Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

04.01.2014.

Recommended Posts

01:00, Lake Erie Monsters-Milwaukee Admirals, tip: Milwaukee ML, @2.10, Marathonbet, 7/10

 

Quicken Loans Arena - Cleveland, OH

 

Evo postaviti ću analizu za utakmicu Zapadne konferencije između Monstersa i Admiralsa, a riječ je o day-to-day utakmici. Sinoć je u istoj Areni pred preko 8000 gledatelja slavio Lake Erie rezultatom 4:2. Domaćin je tako na učinku 4-6 u posljednjih deset utakmica, a lošu formu potvrđuje i činjenica da su 3 od 4 pobjede ostvarili tek u produžecima ili nakon izvođenja kaznenih udaraca. Jedina čista pobjeda je upravo ova nad Admiralsima. Pratim već duže vrijeme Monsterse, i slobodnog sam uvjerenja da su u lošoj formi, a često imaju problema sa nižepozicioniram ekipama. Trenutno drže treće mjesto North divizije, s 35 bodova, 16-16 omjerom pobjeda i poraza i 87:97 gol-razlikom. Primaju znači više od 3 gola po susretu. Gosti su na drugoj poziciji u Midwest diviziji, a to je kao da su i prvi, jer primat drže neprikosloveni aktualni prvaci Griffinsi, s čak 11 bodova prednosti. Admiralsi imaju 16-15 omjer, 38 bodova i 82:77 gol-razliku. Uz Griffinse i Falconse primaju najmanje golova u prosjeku po utakmici u ligi. Po meni kvalitetniji su sastav od domaćina, a nemaju niti problema s ozlijeđenima te loanovima iz NHL-a. Nadalje, još jedna činjenica me tjera da odigram njihovu pobjedu večeras. Naime, trener Dean Evason sigurno će biti izuzetno ljut na sinoćnje mlako izdanje svoje ekipe, pri čemu su Admiralsi u 60 minuta uputili sve zajedno 14 udaraca prema golu Pickarda. Totalna nezainteresiranost bila je u posljednjoj trećini, kada su minus jedan lovili do zadnjih minuta i bili u mogućnosti osvojiti bodove. U posljednjoj trećini uputili su svega 3 udarca na gol Lake Eriea, a da ne govorim da su imali i 4 powerplay prilike. Naprosto ekipa, koja ima 6-4 odličan niz, uz samo 20 primljenih golova u tom nizu  mora pokazati više. Admiralsi inače imaju solidnu tradiciju u Quicken Loans Areni, 6-4 u posljednjih deset. Po meni, gosti su večeras bliži pobjedi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00, Oklahoma City Barons-San Antonio Rampage, tip: 1, @2,25, Marathonbet, 6/10

 

Cox Convention Center - Oklahoma City, OK

 

Za drugi pick iz AHL-a večeras  odabrao sam utakmicu začelja u diviziji West između Oklahome (12-23 omjer pobjeda i poraza, 95:118 gol-razlika, 30 bodova) i San Antonija (12-22, 85:108, 27 bodova). Isto se radi o day-to-day utakmici, ali sa uzvraćenim domaćinstvom. Znači sinoć je Oklahoma prošetala San Antonijem s pobjedom 5:2, i tako prekinula niz od 4 pobjede. Danas bi Baronsi domaćom pobjedom potvrdili izlazak iz krize. Početno vodstvo Rampagea, brzo je anulirano golovima Horaka, Nesbitta i Feduna, pa su bodovi brzo upisani. Baronsi su lane bili među najefikasnijim ekipama lige, i tek su u „majstorici“ sedme utakmice u polufinalnoj seriji doigravanja poraženi od kasnijeg prvaka, Grand Rapidsa. Očekivanja trenera Todda Nelsona uoči ove sezone bila su velika, ali Edmonton kao vlasnik franšize loanovima je oslabio ekipu, i mnogi su „povučeni“ u Oilerse, koji su se opredjelili za svoju mladu školu, u nedostatku financija. Ipak  Baronsima večeras dajem prednost pred domaćim navijačima, a imaju i bolji napadački učinak (2,71 gol po susretu). Odličan potez uprave bio je i dovođenje centra Horaka iz Abbotsforda, koji u 19 utakmica ima zapažene brojke (6+7). O gostima neću previše, uz Uticu su najlošija momčad u ligi, trenutno su na 2-8 omjeru u posljednjih deset utakmica. Daleko su najgori gost lige, 3-15 omjer pobjeda i poraza uz prosjek od samo 1,90 postignuta gola po susretu. Tu je i podatak o tradiciji međusobnih susreta u Cox Convention Centeru, 8-2 u korist Baronsa u posljednjih deset utakmica, a San Antonio je primao u prosjeku 3,7 gola po meču, i teško to može večeras nadoknaditi. Konsolidirani Baronsi ne bih trebali imati većih problema protiv Rampagea. Sinoćnjih 5:2 zapravo pokazuje razliku kvalitete ova dva tima, a koeficijent na Oklahomu je odličan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minnesota - Oklahoma 2       2.10

 

U večerašnjem ogledu između Oklahome i Minnesote odlučio sam se da idem navijački i da dam prednost gostujućoj ekipi. Osim navijačkog raspoloženja, imaju još dvije stvari zašto sam se odlučio na goste. Dvije zadnje utakmice doživjeli su poraz i treći bi im vjerovatno poljuljao samopouzdanje. U prošloj utakmici nakon što su vodili 18 razlike uspijeli su prosuti prednost i dopustiti gostujućoj ekipi da slavi s minimalnih dva razlike. Večeras se od Duranta očekuje da povede ekipu do pobijede iako im s druge strane stoji ove godine dobra Minnesota. Po meni je ona ugodno iznenađenje ove godine i uz Portland imaju jako dobar napad koji daje puno koševa zato bi se ovaj meč još mogao ispratiti i s više od 206 koševa. Sretno.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 9815 
 
Vrijeme odigravanja: 04:00
Naziv para: Portland(224,5)-Philadel
Tip para: manje od 224,5 koševa
Tečaj: 1.850
 
Ev. dobitak: 6.850
Ev. gubitak: 1.850

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idemo u noć sa tiketom AHL-a:01:00, LakeErie-Milwaukee Adm. , tip: Milwaukee ML, @2.1001:05, Binghamt-Syracuse Cr. , tip: over 5,5 golova, @1.6502:00, OklahomaC-San Antonio Ram. , tip: 1, @2.25Koeficijent: 7.796 (Marathonbet)Ulog: NISKI (400)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...