Jump to content
Sign in to follow this  
Catalonec4ever

20.01.2014

Recommended Posts

Hokej - NHL 
19:00h New York Islanders - Philadelphya Flyers
Tip: Vise od 6.5 golova 
Kvota: 2.70 
Bwin

B2B utakmica za Islanders i Flyers nakon njihov posledni NHL mec gde je Philadelphia dobila duel sa 6:4. Jos jedan put u nizu pokusacu sa over na ovaj duel kao najbolje moguca opcija, IMO.
Poulin je prvi i ocekivani start na golu domacina, 10-14-0 sa 3.10 GAA i 0.895% SV. Protiv Flyers ima negativan skor od 0-4-0 sa 0.870% SV i 4.18 GAA. Na poslednog starta protiv je dozvolio 5 primenih golova sa 26 odbrane od 31 udarac u okvir gola sa prosek od 0.839% SV.
Mason takodje prvi i ocekivani izbor na golu gostina, 19-11-5 sa 2.56 GAA i 0.915% SV. Protiv Islanders ima 4-1-1 sa 0.923% SV i 2.42 GAA. Na poslednog starta je dozvolio 4 primenih golova sa 20 odbrane od 24 suta u okvir gola sa prosek od 0.833% SV. Trenutno se nalazu u jako losa forma, na poslednih 5 starta ima 3.2 GAA sa 0.850% SV.
Obe ekipe imaju strasan napad koji poseduje odlican golgeterski potencijal i kvalitet. Islandersi su vezali 3 overa na poslednih 4 meceva, Philadelphia pak 4 overa na poslednih 5 meceva. Obe strane nemoze da se pohvale sa odlicna defanziva, dozvoljavaju u proseku po 30 SPG. Solidan procenat PP na obe strane sa 18.5%. Predlog koj po meni ima velika osnova za prolaz. Obe ekipe predvodeni od Tavares i Vanek sa strane domacina kao Giroux i Simmonds sa strane gostina, neki ludacki rezultat ispunjen sa mnogo golova na obe strane zvuci krajno realno. 
Sretno!

Edited by Catalonec4ever

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
02:00h Phoenix Coyotes - Toronto Maple Leafs
Tip: Vise od 6.5 golova 
Kvota: 2.80 
Marathonbet

Coyotes igraju sasvim odlican hokej na domaci led jer nacin igranja sa puno samopouzdanje daje im za pravo na velike rezultate. Igraju mnogo agresivnije, napadacki a sve ovo rezultira protiv napadackih rostera gde uglavnom mecevi zavrsavaju sa mnogo golova na obe strane.
Najverojatno Smith krece na golu za domacina, 17-13-8 sa 2.83 GAA i 0.912% SV. Protiv Maple Leafs ima 2.06 GAA sa 0.934% SV. Njegov prosek kod kuci je 2.73 GAA sa 0.909% SV.  Posledni H2H u Toronto, uspeo je da spreci 26 sa 27 udarci u okvir gola dozvoljavajuci samo jedan gol u svoje mrezi. Najlosi perfomansi dolaze protiv ofanzivnih rostera.
Izbor Maple Leafs ide na Berniera, 16-14-4 sa 2.59 GAA i 0.926% SV. Protiv Coyotes ima neverojatnih 0.80 GAA sa 0.975% SV. Njegov prosek u gostima je 2.35 GAA sa 0.936% SV. Trenutno je u jako losa forma, na poslednih 5 starta dozvolio 3 GAA sa 0.906% SV.
Kao sto sam vec napomenuo, Phoenix voli da dominira kod kuce u svaki segment igre. Toronto dolazi nakon 3 vezanih overa. Obe ekipe raspolaze sa odlican napad i prosecnih defanzive. Dosta su golgeterski raspolozeni, imaju kvalitet i potencijal koj po meni trebalo bih da bude sasvim dovoljan da postigne dosta golove veceras. Nadam se na goleadu.
Poslednih 4 H2H u Phoenixu su dosli u over.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00 Pittsburgh - Florida...........1 @ 1.62

 

 

William Hill

 

 

Trenutno najbolji tim (70 bodova) i ujedno i najefikasniji (3,17 golova po meču) na istoku dočekuje posrnule Pantherse koji su prije samo godinu i pol igrali play-off. Danas je to ekipa koja je na samom dnu istoka. U posljednjih 10 utakmica su na učinku 4-4-2 što je i respektabilno kad se uzmu u obzir njihovi rezultati u to ku sezone. Pingvini su najbolji tim istoka i ja vjerujem da će njihov potentan napad i večeras odlučiti pobjednika. U posljednjem susretu su slavili sa čak 5-1 protiv Panthersa, a ako se uzme u obzir da su posljednji meč igrali prije čak 4 dana, može se reći da Pingvini jako odmorni ulaze u ovaj meč. 

 
Na igrama Pingvina se ne osjeti izostanak Neala, Jason Megne i Chuck Kobasewa (ovi igrači su trenirali sa timom i moguć je njihov povratak). Oni koji neće igrati su: Bennett, Conner, Dupuis, Ebbett, Vitale i golman Vokoun. Iako već mjesecima imaju problema sa povredama, Pittsburgh bilježi dobre rezultate. Trenutno ja Maata u odličnoj formi i uz Malkina i Crosbya, sigurno je da ovaj tim ima mnogo bolji sastav od Floride.
 
Za Floridu neće igrati: Kopecky (ali će njega zamijeniti Winchester), Olsen i Alex Petrovic.
 
Sve u svemu, bez obzira na ove povrede sa kojima Pittsburgh kuburi već duže vrijeme, ja očekujem laganu pobjedu za njih večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:30 San Jose - Calgary.......1 @ 1.57

 

 

Pinnacle

 

 

Flamesi, koji su predzadnji na tabeli, jako loše igraju i dali su samo 14 golova u posljednjih 11 utakmica i imaju najgori učinak od svih ekipa u tom periodu. Na posljednjih 11 utakmica imaju 2-7-2, a njihov posljednji poraz od Canucksa pokazao je svu nemoć ove ekipe. Naime, uz veliko rivalstvo sa Canucksima, svoju frustraciju su pokazali na samom početku kad je trener izveo 4-ti tim na led i započeli su tuču u prvim sekundama meča. Oba tima su imala preko 100 minuta isključenja u tom meču i to je na sve ličilo osim na hokej.

 
Za današnji meč, Flamesi će biti bez: Camalleri, Glencross, Russel, a Jones je u statusu day-to-day. 
 
Sa druge strane imamo San Jose, ekipu koja pravi vjerovatno najviše šansi za gol po utakmici, jako puno šutiraju na gol i kad se uzme u obzir procenat iskorištenih šuteva, može se reći da imaju jednu od slabijih realizacija u NHL-u. Medjutim, to sve nadoknadjuju sa velikim brojem šansi, a tako dolaze i golovi. Čvrsto drže play off poziciju u play-offu i da Ducksi ne igraju onako efikasno, mogli bi se nadati i jednom od prva tri mjesta. Hannan, Couture, Havlat, Hertl, Burrish, Torres - to su igrači na koje trener neće moći da računa ali ja vjerujem u kvalitet ove ekipe i njihov motiv koji je sigurno veći nego kod Flamesa koji više nemaju nikakve šanse za play-off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Maraton Bet
 
Vrijeme odigravanja: 23:00
Naziv para: Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans
Tip para: Memphis Grizzlies -5.5
Tečaj: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
 
Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Houston Rockets - Portland Trail Blazers
Tip para: Portland Trail Blazers - 3.5
Tečaj: 2.750

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:30 San Jose - Calgary, Tip 1 @ 1.50

01:00, Pitsburgh Tip 1 @ 1.60

Dubl 2.40, Mozzart, 6/10 (moze i u Bet365)

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...