Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

17.03.2014.

Recommended Posts

Fudbal - Mađarska, OTP Bank Liga 
19:00h Budapest Honved - Paksi SE, Total
Tip: Over 2.5 goals 
Kvota: 1.80 
Pinnacle
 
Na stadionu Bozsik u Budimpešti se sastaju nogometaši Honveda i Paksija u posljednjem meču 20. kola mađarske OTP Bank Lige, a moj tip za večerašnji meč je da će biti najmanje tri gola na meču. Riječ je o ekipama sa različitim ambicijama jer je domaća ekipa Honveda u borbi za Europa Ligu dok se Paksi bore za opstanak u ligi. 
 
Nakon 19 odigranih mečeva Honved je upisao 8 pobjeda, 5 remija i 6 poraza dok imaju gol razliku od 30-23 ili u prosjeku je to 2,79 golova po meču. Trenutno su sa 29 bodova na šestom mjestu i treći Diosgyor im bježi samo četiri boda, tako da bi sa pobjedom imali realne šanse za Europa Ligu sljedeće godine. Na svom terenu imaju omjer od 4 pobjede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku od 14-12, što je 2,88 golova po meču. Honved je u zadnjih 6 mečeva kod kuće uvijek davao barem po jedan gol, U zadnjih 10 mečeva na svom terenu, Honved je u njih 6 imao 3+ golova. U zadnja dva meča Honved je slavio sa 3-2 protiv Ujpesta i 4-0 protiv Puskasa FC. Sa druge strane imamo ekipu Paksija koji se bori za opstanak jer su u 19 mečeva upisali 4 pobjede, 6 remija i 9 poraza uz gol razliku od 23-32, što je prosjek od 2,89 gola po meču. Imaju 18 bodova, dok Mezokovesd i MTK imaju po bod više i oni su u sigurnoj zoni. Paksiju je svaki gol i bod jako bitan i vjerujem da će danas dati svoj maksimum. Da se nisu predali od borbe za prvom ligom pokazuju i rezultati Paksija u zadnjih devet mečeva gdje su dali čak 16 golova. Ove sezone u gostima imaju gol razliku od 7-17 sa 9 gostovanja što je prosjek od 2,66 gola po meču. Ovdje očekujem veliku borbu i dosta golova na obje strane.
 
Budapest Honved: Kemenes, Alcibiade, Barath, Lovrić, Nagy, Ignjatović, Diarra, Job, Hiddi, Holender, Daud 
 
Paksi SE: Molnar, Kovacs, Fiola, Eger, Szabo, Balo, Bartha, Kollarics, Nagy, Bori, Kecskes

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:30, Libertad Asuncion - Cerro Porteno, Tip 1 @ 1.70, Mozzart , 5/10 


Juce nisam imao srece sa Ekvadorcima ali ovo je sasvim druga prica jer obe ove ekipoe dobro znam.
Mec iz Paragvajske lige u kome se sastaju Libertad i Cerro Porteno u petom kolu 
Libertad je godinama u vrhu Paragvajskog fudbala i stalno igra Juznoamericke kupove a propsle sezone su bili drugi u Clausuri i ove sezone imaju odlican tim i velike ambicije.
Posle 4 kola nalaze se na prvom mestu sa ucinkom 4 3 1 0 10:2 10
a na svom terenu u oba meca su bili ubedljivi Guaranu su pobedili sa 2-0 a Rubio Nu sa 3-1 dok su u gostima igrali 0-0 sa 
Sportivom a pobedili su Deportivo Capiatu sa 5-1, Dakle u odlicnoj su formi i po najavama igrace kompletni u ovom mecu .
Cerro je bio prvak Clausure i takodje su stalno u vrhu tabele ali zbog ucesca u Copa Libertadores danas ce nastupiti sa rezervama jer ih ocekuje mec u cetvrtom kolu sa Chileancima O Higginsom sa kojim su igrali 2-2 u Chileu i posle tog meca se nalaze na trecem mestu sa 4 boda dok Chileanci imaju 5 bodova a Kolumbijskli Cali ima 6 i pobeda im je u tom mecu imperativ.
U ligi su cetvrti sa ucinkom 4 2 1 1 9:7 7
u gostima su pobedili 12 de Octubre sa 3-1 a sa Sol de America su igrali 4-4 dok su u zadnjem mecu na svom terenu izgubili sa 1-0 od Nacional Asunciona iako su bili favoriti po kvotama 
Medjusobno na ovom terenu u zadnjih 10 meceva 6.3.1.
Libertad je odlican na svom terenu i retko je gubio u zadnjim sezonama a sada osim prednosti domaceg terena imace protiv
sebe oslabljene goste koji se svakako nece predati bez borbe ali mislim da ce Domaci iskoristiti neiskustvo protivnika i pobediti u ovom mecu

 

Cerro : Diego Barreto (GK 0/0),Cesar Benitez (DF 1/0),Diego Viera (DF 0/0),Victor Marecos (DF 1/0),Diego Vera (DF 0/0),Huan Franco (MF 0/0),Jonatan Santana (MF 3/0),Wiliam Candia (MF 0/0),Diego Godoy (MF 0/0),Miguel Almiron (MF 3/0) i Angel Romero (FF 4/1).

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: Villarreal(-2+)-Ath.Bilbao
Tip para: vise
Tečaj: 1.800
 
:nije:    1-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...