Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

05.01.2014

Recommended Posts

02.30 cibulkova - kerber over 2.5 sets   2.37  8/10 bet 365cibulkova je na wta tabeli 23, dok je angelika 9. Ždrijeb im nije bio naklonjen, tako da se moraju več u prvom kolu srest. Bit ču kratak..... igram, da če se odigrati 3 seta, jer če bit meč jako izjednačen i do sada sva tri meča, kad su se ova dvojica srele na hardu, uvijek je bio meč odigran u 3 seta. sva tri je dobila cibulkova, a jednog baš ovdje u sidneyu u polufinalu prošle godine. oba dvije su prošli tjedan odigrale četrtfinale brisbejna, cibulkova je jako solidno odigrala protiv serene, dok je kerber izgubila u 3 seta protiv jankovičke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

03.00 a. beck - jovanovski  1   2.25  6/10 bet 365bojana je prije par dana praznovala 22. rođen dam, ali si dan prije nije darovala pobjedu u kini na turniru, jer ju je pobjedila friedsamova u 2 seta. bojana je 36 na wta tabeli, što je njezin najbolji plasman u životu, dok je anika 22 mjesta niže, ali je več bila 46. anika je 3 godine mlađa i ove godine igra jedan jako dobar tenis, pobjedila tomljanovič, golubič i mayr na istom turniru u kini. igram na nju, jer bojana nije odigrala ozbiljan meč več 2 mjeseca i australije je tu... - friedsam je tek 122 na wta tabeli i zašto ne bi danas anika pobjedila jovanovsku, pošto je bolja od friedsamove,pogotovo sada, kad je i u formi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tenis - wta hobart
04:30h Cadantu - Rogowska ( -1,5 games )
Tip: 2
Kvota: 1.82
Unibet
7/10

olivia je tek 175 na wta tabeli, dok je rumunjka cadantu 61, što ji je najbolji plasman ever. rumujka ovdje do ove godine samo jedan put i ostala je tada u kvalama.u aucklandu je u prvom kolu predala meč protiv japanke nara kod rezultata 6-1, 4-0 za japanke, navodno zbog ozljede desnog ramena. Ako je bila ozlijeđena, valjda se nije imala vremena opomoč tako brzo i vjerujem, da ako uopče bude odigrala cijeli meč, neče ič 100 posto, jer se bliža australian open, a to i je normalno glavni turnir.rogovska je u brisbejnu namučila veteranku kimiko date a nije odigrala loš meč. Japanku sam gledao samo prvi set, i to imam u naviki, jer prvi set može odigrat još uvijek na jako velikom nivoju. Odabrao sam ovaj pick pogotovo zbog ozlijede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

]Kerber - Cibulkova(rez.) 2:1   3.20

 

Meč između ove dvije igračice zasigurno neće biti lagan. Iako je po meni Kerber veliki favorit i Cibulkova zna odigrati dobar meč. Kerber je tu negdje u vrhu svjetskog tenisa dok CIbulkova pliva negdje oko dvadesete pozicije. Ovdje idem na točan rezultat da će Kerber dobiti meč a da će pri tome izgubiti jedan set. Inače često se događa u ženskom tenisu da igračica dobije prvi set te u drugom se opusti da bi opet treći dobila u svoju korist. Sreetnooo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...