Jump to content
Sign in to follow this  
floyd

29.12.2013.

Recommended Posts

Dubl

 

Atlanta Falcons - Carolina Panthers   Under 51.5 @ 1.50

Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns   ML 1 @ 1.33

 

kvota: 2.00   William Hill         :uredu:

Edited by floyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:05 Sarnia Sting - Owen Sound Attack....... ML 2 @ 1.70

 

 

Marathon

 

 

Po mom mišljenju, ovo je ogromna kvota. Usporedbe radi, nijedna druga kladionica ne daje više od 1.55 (Unibet, Paf), a u nekima je dvojka u regularnom dijelu utakmice 1.80! Sarnia Sting je ekipa na samom dnu zapadne konferencije kanadske OHL lige sa 27 bodova, a 15 više od njih ima ekipa Owen Sound Attacka. Kad se pogledaju međusobni dueli, jasno je ko je bolja ekipa, jer je u posljednjih 5 mečeva, večerašnji gost, slavio čak 4 puta i to u regularnom dijelu meča. Ipak, posljednji međudobni meč su izgubili nakon produžetaka, a taj meč se odigrao prije 10 dana. Danas je vrijeme za malu osvetu. Gostima su bodovi potrebni za izgradnju što bolje play off pozicije i ja ovdje vidim veliki value.

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:00 Columbus - Pittsburgh........ML 2 @ 1.80

 

 

William Hill

 

 

Mislim da su Pingvini veći favoriti nego što to kvota govori. U posljednjih 10 utakmica su dobili 8, a skorašnji poraz od Ottawa Senatorsa je bio pravo bolan, čak 5-0. Ovo je četvrti duel ova dva divizijska rivala, a Pittsburgh je dobio sva tri prethodna uz gol razliku od 9-3! Jasno je da će Pittsburgh biti divizijski pobjednik, Capitalsima trenutno bježe čitavih 13 poena, ali što se konferencije tiče, opasno im prijete Bruinsi sa 3 boda manje i utakmicom manje. I pored velikog broja povreda, Pittsburgh je dobio 13 od posljednjih 15 utakmica, a jedine poraze su doživjeli od Bruinsa i Senatorsa. Posljednji koji se povrijedio je Pascal Dupuis, pa je njegovo mjesto pored Kunitza i Crosbya zauzeo Joe Vitale. Neal je dosta vremena provodio u toj liniji napada i zaslužan je za pobjedu u posljednjem meču. 

 

Za Columbus nema Bobrovskog, Curtisa McElhinneya, Mariana Gaborika, Jareda Bolla, Daltona Prouta, Matta Calverta, te Nathana Hortona što predstavlja značajan hendikep. I Pittsburgh ima velikih problema. Pored Dupuisa, nema ni Vokouna, Scuderija, Letanga, Martina, a u napadu nedostaje i Malkin, Bennett, Megna, te Ebbett.

 

Mnogo izostanaka i na jednoj i na drugoj strani, ali ja vjerujem u napadački potencijal Pittsburgha i njihovu sposobnost da se dobro nose sa povredama. Razlog tako dobrog podnošenja svih ovih povreda sigurno leži u širokoj klupi i tu vidim prednost Pingvina noćas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:30 Calgary - Vancouver........ML 2 @ 1.70

 

 

Expekt

 

 

Vancouver je u strašnoj formi, od posljednjih 10 utakmica, oni su dobili 8, a ipak nisu daleko odmakli Minnesoti koja je na mjestu koje ne vodi u play-off. Razlika je samo 5 bodova, pa ne smije biti opuštanja u redovima Canucksa. Loš start ih je koštao mnogo, ali ipak je trebalo vremena da to John Tortorella posloži i sad Canucksi izgledaju mnogo bolje i ozbiljnije. Večeras imaju nešto lakše gostovanje kod Calgary-a koji je jedna od lošijih ekipa u NHL ligi ove sezone. Od posljednjih 5 utakmica, oni su izgubili četiri i pretposljednje mjesto u zapadnoj konferenciji nije nikakvo iznenađenje.

 

Vancouver ima timski duh koji ih nosi i nema neke pojedince koji se ističu po učinku. Po tradiciji, ofanzivno najučinkovitiji su braća Sedin, ali oni su sa 33 poena daleko od samog vrha NHL lige. Večeras će biti bez glavnog golmana Luonga, ali Lack se sjajno uklopio u posljednjih nekoliko mečeva. Osim Luonga, Canucksi će biti i bez Stantona, Edlera, Burrowsa i Schroedera.

 

Calgary će teško do play offa, za njih je to nemoguća misija. Sumnjam da su dobro motivisani, a večeras će biti lišeni usluga Widemana, Glencrossa, Russela i Jonesa. Uz 4 pobjede u posljednjih 10 mečeva, oni su imali i 2 remija, nakon kojih su poraženi. Vancouver je jedna od ekipa koja je najčešće igrala na nulu nakon regularnog dijela utakmice, pa ne bi bilo iznenadjenje ako se i večeras to desi. Ipak, mislim da su oni favoriti i da će na kraju dobiti meč.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...