Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

17.01.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 20:15
Naziv para: ŠevaljevićV(-5,5+)-Bje-CrG
Tip para: vise
Tečaj: 1.700
 
:nije:    2
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Francuska - Srbija (+1,5)......1 @ 1.50

 

 

Expekt

 

 

Francuzi su jedni od tri glavna favorita za naslov u Danskoj i meč protiv Srbije bi im trebao donijeti nova 2 boda koja će prenijeti dalje. Obzirom da Srbi imaju 2 boda, kao i Rusija, Francuzi moraju dobiti ovaj meč kako bi osigurali da dalje prenose 4 boda. Isto se odnosi i na Srbiju, u pitanju su bodovi koji se prenose u drugu fazu (ako Poljska ne dobije Ruse) ili čak i plasman u drugi krug (ako Poljska dobije Rusiju). Ipak, protiv Rusije se vidjelo da Srbija nema taj kvalitet da se nosi sa Francuzima. Francuska je relativno lako došla do pobjede protiv Rusije koja se držala nekako prvih 15-ak minuta, a onda su Francuzi napravili seriju od 7-0 i utakmica je već bila odlučena. Do kraja su samo kontrolisali tu prednost.

 
Srbija je dobila Poljsku na otvaranju u meču u kojem su i jedni i drugi propustili veliki broj zicera. Mogu se zahvaliti samo Poljacima što su dobili taj meč, jer su Poljaci iskoristili svega 4 od 8 sedmeraca, a zanimljivo je da im golman nije odbranio nijedan, nego su fulali čitav gol 4 puta! Protiv Rusa su Srbi ispustili veliku šansu i prokockali sve što su im Poljaci poklonili na otvaranju.
 
Sve u svemu, vjerujem da će Francuska do pobjede kao i u posljednjih 5 medjusobnih susreta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 V. Ševaljević (MNE - BLR)........Over 5,5 @ 1.70

 

 

Premier

 

 

 

Vasko Ševaljević je u ovom momentu najbolji i ključni igrač Crne Gore. U utakmici u kojoj se odlučuje ko ide dalje, a ko ide kući, ključni igrači preuzimaju kontrolu u  napadu i ja vjerujem da će večeras to biti Rutenka i Ševaljević. Nedvojbeno je Rutenka bolji igrač i vrlo je vjerovatno da će dobiti tu individualnu bitku, ali Ševaljević je taj od koga se u očekuje da povuče i da nosi igru Crne Gore. Protiv Hrvatske se vidjelo koliko ga forsiraju saigrači i taj meč je on završio sa 9 golova. U prvoj utakmici protiv Švedske je dao 5. Važno je istaći da se Crna Gora protiv Hrvatske držala 45 minuta, a onda su Hrvati napravili ključni pritisak i prednost koju Crnogorci nisu mogli stići. To napominjem iz razloga što je protiv Švedske bio drugačiji meč, Crna Gora je uvijek bila u zaostatku i to je razlog zašto Ševaljević nije dao više golova. Osim toga, vrlo je vjerovatno da će on šutirati i penale večeras (nema Markovića).

 
Dakle, za očekivati je jako neizvjestan meč, dvoboj Rutenke i Ševaljevića, te da Ševaljević da 7-8 golova.
Edited by MysticAladin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...