Jump to content
Sign in to follow this  
MysticAladin

26.01.2014

Recommended Posts

19:00 L. James (MIA - SAS).........Over 27,5

 

Premier

 

 

Premier drži nisko ove granice na igrače, a okolnosti su me ohrabrile da probam sa overima. Prvo ću Jamesa, a onda i Mela. James bi večeras mogao igrati bez podrške Wadea, što bi samo moglo doprinijeti većem ofanzivnom učinku njega samog. Navikli smo da on provodi oko 40 minuta na parketu u svakoj utakmici u kojoj se igra iole neizvjesna utakmica, a takva bi trebala biti i ova večeras. Ovu je granicu prebacivao u posljednja 4 duela ovih ekipa i njegov je prosjek oko 30 poena u tim mečevima. Spursi igraju efikasnu košarku, važe za tim koji nije medju najboljim defanzivnim ekipama, a njihov napadački potencijal im omogućava da manje obraćaju pažnju na odbranu. Jednostavno ne vidim kako oni mogu zaustaviti Jamesa ispod 25 koševa, a ako ne bude igrao Wade, ovo će biti lagani over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:30 C. Anthony (NYK - LAL).......Over 27,5

 

Premier

 

 

Ovo je jako zanimljivo. U Premieru drže Anthonya na 27,5 i još je over na 1,85. Recimo, u Wwinu je Melo na 28.5, a over je samo 1,55. U većini ostalih regionalnih kladionica je granica na 30,5. Melo je nevjerovatnom partijom protiv Catsa ušao u historiju. Ubacio je 62 poena i oborio niz rekorda. Večeras igraju protiv LA Lakersa koji igraju katastrofalnu odbranu i čije utakmice uglavnom idu preko 210 poena. Tu vidim šansu za Carmela da opet odigra jedan odličan meč i da donese svojim Knicksima pobjedu. Obzirom na onakvu partiju u prošlom meču, saigrači, navijači, ali i veliki dio javnosti će imati uperene oči u njega. On to zna i vjerujem da će se potruditi da još jednom pruži partiju dostojnu njegovih kvaliteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (27/01/2014)
Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets(Total Goals)
Pick:  Over 5.5
Odd: 1.82
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na United Center,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Blackhawksa(32-9-12, 76 pts) i gostujućih Jetsa(24-24-5, 53 pts)...
Svakako da su večeras domaćini favoriti na ovom meču ali ja ću izbeći pobednika ovog meča iuzeti Overgolova koji dobro plaća!!!
Hawksi imaju jedan od najmoćnijih i najefikasnijih napada u NHL-u daju prosečno čak 3.47 gola dok dobijaju 2.57 po meču imaju drugi power play na Zapadu sa 23.75%.
Sa druge strane Jetsi daju 2.72 po meču dok dobijaju čak 2.83 igraju otvoren hokej iako igraju mnogo efikasnije kući očekujem i večeras da će igrati otvoreno jel teško mogu u Chicagu ići na mali broj golova.!!!
I u međusobnim duelima igraju veoma efikasno tako na -

Over is 5-1 in the last 6 meetings.

Kako bilo uzimam Over 5.5 na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...