Jump to content
emir1983

13.03.2014.

Recommended Posts

Odbojka - Srbija 
18:00h Mladi Radnik - Crvena Zvezda, Total Points
Tip: Over 143.5 
Kvota: 1.83 
Bet365
 
Večeras se igra drugi meč 1/4 finala Play Off-a odbojkaške lige Srbije, a u dvorani u Požarevcu se sastaju odbojkaši Mladog Radnika i Crvene Zvezde. Moj tip je da će biti više od 143.5 poena uz kvotu 1.83 u bet365, a zanimljivo je da je granica u William Hill kladionici - 178.5 poena. U prvom meču u Beogradu slavila je Crvena Zvezda sa 3-1 (21-25 25-17 25-22 25-17), a Crvena Zvezda je izgubila prvi set, a potom su Požarevljani poveli sa 5:2 u drugom setu i sve je mirisalo na veliko iznenađenje. U prvom meču Crvena Zvezda je igrala bez reprezentativnog libera Filipa Vujića, kojeg je mjenjao Lazar Koprivica, dok je na njegovoj poziciji primača bio Milan Perić, a od drugog seta Aleksandar Gmitrović. Najbolji u prvom meču je bio korektor Crvene Zvezde - Dušan Petković koji je zaslužan za 29 poena.
 
Nakon regulatornog toka sezone, Crvena Zvezda je upisala 17 pobjeda i 1 poraz uz set razliku od 51-9, dok je Mladi Radnik bio osmi nakon regularnog toka sezone sa omjerom od 7-11 uz set razliku od 28-41. U zadnjih 14 duela ove dvije ekipe imamo 4 pobjede Mladog Radnika i 10 pobjeda Crvene Zvezde uz set razliku od 37-18 u korist Crvene Zvezde. Vjerujem da i večeras odbojkaši Mladog Radnika mogu pružiti otpot favoriziranoj Crvenoj Zvezdi te da će na svom terenu uzeti barem jedan set.
 
CRVENA ZVEZDA: Okolić, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović, Gmitrović, Koprivica (libero), Milutinović, Jovanović, Petković, Brković, Buculjević. Trener: Duško Nikolić.
MLADI RADNIK: Duduj, Pantić, Savić, Kovačević, Petrović, Jevtić, Milošević, Peković (libero), Micić, Ilić, Popović. Trener: Dragan Bonić.
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...