Jump to content
emir1983

06.03.2014.

Recommended Posts

18:00 RK Lovćen - HC Vardar PRO, Handicap, tip: HC Vardar PRO -6.5 @ 1.80, bet365, 8/10
 
* Vardar dobija sa sedam ili više golova razlike
 
Danas se igra jedan meč 16. kola regionalne rukometne SEHA lige u kojem se sastaju rukometaši Lovćena sa Cetinja i makedonskog Vardara iz Skoplja, a moj tip je da će slaviti ekipa Vardara sa 7 ili više golova razlike. Razlog je što je Vardar mnogo kvalitetniji sastav koji ima imperativ pobjede sa kojom bi ostao u utrci za Final Four koji će se igrati u Novom Sadu, zatim Vardar je u boljoj formi i imaju bolji međusobni omjer, dok je ekipa Lovćena desetkovana sa povredama (inače imaju jako loš sastav), te su tek izašli iz štrajka igrača prema Upravi kluba i ovako desetkovani nisu bili u trenažnom procesu.
 
Nakon 15 odigranih mečeva na tabeli vodi Zagreb sa 37 bodova, slijedi Tatran Presov sa 36, Brest Meshkov ima 30, dok Vardar i Metalurg imaju po 28 i oni su jedini ostali u borbi za to 4 mjesto koje vodi na Final Four, jer peti na tabeli (Vojvodina) ima 21 bod. Doduše, Vardar je u prednosti jer ima meč manje u odnosu na gradskog rivala Metalurga i zato trebaju iskoristiti gostovanje kod Lovćena da odu na +3 boda razlike u odnosu na Metalurg. Za portal vijesti.me, trener domaćij je izjavio: "Žao mi je što ne možemo biti u kompletnom sastavu i s obzirom na to da je počela domaća liga, ona nam je u ovom trenutku prioritet. Kako nam fali puno igrača, šansu će na ovoj utakmici dobiti mlađi igrači", kaže Zoran Abramović, šef struke Cetinjana.
 
U zadnja dva međusobna duela imamo dvije ubjedljive pobjede Vardara sa 36-19 i 38-29. Doduše Vardar je izgubio zadnja dva meča u SEHA ligi jer su rotirali igrače i čuvali ih za meč Lige prvaka sa PSG Handball (25-35), Vardar ove godine igra i Ligu prvaka i prošli su grupnu fazu i 22. marta ih čeka meč 1/8 finala sa njemačkim Hamburgom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...