Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

20.01.2014.

Recommended Posts

Fudbal - Holandska 2. liga
20:00h Jong PSV - Graafschap
Tip: Over 2,5 goals
Kvota: 1.55
Pinnacle

Posljednja utakmica 23. kola Holandske druge lige u kojem se sastaju Jong PSV i Graafschap. Obje ekipe imaju po 3 3osvojena boda, stim da se Graafschap nalazi na 7. , dok je Jong PSV na 8. mjestu. Oni su trenutno u playy offu za visi rang takmicenja
No ono sto je najzahvalinije igrati kod holandjana, kako u rvoj, tako i u drugoj ligi, jesu golovi. Zaista svi igraju dosta efikasno i po pravilu pada dosta golova. Tako nesto ocekujem i na ovom mecu, jer prosjek datih i primljenih golova kod obje ekipe je preko 3 gola po mecu. Jong PSV kod kuce ima prosjek od 3, 4 gola, dok goati kada igraju na strani imaju prosjek 2, 4 gola po mecu.

Zadnjih 5 utakmica Jong PSV je uvijek igrao over, dok su gosti na 4 od zadnjih 5 utakmica igrali over 2, 5 gola. Igrali su samo jedan medjusobni mec i tada je bio over, bilo je 3-0 za Graafschap.
Mislim da ce i ovdje biti dosta golova i to na obje strane, pa nas ocekuje jedna prava golijada.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Francuska 2. liga
20:30h Metz - Creteil
Tip: 1
Kvota: 1.58
188bet

Posljednja utakmica 20. kola Francuske druge lige u kojem se sastaju domacin Metz i gost Creteil. Metz furiozno grabi ka prvoj ligi. Trenutno su lideri druge lige sa 40 osvojenih bodova. Igraju zaista fenomenalno i kako sada stvari stoje trebalo bi se desiti pravo cudo da se ne plasiraju u prvu ligu.
Posebno brilijantna je igra kod kuce, gdje jos uvijek nemaju poraz. Imaju 8 pobjeda i samo 2 remija uz gol razliku 16:3. A takodjer imaju 6 pobjeda u nizu kod kuce i sve su prilike da ce se taj niz nastaviti i nakon ovog meca, jer gosti nisu takva prijetnja koja bi im prekinula ovaj uspjesni niz kod kuce.

Creteil se nalazi na 14. mjestu sa 25 osvojenih bodova i oni imaju samo ambicije da ostanu u ligi, jer su u dosta velikom zaostatku za ekipama koje konkurisu za visi rang. U gostima igraju 2-3-4, stim da imaju 3 vezana poraza, a nisu pobijedili na strani zadnje 4 utakmice.

Ovdje nema mnogo dilema oko pobjednika. Metz je veliki favorit i sa pobjedom ce se jos vise ucvrstiti na prvom mjestu i pohodu ka elitnom drustvu francuskog fudbala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice: 2010

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: WBA-Everton
Tip para: GG(oba tima daju gol)
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...