,koje obezbedjuje domaci teren do Superbowla,i siguran sam da ce veceras sve uciniti da tu sansu i iskoriste..Imaju 10-4 skor,5-2 kod kuce ..Nocas,na prelepom Candlestik Parku u San Francisku,u cuvenom Monday Night Footbalu,docekace ranjene Atlanta Falconse..Sta reci o ovom mecu...domaci guraju po planu,Seahawksi su korak ispred njih,ali veceras 49 ersi mogu da pridju na korak zaostatka,pred zadnje kolo..Domacini su sto se napada po zemlji tice,sjajni,5 u ligi,137 y prosek,ali su pasom ocajni,tek 31 u ligi..tu i vidim sansu undera,jer jako puno trce,kontrolisu napad,trose vreme,ne retko im napad traje i po 10 minuta,nema tu predugackih pasova,i cestih promena poseda lopte..Qb Kaepernik igra solidno,nema neku ruku,ali zna da baca,medjutim,vise se oslanja na sjajnog RB Gora,i na svoje sopstveno trcanje..Ima doduse odlicnog WR Boldina,starog iskusnog lisca,i fenomenalnog TE Davisa..Odbrana im je fenomenalna,granitna...4 protiv pasa(samo 199 y dozvoljavaju u proseku),5 protiv trcanja,i jednostavno,kako god ih napadnes,moras se mnogo oznojiti..Sjajni LB Smith i Brooks,terorisu protivnicke QB,vrse neverovatan pritisak...Gosti jedno od najvecih razocaranja lige..Potencijalni SB kandidati,nikako da se konsoliduju,mada sad im je i kasno.. 4-10 skor,sramnih 1-6 na strani,sve je jasno..8 pasom u ligi,32 trcanjem(dakle zadnji)..Pobedili su doduse Redskinse proslo kolo,ali njih moze da pobedi ko hoce..Qb Ryan,i ne igra tako lose,22 TD,14 INT,nije za pohvalu,ali nije ni strasno lose..WR Douglas i Jones nisu bili losi,ali Jones moze bolje...Stari as,TE Gonzales,je cesto bio povredjen(i veceras je upitan),ali je ipak i dalje prva opcija u napadu(7 TD),740 y..Trcanjem jako losi...Veteran Jackson,cesto povredjen,skupio je tek 449 y,back up Rodgers nista posebno...lose,jednostavno lose..Odbrana je ocajna,27 protiv pasa,29 protiv trcanja....uzas..Bez obzira na sve ovo,ja cu probati under ovde,iz nekoliko razloga...Sf vrzlo vazan mec,kako sam vec napomenuo,i nece mnogo divljati,nego ce se bazirati na puno trcanja,i malo(i to kratkih) pasova,jer im to i ide najbolje..Gosti ce pokusati u nacionalnom prenosu da bar malo speru ljagu od ocajne sezone,i siguran sam da ce dati 110 % svojih mogucnosti..Ryan ne sme divljati takodje,jer su DB 49 ersa odlicni,i ocekujem da ce i oni dosta trcati(iako im bas i ne ide to),i mislim da ce posedi lopte biti dugacki sa obe strane,i zato cu probati under 46,5..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
01:00h Washington Capitals - Anaheim Ducks
Tip: Vise od 6.5 golova 
Kvota: 2.65 
Unibet

8/10

Jedan od interesantnih meceva u NHL ponudi za veceras, duel gde po moje mislenje trebalo bih da vidimo golove na obe strane.
Capitals su vezali 4 overa na poslednih 6 meceva ukupno, 6 na poslednih 8. Na onih 2 meceva kad je under doslo, na oba meceva je falilo samo po jedan gol kako bih utakmica opet zavrsila u over. 4 vezanih overa na poslednih 4 domaci meceva. Backstroom a osobeno Oveckhin su trenutno u vrhunska forma. Sa ovih napadaca, Capitalsi imaju jedan od ubitacnih napada u ligi koji u prosek pucaju po 30 SPG. Ekipa sa jedan od najbolji PP u ligi sa 25.9 %. Zabiju u proseku po 3 gola po mecu, primaju takodje isto. Njihov prvi izbog na golu Holtby je trenutno van forma, 5.93 GAA na poslednih 3 meceva. Generalno, bez ovih posledni 3 meceva, Holtby ima 13W-12L sa 3.00 GAA i 0.915 %SV.
Ducksi razbiju sve pred sebe trenutno. Serija od 8 pobeda u nizu sto ih prave najbolji roster u NHL ligi trenutno. Uspeli su preokrene mec protiv Islandersa u posledno kolo. Imali su 3-1 na pocetka 3/3 kada su Ducksi napravili senzacija i dobili tretinu sa 0-4. Perry i Getzlaf su lideri ekipe. Obojca su u strahovita forma a samim tim prave da Anaheim bude jedan od ubitacnih napada u ligi. Sa prosek od 31 SPG, imajuci solidan PP procent od 15.4 %, trenutno nemaju problema sa postignutih golova. Ocekuje se Hiller da krene na golu veceras. Nije dozvolio vise od 2 gola na poslednih 7 nastupa sa rekord od 6-0-1 i 1.80 GAA. Megutim protiv Oveckhin i Backstroom, mislim da ce mu biti jako tesko da zacuva svoji pozitivni balans. Na 6 od poslednih 8 gostniskih meceva je doslo over, 3 na poslednih 4. Sa prosek od 2.87 primenih i 3.87 dadenih, mozemo ocekivati offanzivan hockey veceras gde se iskreno nadam da cemo videti sasvim solid broj golova.
Over is 4-0 in Capitals last 4 overall, 4- in the last 4 home games, 11-2-3 in the last 16 Monday games.
Over is 4-1-1 in the last 6 H2H, over is 3-1-2 in  the last 6 H2H in Washington.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, New York Rangers-Toronto Maple Leafs, tip: Both Team to Score-1st period, @2.90, Unibet, 5/10Madison Square Garden, New York, New YorkZa dvoboj na Istoku između Rangersa i Toronta prognoziram da će obje ekipe postići gol u prvoj trećini. Rangers (17-18-2)i su opet razočaravajuće ušli u sezonu, a trenutno su na 3-7 omjeru pobjeda i poraza uz 26-35 gol-razliku. Sinoć su slavili protiv Minnesote, koja je nakon vodstva "nestala na ledu" i dvoboj je završio s uvjerljivih 4:1 za Rangerse. Carl Hagelin je upisao treći gol u 4 zadnja nastupa, a u listu strijelaca upisali su se i Pouliot, Zuccarello i Kreider. Premoć Njujorčana vidljiva je i iz omjera udaraca na gol: 36-25 u njihovu korist. Sigurno će domaćin što prije nastojati doći do golova, jer što utakmica bude odmicala nedostajati će svježine, pa bi Toronto u direktnoj borbi za playoff pozicije mogao izaći kao uspješniji. Maple Leafsi (18-16-4) imaju 4 boda više od Rangersa, ali također se nalaze u vrlo lošoj formi, 4-6 omjer pobjeda i poraza uz 28:34 gol-razliku. Odmorniji ulaze u dvoboj, a očekuje se i bolji doprinos Phila Kessela. Mislim da Kanađani mogu uhvatiti domaćine na "spavanju" nakon sinoćnjeg trijumfa, s time da u Madison Square Gardenu blje brojke imaju domaćini (L10, 6-4, 37:22). Moj pick je obje ekipe daju gol u prvoj trećini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:30, Detroit RW-N.Y.Islanders, tip: Goal Scored 00:00-09:59, @1.88, Unibet, 8/10Joe Louis Arena, Detroit, MichiganEvo još jedan brzi pick za večeras. U dvobou protivnika Atlantic i metropolitan divizije u Joe Luis Areni prognoziram rani gol na utakmici, za po meni odličan koeficijent. Detroit (17-12-9, 43 boda, 99:105) je "papirnati" favorit, i nako dvije pobjede u nizu (Toronto i Calgary) traži treće uzastopno slavlje. Ipak loša forma u posljednjih deset susreta, 3-7 omjer i 32 primljena gola, sugeriraju velike probleme u obrani. Da stvar bude gora, već duže je ozlijeđen napadač Zetterberg, a upitni su i Franzen i Nyquist. Detroit je u zadnja 3 nastupa "inkasirao" 11 golova, pa vjerujem da niti večeras neće biti bolje, iako će za protivnike imati slabašne Islanderse. Gosti iz New Yorka imaju 10-20-7, uz 93:169 gol-razliku. Kapetan John Tavares jedina je svijetla točka u sastavu, koji u posljednje tri utakmice ima 10 postignutih golova, ali ekipa jednostavno vodstvo nakon dvije trećine "lagano prokocka" u posljednjem periodu igre. Konačno je i Vanek, novopridošli iz Buffala, počeo zabijati, tako da Islandersi mogu svakome poremetiti račune.Islandersi su posljednja tri nastupa u Detroitu dobili, pa će Red Wingsi morati pokloniti veću pažnju gostima. Momčadi trenera Johna Capuana posebno su porasla "krila" nakon slavlja nad Rangersima od 5:3, pa će probati popraviti lošu statistiku na gostovanjima (13 poraza u 18 utakmica. Vjerujem da ćemo ovdje brzo vidjeti gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dubl

02,00h NHL CHI Blackhawks sa produzetkom
NJ Devils @ CHI Blackhawks (Money Line)
24/12/2013 None 1.43 To Run

02,30h NBA Over 197.5
TOR Raptors @ SA Spurs
(Game Totals) 24/12/2013 None 1.52 To Run

Kvota 2.19, Bet 365, 6/10

Chikago je u formi, pogotovo na svom terenu igraju dobro

San Antonio je uvek bio ekipa za over a i Toronto je dobar obe ekipe najcesce idu preko 200 poena ali sam uzeo manju granicu radi sigurnosti

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:20 24-Dec- Basketball
Total Points Toronto Raptors/San Antonio Spurs (O 201.5) for Game. 1.826, Pinnacle

ulog 6/10

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...