Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

23.01.2014.

Recommended Posts

Hockey, NHL01:30 CET (24/01/2014)New York Islanders - Pittsburgh Penguins(Total Goals)Pick: Over 5.5   Odd: 1.78Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Nassau Veterans Memorial Coliseum, (Uniondale, New York) igra meč između domaćih Islandersa(21-24-7, 49 pts) i gostujućih Penguinsa(35-13-2, 72 pts)...Na ovom meču ću igrati over golova koji mi se čini kao veoma dobra opcija.Oba tima igraju veoma otvoren hokej sa dosta golova Islan. su odigrali 7 overa na zadnjih 10 mečeva dok Pengu. čak 8 over mečeva.O Islandersima sam neki dan pisao igraju sjajno u zadnje vreme pre svega su izuzetno efikasni i agresivni ali i sa jako lošom odbranom koja dobrim delom trpi zbog igre tima i njihove agresivnosti i dalje su bez povređenog prvog golmana i očekujem da i daju ali i da prime dosta golova jel svakako Pingvini imaju izuzetan napad.Sa druge strane Pingvini dolaze posle sinoćne ubedljive pobede nad Mon. imaju svakako jedan od najboljih napada u ligi ali i odbranu koja često neigra baš sjajno.I tradicija njihovih mečeva je overaška  -Over is 6-1-1 in the last 8 meetings in New YorkOver is 6-2 in the last 8 meetingsOčekujem otvoren meč nadam se i sa dosta golova i uzimam Over 5.5 na meču...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
01:00h Columbus Blue Jackets - Philadelphya Flyers
Tip: Vise od 5.5 golova 
Kvota: 1.917 
Pinnacle

Golmane su potvrdene.
Bobrovsky krece na golu Blue Jackets-a, ovo je negov prvi H2H protiv Flyersa, IMO, mislim da ce biti utakmica pod pritiskom za njega. 16-11-2 sa 2.55 GAA i 0.915% SV. Solidan kod kuci 9-5-0 sa 2.19 GAA. Na poslednih dva starta dozvolio je 6 primenih golova a najveci bol dolazi zbog podatka da su golovi dosli od defanzvinih rostera. Negov najlos period u sezoni dolazi upravo na utakmice nakon ima jedan dan odmora gde ralativno slabo brani sa prosek od 3.69 GAA sa 0.886% SV.
Emery krece na golu Flyers-a, 6-8-1 sa 2.85 GAA i 0.901% SV. Protiv Columbus ima pozitivan record od 3-1-1 sa 3.01 GAA sa 0.886% SV. Na posledni start u H2H dozvolio je 5 primenih golova sa 28 SPG sa 0.821% SV.
Columbus se nalazu u velika forma, vezali su 3 overa u nizu, posledna dva su dosle protiv dobro organizirane defanzivne rostere. 8 pobeda u nizu, motiv postoje da se odlicna serija nastavi. Trenutno bez nikakvih problema sa postignutih i primenih golova. Phila je vezala 2 poraza u nizu na poslednih 3 meceva. Najbolji deo tima je napad koj ima ogroman kvalitet i veliki golgeterski potencijal. Njihova defanziva je trenutno jako losa. 
Nadam se na odlicna partija napadaca obe ekipe ili bolje receno losa vecer oba golmana. Po meni, over izgleda najbolja moguca opcija u ovom duelu.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
01:30h New York Islanders - Pittsburgh Penguins
Tip: Vise od 6.5 golova 
Kvota: 2.55 
Bwin

Golmane su potvrdene. 
Kevin Poulin startuje za Islanders, 11-14-0 sa 3.10 GAA i 0.896% SV. Cetiri puta do sad je bio starter protiv Pingvine, 0-2-0 dozvoljavajuci 6 primenih golova sa 0.922% SV. Na negov posledni start u H2H duelu dozvolio 4 primenih gola sa 34 SPG i 0.882% SV. Trenutno nije u forma, na poslednih 5 starta ima prosek od 3.00 GA sa 0.899% SV.
Jeff Zatkoff startuje za Pingvine, 7-2-1 sa 2.67 GAA i 0.906% SV. Protiv Islanders ima 1-1-0 dozvoljavajuci 7 primenih golova sa prosek od 0.883% SV. Na negov posledni start u H2H dueli dozvolio 3 primenih golova sa 35 SPG 0.914% SV. Na poslednih 3 starta ima prosek od 3.00 GAA sa 0.895% SV.
Islandersi su usli u ritam. Nihova serija vezanih poraza je samo dva puta prekinuta do sad. Roster je u forma, napad odlicno funkcionise, primanje golova je njihov normalan deo igre. Vezali su 3 overa u nizu, 5 na poslednih 6 meceva. Pinvini takodje u ritam. Jos uvek imaju problem u defanzive ali tu je besprekorni napad da poprave svaka defanzivna greska. Bez problema sa postiganje golova, veci deo utakmica kad je Zatkoff starter generalno ide u over a da bih Pittsburgh uspeo da dodje do solidan rezultat mora vise da pokaze u napadu. Vezali su 3 overa u nizu, 7 na poslednih 8 meceva.
Dva vrlo napadackih rostera sa napadi koji su u forma. Nadam se na odlicna partija obe ekipe.
Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:35 NY Islanders - Pittsburgh.......ML 2 @ 1.77

 

 

Pinnacle

 

 

Najbolji tim na istoku (72 boda) i ujedno i najefikasniji (3,16 golova po meču), nakon zatišja od 16. do 21. januara, je ušao u malo turbulentniji period, pa su igrali 2 meča u posljednja 3 dana. Večeras igraju treći. Nakon katastrofalne igre protiv Floride (1-5), gdje nisu ličili na sebe (nigdje one brzine, nigdje agresivnosti i želje u njihovoj igri), odigrali su odličan meč 5-1 protiv Canadiensa uz dva gola Jokinena koji je u odličnoj formi.  

 

Islandersi igraju najbolji hokej od početka sezone i svoje posljednje mečeve su uglavnom rješavali pobjedama. Zanimljivo je da su u posljednjih 13 utakmica dali 20 golova u posljednjoj trećini, a primili samo 6. Tavares igra fenomenalno i ima 18 poena u januaru mjesecu.  

 

Ovo je njihov četvrti meč ove godine, a nakon uvodne pobjede Islandersa, Pingvini su dobili naredna dva i ja vjerujem da će i večeras do pobjede. Ovo će biti otvoren meč i u takvom razvoju situacije mislim da prednost imaju Malkin, Crosby, Neal i ostala družina Dana Bylsma-e, iako im na golu neće pomoći Marc Andre Fleury, nego će braniti Zatkoff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...