Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

27.01.2014

Recommended Posts

04:00, San Jose Sharks - Los Angeles Kings, Tip Under 5 @ 1,862, Pinnacle, 8/10
racunaju se i produzeci a u slucaju tacno 5 golova tip je Void 
 
Mec iz NHl lige u kome se sastaju San Jose i L.A. Kings 
Za prosli mec L.A. koji se igrao protiv Anaheima na otvorenom sam pisao analizu i bilo je upravo kao sto sam ocekivao teski under iako je krenulo zestoko Anaheim je brzo dao 2 gola medjutim sve do pred kraj nije bilo golova kada su iz kontre dali treci.
L.A. je tada osim tih pocetnih kikseva pokazao da ima  dobru odbranu i golman Quick je odbranio dosta teskih udaraca ali napad nije nista pokazao i moram reci da se dvoumim sta je bolje under 2.5 samo na ekipu L.A. za sta je kvota 1.694 ili ukupan under ali verovatno je bolje ukupno.
L.A. je sesti na zapadu sa ucinkom 53 20 9 0 6 18 132:113 64
nalaze se u seriji od 5 poraza,
prosecno daju 2.61 a primaju 2.13 ali u zadnje vreme imaju vise teskih undera a u 7 od zadnjih 10 nisu postigli vise od 2 gola. 
Golman Quick prosecno prima 2.09 golova dok rezerva Scrivens prima 1.97. 
San Jose je cetvrti na zapadu sa ucinkom 52 23 11 0 6 12 165:125 74
nalaze se u seriji od 6 pobeda ali osim meca sa Tampom gde je bilo 5-4 ostali su bili ispod 5,5
a od zadnjih 10 meceva 9 su bile under 5.5 a 4 su bile under 4.5  dok su 5 bile sa tacno 5 golova 
Oni prosecno daju 3.45 a primaju 2.14 a prvi golman Niemmi prima prosecno 2.37 
Medjusobno ove sezone L.A. prvu dobio nakon produzetka sa 4-3, San Jose u drugom mecu pobedio sa 3-2 na penale a u zadnjem mecu L.A. je pobedio sa 4-1 ali prosle sezone zadnjih 5 meceva sve su zavrsene sa tacno 3 gola i mislim da su ove sezone vec premasili meru i da ce konacno odigrati jedan mec sa malo golova.
Dakle sve u svemu uzdam se u los napad i dobru odbranu L.A.  ali isto tako da SAn Joseu nece bas veceras krenuti u napadu a odbrana im je prilicno cvrsta, San Jose je favorit i za mali ulog cu igrati i 1 ali Under 5,5 bi morala da bude sigurica a i under 5 bi moralo proci a ako bas bude 5 golova, vraca se ulog 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 
01:00h New York Islanders - Boston Bruins
Tip: Vise od 6.5 golova 
Kvota: 3.15 
Marathonbet

Islandersu su potvrdili Poulin-a na golu, 11-15-1 sa 3.16 GAA i 0.894% SV. Protiv Bruins ima samo jedan H2H u svojoj karieri gde je bio odlican sa 1.00 GAA i 0.963% SV. Trenutno je van forme, na poslednih 5 starta je dozvolio 17 primenih golova sa prosek od 3.4 GAA i 0.890% SV.

Gosti najverojatno krece sa Johson na golu, 8-3-0 sa 2.24 GAA i 0.918% SV.  Protiv Islandersa ima samo dva H2H u svojoj karieri, dozvoljavajuci 5 primenih golova sa prosek od 3.82 GAA i 0.889% SV. Na posledni start je uspeo odbraniti 31 sa 34 SPG dozvoljavajuci 3 golova sa 0.912% SV.

Tu postoje mnogo razloga da pokusam sa over golova veceras. Islandersi su u serija od 5 vezanih over meceva, 4 na poslednih 4 domacih duela. Odigrali su utakmice punih golova, bez velikih problema sa primenih i dadenih golova. Nakon losa odluka sudije u njihov posledni NHL mec protiv Blues kada su Islandersi doziveli poraz zahvaljujuci greska sudije koji nije priznao potpuno regularan gol u OT, ocekujem Islandersi da  se vrate puni sa motivacijom nakon ukradena pobeda. Iz generalnog ugla, NY jos uvek imaju realne sanse za play-off pozicija, prema toma bodovi su vise nego potrebni. Iako Bruins imaju jedna od najboljih defanzive u ligi, ja prednost dajem napada Islandersa koji je trenutno u velika golgeterska forma. Takodje, Boston nikad nije ima problema da odigra jedan potpuno otvoreni i napadacki duel pun sa golova na obe strane kada su igrali protiv ofanzivnih rostera ili rostera sa defanzivnih problema t.j. slaba defanzivna linija. Imaju veliki napredak u ofanzivna linija, PP situacija je trenutno njihovo najbolje oruzje u napadu. IMO, ovo je mec koji obecava dosta isklucenja i dosta PP situacije. Boston trazi odmazda u ovaj B2B duel nakon poraza u poslednih H2H sa 3-5 kod kuci. Sa druge strane, Islandersi trazu pravdinu i nastavak serije pobeda nakon posledni poklon poraz i bukvalno ukradena pobeda. Ocekuje nas jedna velika utakmica gde mislim da PP situacija bice kljuc uspeha . Dve golmana koji ne obecavaju brilijatan mec, dva napada koji su u forma. Zelja za pobeda na obe strane. Dovoljno motiva za igru. Nadam se da cemo videti dosta golova na obe strane terena.

Sretno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL
01:00h New York Islanders - Boston Bruins(Handicap)
Tip: Boston Bruins -0.5
Kvota: 2.26
Pinnacle


Večeras se na Nassau Veterans Memorial Coliseum,( Uniondale, New York) igra meč između domaćih Islandersa(21-25-8, 50 pts) i gostujućih Bruinsa(32-15-3, 67 pts)...
U ovom meču ja ćudati prednost Bruinsima i uzeti njihovu pobedu.
Ostrvljani i pored mnogo boljih rezultata u zadnje vreme sudoživeli dva poraza vezana kući i ako su na tim mečevima davali 3 i 4 gola ali jako loša odbrana koja je dobijala 4 i 6 golova je ipak najveći problem domaćina.
Napad predvođen sa par sjajnih mladih hokejaša uz par iskusnijih zaista igra izuzetno u zadnje vreme ali već sam ponavljao da taj njihov agresivan stil mnogo košta odbranu koja trpi strašno i dalje prvi golman Nobakov je pod znakom pitanja zbog povrede.
Večeras će imati i veliki problem i napad domaćina jel odbrana gostiju je fenomenalna jedna od najboljih u NHL-u.
Sa druge strane Bruinsi posle neštološije serije rezultata dolaze u N.Y. posle dve vezane pobede kući protiv tvrdih Kingsa 2-1 i u gostima gde su uništili jednu veoma dobru Filadelfiju sa čak 6-1 i sigurno dolaze na meč sa puno samopouzdanja.
Imaju sjajnu odbranu prvu na Istoku sa samo 2.12 dozvoljenih golova po meču fenomenalnog golmana Tuukka Raska.
Ali i isto tako odličan napad koji je sa 2.92 gola po meču drugi na Istoku.
Iako su zadnja tri meča dobili Ostrvljani ipak je tradicija apsolutno nastrani Bruinsa -

Bruins are 8-3 in the last 11 meetings in New York.
Bruins are 16-7 in the last 23 meetings.

Kako bilo uzimam pobedu Bruinsa na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hokej - NHL
01:00h Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets(Total Goals)
Tip: Over 5.5
Kvota: 2.18
Marathonbet


Večeras se na PNC Arena, Raleigh,( North Carolina) sastaju domaći Hurricanesi(23-19-9, 55 pts) i gostujući  Blue Jacketsi(26-21-4, 56 pts)...
Meč koji je svakako jako bitan za oba tima koja i dalje konkurišu za pley of ali ja ću izbeći pobednika meča i uzeti Over na meču!!!
Hurricansi iako u zadnjih 10 mečeva imaju samo 4-6 Over/Under ipak u zadnjih 5 mečeva igraju mnogo otvorenije sa dosta datih ali i primljenih golova dvaputje padalo po 5 golova dok dvaput 8 i jednom čak 9 golova ta otvorenija igra im je donela mnogo bolje rezultate čak 4 pobede na 5 mečeva.
Napad daje 2.55 po meču ali odbrana prima čak 2.75golova po meču.
Dok protivnik Plave Jakne igraju totalno otvoren hokej za razliku od pre i njima ta igra daje sjajne rezultate imaju 8-2 u korist Overa na zadnjih 10 mečeva i 5 vezanih overa na zadnja 4 meča je padalo najmanje po 7 golova.
Blue Jacketsi su mnogo efikasniji sa prosekom od 2.86 golova po meču ali i dosta lošom odbranom koja prima 2.79.
Ove sezone su igrali dva puta jedan under i jedan Over upravo u Car. gde je palo 7 golova -

12/23/13   CAR 3 - CLB 4

Jednostavno ovako dobru kvotu u ovakom mečapu nemogu da neuzmem i uzimam Over 5.5 ma kako se meč završio...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...