Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

03.01.2014.

Recommended Posts

American Football, NCAA01:30 CET (04/01/2014)Missouri - Oklahoma State(Handicap)Pick:  Missouri +2Offered at: @1.94  (Pinnacle Sports)Stake: 5/10Za takozvani Cotton Bowl na AT&T Stadium -( Arlington, TX) igra se meč između Tigersa(11-2) i Cowboysa(10-2)...Iako od postavljanja kvota za ovaj dvoboj konstantno raste kvota na Tigerse iod favorita sad su u većini kladionica aucajderi sa čime se ja neslažem i mislim da je to klasična igra brojki Vegasa no videćemo!!!Ja svakako na ovom meču uzimam Tigerse koji se nadam da će pokazati da oni dolaze iz SEC konferencije i da nisu slučajno uzeli SEC East posle SEC West verovatno najjače divizije u NCAAFB.Izgubili su zadnji meč za titulu SEC konferencije od Auburna dugo su i vodili ali jednostavno nisu mogli da zaustave neverovatni napad trčanjem Auburna što nije uspelo ni jednoj Alabami da su taj meč dobili otišli bi mnogo dalje na prestižniji Bowl ali šta je tu je verujem da će jednu sjajnu sezonu krunisati titulom na Cotton Bowlu.Imaju sasvim dobar napad koji je boljipo zemlji ali je i kroz vazduh sasavim dobar i verujem da mogu da probiju ne baš impresivnu odbranu Cawboysa koja je bolja protiv trčanaj ali i jako loša protiv passa.Dok svakako je odbrana lošiji deo tima što se pokazalo i protiv Auburna ali nikako odbrana Tigersa nije loša.Sadruge strane Cowboysi koje nisam često gledao ali sam gledao njihov zadnji meč u sezoni u derbiju Oklahome protiv Sonersa u kojem iako su bili veliki favoriti su na kraju izgubili meč u kojem me zaista nisu oduševili ni u jednom segmentuigre.Tim koji svakako nije loš čak šta više kvalitetan je bez dileme nebi sigurno bio No.13 po rankingu ali oni su tim koji melje slabije rivale gde pokazuju razliku ali i protiv TOP 25 su ove sezone bili dobri 3-1 posebno dobivši ubedljivo Baylorkojije ove sezone možda i malo precenjen.Cowboysi imaju solidan napad posebno su dobri kroz vazduh dok su po zemlji dosta lošiji dok im kao i kod Mizzuria odbrana nije sjajna još je i mnogo lošija.Kako bilo ja u ovom meču ipak smatram da su Tigersi kvalitetniji tim štose nadam da će i dokazati i njima poklanjam poverenje u meču...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL04:00 CET (04/01/2014)Anaheim Ducks - Edmonton Oilers(Handicap)Pick: Anaheim Ducks -1.5Odd: 2.11Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Honda Center,( Anaheim, California) igra  meč između domaćih Ducksa(29-8-5, 63 pts) i gostujućih Oilersa(13-25-5, 31 pts)...Svakako večeras su domaćini veliki favoriti i verujem da će to opravdati i uzeću ih u hendikepu.Ducksi igraju fenomenalno opet su u strašnoj formi imaju 9-1 u zadnjih 10 mečeva jedini poraz su doživeli od sjajnih Sharksa ali su im se za dva dana odma revanširali sa kamatom razbivši ih 6-3!!!Ducksi su ponovo kompletni bez nekih bitnih povreda imaju zaista sjajan tim kući igraju strašno imaju impresivan skor 15-0-1-1...Sa druge strane nekad slavni Oilersi nikako da igraju jednu dobru sezonu uopšte nemaju loš tim par iskusnih hokejaša uz par izuzetnih mladih igrača ali jednostavno nema prave igre posebno su loši u odbrani.I tradicija je apsolutno na strani Ducksa koji imaju 9-1 u zadnjih njihovih 10 mečeva.Uz to Oilersi su i igrali sinoć kod Sharksa gde su doživeli ubedljiv poraz od 5-1 i sigurno i umorniji ulaze u meč od odmornih Ducksa kako bilo uzimam pobedu Ducksa u hendikepu...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 9765 
 
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: Boston(200,5)-NewOrlean
Tip para: manje od 200,5 koševa
Tečaj: 1.850
 
Ev. dobitak: 6.850
Ev. gubitak: 1.850

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dallas - LA Clippers(204,5)    2

 

U večerašnjem duelu NBA lige spektakal nam donose dvije napadačke ekipe. Ekipa Dallasa Predvođena sjajnim Njemcem, Protiv Clippersa predvođeni Griffinom i još par kvalitetni igrača. Kad je riječ o ove dvije ekipe obje ekipe vole igrati brzu košarku, i mislim da granica od 204 koša nije velika. Clippersi u prosjeku zabijaju više od 100 koševa, a i Dallas ima sjajne šutere tako da ovdje očekujem jedan lagani over. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport:hokejLiga:nhlVreme:04.00Par:anaheim - edmontonTip:1Koefecijent:1.60Kladionica:expektŠto se ima tu za reč? anaheim daleko najbolja domača momčad nhl lige, druga na tabeli na zapadu a prvo u svojoj pacifičkoj konferenci, dok je edmonton poslednji na zapadu i pacifiku. Ne volim se kladit kad igra neka ekipa, koja je poslednja protiv neke jako dobre, jer onda često dolazi do iznenađenja, ali ovdje ne vjerujem u to. anaheim je u poslednjih 10 domačih utakmicama 8 puta pobjedio u regularnom djelu i dva puta po produžetku izgubio. Ove sezone su se več sreli ovdje i pobjedio je domačin, kao i prošle godine. edmonton je u poslednjih 7 gostujočih utakmica izgubio sve.

Edited by selektor3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...