Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

04.01.2013.

Recommended Posts

Pozdrav društvu i gostima! :57bye:   :kahva:Ugodan i uspješan dan!  :50yes:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao forum mi se sviđate, ali sve suhoparno ostaje na tim takmičenjima, pa kao i ostali "plivate" u prosječnosti... ali nije bilo isplata nikakvih nagrada...bio je prijedlog na drugoj kladari, ali da se upllati depozit...na što nas par nije pristalo...sve u svemu - nije u redu prema sudionicima takmičenja, a 50 ili 30 ili 20 eura bonusa- ni vamo ni tamo... :smile_mad:A što se tiče kolege Dwiza...po njemu bi zadnjem "opalio"...čovjek je totalno ispravan i na mjestu... :tzare:Ostalo si mi ti stavio u usta...tako da nije mjerodavno... :icon_eek:pozz i živjeli :57bye:

Pozdrav svima.U pravu si da nije bilo isplate, ni meni nisu isplatili al nema veze meni je ovo razonoda.Samo je bezveze da dva meseca zaredom osvojis takmicenje a ne vidis ni centa.

Na žalost ili na sreću i ja nisam od sponzora dobio nikakvu naknadu za vođenje natjecanja već radim 'pro bono', pa ne 'pletem po forumu' i ne oglašavam se po tom pitanju, jer ne mogu na odluke sponzora utjecati. A, to šta pojedini sponzori postavljaju određene uvjete za isplatu bonusa, ovakve ili onakve, je njihovo pravo, kao šta je pravo vas nekolicine odbiti takve nagrade. Da ste htjeli, za 10€ mogli ste 'vidjeti' 20€, 30€ ili 50€, a onda samo nebo zna gdje bi vam bio kraj u oplodnji nagrade.Da nebiste ostali 'kratkih rukava' po pitanju zasluženo osvojenih nagrada, prodložit ću Dwizu da vam isplati određeni dio iznosa, koliko se može, od moje naknade, vama na račun kod Expekt kladionice. Nadam se da bi time ovaj forum 'isplivao' iznad prosječnosti. Kako će ovaj prijedlog proći kod Dwiza bit ćete obavješteni ili od njega ili od mene.Srdačan pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne Tuto, nećemo tako, ljudi smo...moram malo iskomentirati, da se ne bi "uljuljali" kao sajt... :kahva:

 

Tvoj honorar je samo tvoj i u potpunosti si ga svojim radom zaslužio.. :tzare:

 

Idemo ovako...Nova je godina, nova su takmičenja ispred nas i sve stvari postaviti na nulu...prekrižimo sve loše stvari iz  prošle godine (pa i loša sponzorstva)...odričem se svojih nagrada ja osobno...IDEMO DALJE ZA ISTE PARE... :50yes:

 

pozz i živio mi... :57bye:

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAhAa,

 

 

ti kazes malo, ali glupo :icon_biggrin:

 

Poznat je po tome da samo gluposti i govori :icon_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...