Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

15.01.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Čupić I(-5,5+)-Hrv-CGor
Tip para: vise
Tečaj: 1.550
 
:uredu:    6
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Švedska - Bjelorusija (+1,5).......1 @ 1.50

 

 

Bwin

 

 

 

 
U drugom meču na Evropskom prvenstvu u rukometu, Švedska će put u drugu rundu tražiti preko autsajdera Bjelorusije. U prvom kolu, Švedjani su praktično na domaćem terenu (iako se igra u Danskoj), pred oko 6.000 svojih navijača lagano došli do pobjede protiv Crne Gore 28-21. Bjelorusija je očekivano poražena od Hrvatske sa 33-22. 
 
Na ovaj Euro je Švedska došla sa dva problema. Jedan se zove Kim Anderson koga nema, a drugi su svjesno napravili jer trenerski dvojac nije pozvao Dodera. Žele se okrenuti mladjim igračima i to izgleda dobro zasad. U pripremama su igrali tri meča protiv Španije, jedan su i dobili, a prvi meč protiv Crne Gore je pokazao da se Švedska može osloniti na mladje snage. Kalman donosi mnogo sigurnosti u odbrani, formacija 5-1 izgleda jako dobro, a u napadu je prijatno otkrovljenje Du Rietz koji je imao odličnu sezonu u Lowenu.
 
Bjelorusija je pred ovaj turnir ostala bez svog ponajboljeg igrača i to se osjeti. Sigurno je da im je dobrodošlo iskustvo sa prethodnog Eura, tim je skoro isti (nema Šumaka zbog slomljene ruke, a tu je golman Kišov od novih imena). Rutenka, Šilovič, Puhovski i Nikulenka je bekovska linija, a krila su Brovko i drugi Rutenka. Za crtu se brine Babičev. Osim njih, Bjelorusija nema nekih kvalitetnijih igrača i mislim da je to glavni problem ove ekipe. S druge strane, njihov odlučujući meč za prolaz dalje je u posljednjem kolu protiv Crne Gore, tako da vjerujem da neće pružati neki veliki otpor večeras ako Švedjani naprave neku manju razliku od 4-5 golova danas.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...