Jump to content
rockytomas

26.12.2013.

Recommended Posts

13:00, Coventry - Peterborough, Tip over 3.5 Goals @ 2,90 Mozzart ili 
3,00, William Hill, 8/10
 
 
Na drugi dan Katolickog Bozica u Engleskoj se igraju mecevi poznati kao Boxing day gde obicno bude dosta cudnih rezultata i meceva sa dosta golova pa sam u skladu sa time trazio mec gde bi moglo da bude dosta golova a ova dva rivala su idealni za to.
U ovom mecu se u u ligi jedan sastaju Coventry i Peterborough u 22-om kolu.
Coventry je 13- na tabeli medutim po rezultatima ostvarenim na terenu bi trebali da budu sesti ali su zbog oduzimanja 10 bodova tako lose plasirani a imaju ucinak 
(-10) 21. 10. 5. 6. 44 : 38 (+6) 25
na svom terenu imaju ucinak 11. 6. 2. 3. 25 : 24 20
dakle visok prosek datih i primljenih golova a pogotovo na svom terenu gde im je prosek preko 2 data i 2 primljena gola a ukupno su na 11 od 21 meca imali 4+
Najbolji strelac Callum Wilson se vraca u tim posle pauze u proslom kolu zbog problema sa preponama 
a krilo Chris Maguire je opozvan od svog maticnog kluba Shefielda a nece igrati i odbrambeni igrac 
Jordan Willis i dalje je povredjen.
Peterborough mi je jedna od omiljenih ekipa koju igram na over golove jer se radi o ,,ludoj,, ekipi koja zna i da odigra goleade i prelaze mada se zna desiti i da totalno zataje sa golovima ali su svakako ekipa koja zna i da postigne dosta golova ali i da primi dosta golova.
oni su na cetvrtom mestu i imaju ucinak 21. 12. 3. 6. 32 : 21 (+11) 39
a mnogo bolji prosek imaju u gostima 10. 5. 2. 3. 20 : 12 17
5 od 10 meceva u gostima su bile 4+ 
Oni u odnosu na zadnji mec nemaju novih problema sa sastavom jedino se u tim verovatno vraca Gaby Zakuani a nedostaju i dalje Craig Alcock , Danny Kearns i Tommy Rowe i po najavama tim se nece mnogo menjati u odnosu na onaj koji je pobedio Bradford.
Medjusobno na ovom terenu su igrali dvaput 2009 je pobedio Coventry sa 3-2 a prosle sezone je bilo 2-2.
Dakle sve u svemu mec gde nema izrazitog favorita obe ekipe racunajuci i kup meceve nisu porazene u zadnjih 5 meceva a pre toga Coventry je imao 2 poraza na svom terenu dok je Peterborough dvaput izgubio u gostima i ocekujem napadacki igru sa obe strane i  dosta golova u obe mreze.
Razmisljajuci oko tipa i GG i 3+ su realniji ali su kvote mnogo manje od 1.50 do  1.7 a kvota za 4+ je mnogo veca tako da sam odlucio da igram i rizicniju varijantu jer je kvota zaista odlicna a moze vrlo lako proci  
Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Wales 
15:30h Connah's Q - Airbus UK
Tip: Vise od 4.5 golova 
Kvota: 3.55 
Unibet

8/10

Mislim da sam pronasao tipa koj je vredan pokusaja. Jedini razlog da se nesto cudno desi je bilo straha od loseg vremena. Megutim ,citajuci po svih novinama, danas na Boxing day u Wales je relativno oblacno vreme sa max temperature do 4 stepana. Jutros je bilo magla u mraza ali je to vec proslo. Nadzira se sunce ispod oblake, bice prilicno suvo vreme. Svi znamo po kakvo vreme umeju britanci da igraju svoje meceve, ovo danas bih trebalo da bude idealno.
Idem danas protiv Connahova odbrana koja je najlosija u ligi sa 46 primenih golova na 18 odigranih meceva. Generalno, njihove meceve idu u overa ili da budem precizniji na 15 od 18 je doslo over do sad. Trenutna forma je uzasna, bez pobede su na  poslednih 4 domacih duela od koji na cak 3 su bili porazeni. Bili su blizu pobeda u posledno kolo protv Prestatyna gde su imali 2-0 prednosti ali upravo losa defanziva je dovela da se mec u  poslednih 9  minuta totalno preokrene. Na ovaj nacin Prestatyn je uspeo da dodje do remi a Connah’s je ostao bez pobede. Danas domaci tim opet krece is pocetka, voljeni da sto pre dodje do zeljene pobede a samim tim da prekine niz od 10 meceva bez pobede.
Sa druge strane, Airbus vodi borba sa TNS-a za vrhu tabele. Ovo ce biti zanimljivo do kraja prvenstva a sa obzir kvaliteta timova, na ovakvih meceva Airbus jednostavno nema prostora za relaksacije. Trenutno su u solidna forma, serija od 3 vezanih poraza je odavno zaboravljena. Sa obzir na kvaliteta koji poseduju a to je sasvim dovovljan za svoja liga, ja nekako vidim rezervisani Airbus koji je vreme da odigran jedan mec za pamcenje. Imaju veliki potencijal u napadu, tu su dosta kvalitetnih napadaci i igraca sa sredine terena koji imaju solid prosek postnignutih golova i koji po mene imaju solidne golgeterske manire da cak sami zabiju 4-5 golova u mrezu domacina danas. 
Nadam se na jedan potpuno ludacki mec  sa dosta golova na obe strane. Svaki eventualni dodatni gol sa strane domaci bice sa velika pomoc u eventualni ishod. Duel O’Toole protiv Budrys, Field i Hayes-a. Obecavajuci.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dubl

 

Kidderminster - Hereford  Under 3.5  @  1.40

Oxford Utd - Plymouth   Under 3.5  @   1.25

 

kvota: 1.75  bwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30, Manchester City - Liverpool, tip: oba tima daju gol, @1.55, 8/10, Supersport

 

Derbi ovog kola odigrat će se u Manchesteru, a u kojem god dijelu grada da gostuje Liverpool, mrzak je rival. Trenutna situacija na tabeli je takva da je Liverpool prvi, što se odavno nije dogodilo, imaju 36 bodova, dok City ima samo bod manje i trećeplasirani je. Na svom terenu Građani su neumoljivi, imaju sve pobjede i gol razliku 35:5, a od ovih pet primljenih golova Arsenal im je u prošloj domaćoj utakmici dao tri što pokazuje kako igraju pred svojim navijačima Ipak, Arsenal, Liverpool i ostali su neka drga dimenzija u odnosu na ostale, pa sam mišljenja da broj primljenih golova od drugih ekipa ne igra neku veliku ulogu u ovoj utakmici. Liverpool će naravno predvoditi Luis Suarez koji ove sezone igra nestvarno, ide mu sve od noge, šta god zaželi tako da će biti ubjedljivo najveća opasnost po gol Harta. S druge strane, najbolji napadač Citya Aguero neće igrati, napad će vjerovatno predvoditi Džeko i Negredo, međutim ova ekipa ima još dosta igrača koji iz veznog reda mogu zabiti tako da to ne treba puno plašiti. Očekujem dobru utakmicu sa golovima, za razliku od londonskog derbija prije tri dana, tako da uzimam opciju oba tima daju gol što se čini veoma realnom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 Manchester City - Liverpool, Total Goals, tip: Over 3.5 goals @ 2.25, bet365, 8/10

Zadnji, a ujedno i derbi meč današnjeg Boxing Daya u Premier ligi Engleske se igra na stadionu Etihad u Manchesteru gdje se sastaju ekipe Manchester City-a i Liverpoola. Moj odabir za današnji meč je da ćemo uživati u lijepom nogometu i vidjeti barem četiri gola na meču. Na tabeli imamo situaciju da je Liverpool prvi na tabeli sa 36 bodova iz 17 utakmica, dok Manchester City ima bod manje i trenutno je na treći na tabeli. 

Manchester City je jedan od glavnih kandidata za titulu ove godine a pod palicom novog trenera Pellegrinija igraju dosta otvoren nogmet i daju jako puno golova te su tako u 17 dosadašnjih mečeva dali čak 51 gol ili u prosjeku daju po 3 gola po meču. Kod kuće imaju savršen niz od svih 8 pobjeda i uz gol razliku od 35-5 ili u prosjeku na svom terenu daju po 4,37 golova po meču. Na svom terenu su savladali: Newcastle 4-0, Hull City 2-0, Manchester United 4-1, Everton 3-1, Norwich 7-0, Tottenham 6-0, Swansea 3-0 i Arsenal 6-3. Ove sezone su prošli idalje u Ligi prvaka gdje su bili drugi iza Bayerna a  ispred CSKA Moskve i Plzena. Sa druge strane imamo ekipu Liverpoola koja igra kao preporođena ove sezone i ovo im je možda najbolja sezona u zadnjih 6-7 godina. Ove sezone Suarez je glavni igrač ekipe i cijele Premier Lige sa 19 golova. Oni su u 17 mečeva dali 42 gola i primili 19 golova tako da im je prosjek golova ove sezone 3,59 golova po meču. Vjerujem da će Liverpool barem jednom zatresti mrežu City-a.

Manchester City: Hart – Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov – Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva – Džeko, Negredo 

Liverpool: Mignolet – Johnson, Skrtel, Sakho, Kelly - Lucas, Allen - Sterling, Henderson, Coutinho – Suarez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...