Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

12.02.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 19:45
Naziv para: FC Groningen-Twente Ensch.
Tip para: 2
Tečaj: 1.750
 
:nije:    1-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport: Nogomet
Liga: Nizozemska Eredivisie
Vrijeme: 19:45
Par: FC Groningen - Twente, Both Teams to Score
Tip: Yes
Koefecijent: 1.72
Kladionica: bet365


Na Euroborg stadionu u Groningenu se sastaju nogometaši Groningena i Twente-a u okviru 20. kola nizozemske Eredivisie, a moj tip je da će obje ekipe dati barem po jedan gol uz kvotu 1.72 u bet365 kladionici. Ekipa Groningena je na 11 mjestu na tabeli sa 28 bodova dok je Twente jedan od konkurenata za titulom prvaka i trenutno imaju 43 boda i drugi su na tabeli. Ovo im je idealna prilika da sa pobjedom priđu vodećem Ajaxu sa 5 na samo 2 boda zaostatka.

Groningen je skupio 28 bodova iz 22 utakmice uz gol razliku od 39-40, dok su na svom terenu sa omjerom od 5 pobjeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku od 20-13. Međutim Groningen je u posljednjih nekoliko mečeva kiksao pa su tako upisali poraze od AZ Alkmaara 0-2, Ajaxa 1-2 i Heerenveena 1-3 i ovo im je jako bitan meč i vjerujem da mogu barem do jednog gola večeras. Prosjek golova Groningena u ligi je 3,59 gola po meču. Od 22 odigrana meča u ligi, na njih 15 je bilo da su oba tima dala barem po jedan gol, što očekujem i večeras. Sa druge strane imamo ekipu Twentea kojeg predvodi odlični napadač iz Srbije - Tadić sa 9 golova, kaoi  paragvajac Castaignos sa 12 golova. Twente je trenutno drugi ali pod imperativom je pobjede jer ih samo pobjeda ostavlja u utrci za prvo mjesto sa Ajaxom. I oni su kao i Groningen u blagom padu forme jer su poraženi od PSV-a u zadnjem meču sa 2-3. Twente je dao barem po jedan gol na zadnjih 16 utakmica i nadam se da će taj niz nastaviti i večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 TSG Hoffenheim - Wolfsburg, Both Teams to Score, tip: Yes @ 1.50, bet365, 8/10

Danas se igraju mečevi 1/4 finala njemačkog DFB Kupa a na stadionu Wirsol Rhein-Neckar-Arena u Sinsheimu se sastaju ekipe TSG Hoffenheima i Wolfsburga, a moj tip je da će obje ekipe postići barem po jedan gol. Pobjednik večerašnjeg meča ide na Borussiju Dortmund u polufinalu DFB Kupa. Obje ekipe ove sezone u Bundesligi igraju jako otvoren nogomet sa jako puno golova tako da i večeras očekujem golove. 

TSG Hoffenheim je do 1/4 finala došao preko niželigaške ekipe Aumund-Vegesack sa 9-0, zatim su bili bolji od drugoligaša Cottbusa sa 3-0, zatim i od Schalkea sa 3-1. Sa druge strane Wolfsburg je izbacio Karlsruhe sa 3-1, zatim Aalen 2-0 i Ingolstadt 2-1. Ove sezone u Bundesligi Wolfsburg igra mnogo bolje jer je trenutno na šestom mjestu sa 33 boda dok je TSG Hoffenheim skupio 22 boda i trenutno su jedanaesti na tabeli. Prosjek golova TSG Hoffenheima u Bundesligi je 4,15 i to je najveći prosjek lige, dok Wolfsburg na mečevima u Bundesligi ima prosjek od 2,85 golova po meču. Od 20 odigranih mečeva u Bundesligi, Hoffenheim je na njih čak 17 imao tri i više golova na meču, dok je Wolfsburg od 20 mečeva u Bundesligi, na njih 13Na zadnjih 20 mečeva kod kuće u svim takmičejnima Hoffenheim je dao barem po jedan gol, dok su u zadnjih 7 mečeva kod kuće dali čak 20 golova. Wolfsburg je na zadnjih 6 golova dao barem po jedan gol. Što se tiče međusobnih duela, na zadnjih sedam mečeva je uvijek bilo da oba tima daju gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...