Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

18.03.2014

Recommended Posts

Fudbal - Brazil » Campeonato Paulista
23:30h Mogi Mirim - Paulista
Tip: 1 @ 1.53 ,William Hill, 8/10

Tip Mogi Mirim -1.5 ,@ 2,41 Pinnacle , 2/10
a realno je i over 2,5 @ 1.69, Pinnacle


Mec predzadnjeg kola iz Brazilske Pauliste koja ima dosta cudan sistem takmicenja (iako dosta dobro poznajem sve moguce sisteme takmicenja a pogotovo u juznoj americi koji su specificni dosad nisam obratio paznju na njihov sistem) ima 4 grupa po 5 timova a svaki tim odigra 15 meceva a po kom sistemu je napravljen raspored to ni oni valjda ne znaju ha ha , po dve najbolje ekipe iz grupa idu u play off , mada tu ostavljam malu rezervu da mozda prvih 8 iz ukupne tabele ide u play off sto nisam uspeo da nadjem ali to i nije bitno za ovaj tip vec to da se za opstanak gleda ukupna tabela i nije bitno ko je iz koje grupe vec da se gleda koje 4 ekipe imaju najmanje bodova ukupno te ispadaju u drugu ligu Pauliste (ovo sam zakljucio iz najava za ovaj mec i za direktnog rivala za opstanak Comerciala).

Paulista ima samo 2 boda, Oeste 8, Atl. Sorocaba i Comercial imaju po 11 bodova i oni su trenutno ispod crte a Comercial igra takodje danas na svom terenu sa Audaxom koji se bori za play off, uzgrozen je jos Linense koji 13 bodova i odigran mec iz ovog kola.
U zadnjem kolu sve ugrozene ekipe igraju u gostima, Mogi Mirim igra sa dobrom Ponte Pretom, Comerical sa Piracibaboma Linense sa Audaxom.

Mogi Mirim je iznad crte za opstanak sa ucinkom 13 3 4 6 17 : 26 (-9) 13
na svom terenu imaju ucinak 7 2 3 2 12 : 13 9
a izgubili su od odlicnih Santosa i Ituana sto je bilo ocekivano a pobedili su dobri Audax i rivala za opstanak Comercial igrali nereseno i sa Corintiansom, u gostima su pobedili Linense dakle po pobedama nad direktnim rivalima zasluzili su da ostanu u ligi.
Po najavama ovaj mec shvataju jako ozbiljno a treneru ce biti lakse jer se vracaju 3 igraca
Fabio Sanches koji je bio suspendovcan i Alvaro i Maga koji su bili povredjeni
prosle godine Mogi Mirim je bio mnogo bolji i igrao play off a inace su bili odlicni na svom terenu i igraju Brazilsku trecu ligu.
Mogi Mirim sam gledao delimicno protiv Santosa kad su izgubili sa 5-2 i kao svi Brazilci, bezglavo napadaju a u odbranu promaja ali tesko je reci koliko su kvalitetni ipak je Santos mnogo jaci ali Paulista je bas krs sto se vidi iz rezultata

Sto se tice Pauliste oni su krs ekipa koja je osvojila samo 2 boda i to u pocetku u gostima sve porazi a sad imaju seriju od 8 poraza ukupno, a od pre nekoliko kola skoro svi igraci koji su lose krenuli u sezonu su dobili otkaze i igraju sa jako mladim timom a uz to danas im nece igrati jos dva igraca koji su igralki protiv Palmeirasa , Victor Hugo zbog suspenzije i povredjeni Crystian.

Medjusobno od 2009 svih 5 pobeda Mogi Mirima 4 kuci i 1 na strani.

Dakle sve je jasno, domacini imaju veliki motiv da pobedom obezbede opstanak a gosti su totalno demoralisani sa jako neiskusnim timom.
Paulista je u zadnjih 5 meceva 4 imala over a iako mlad tim na 3 meca su dali gol i razmisljajuci o tipu prva opcija mi je bila 3+ jer i Mogi Mirim ima cesto overe, 8 od 13 ali odlucio sam se za najsigurniji tip 1 iako su realne opcije i kombinacija 1 i 3+ sto ce biti u MOzzartu u ponudi a i pobeda u hendikepu je realna sto cu igrati za manji ulog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: RealMadr(-3+)-Schalke 04
Tip para: vise
Tečaj: 1.900
 
:uredu:    3-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...