Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

28.04.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB02:05 CET (29/04/2014)Texas Rangers - Oakland Athletics(Handicap)Pick: Oakland Athletics +1Odd: 1.90Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Globe Life Park in Arlington,( Arlington, Texas) igra meč između domaćih Rangersa(15-10, 9-4 home) i gostujućih Athleticsa(15-10, 9-4 away)...Prvi meč u seriji diviziskih rivala iako kladionice favorizuju Rangerse večeras po meni i previše ja moram uzeti večeras Athleticse po sjajnoj kvoti ali ću uzeti Athl. u hendikepu +1 koji takođe sjajno plaća!!!Oba tima su dosta dobro otvorila sezonu iako Rangersi imaju silne probleme sa povredama zasad dosta dobro guraju dok u Arlingstonu igraju odlično 9-4 ali i Athleticsi takođe mnogo bolje igraju na strani 9-4.Večeras na moundu duel sjajnih bacača za Texas: Y.Darvish-RHP (1-0, 1.61 ERA) dok za Oakland: S.Gray-RHP (3-1, 2.25 ERA) iako nemogu da kažem da ovde nije Darvish u prednosti ali nemora tako da bude.Iako Darvish baca jakodobro ove sezone ima samo jedan win zbog jako lošeg suporta batera bacao je i pre samo nedelju dana u Oaklandu 6 inn. i nije bio sjajan 8 H 3 R uz dosta lošu kontrolu lopte što za njega i nije uobičajeno uz to u karijeri sa Oakl. ima katastrofalnu statistiku 1-6 4.32 ERA.Sa druge strane mladi Gray posle tri sjajana starta je odbacao nešto lošija dva starta upravo poslednji protiv Rangersa koji mu je i jedini poraz iako nije bio loš nije imao suport batera što je ove sezone često slučaj Oakl. u Coloseumu dok na gostovanjima mnogo bolje udaraju.Hiterski bi da je Texas kompletan svakako bio u prednosti ali i dalje su sa puno povreda bitnih hitera dok hiteri Athleticsa mogu da budu veoma neugodni kad oimaju svoje veče i bulpen Oak. je svakako kvalitetniji.Kako bilo ja ću uzeti Athleticse u hendikepu...!!!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
04:05 CET (29/04/2014)
Los Angeles Angels - Cleveland Indians(Money Line)
Pick: Cleveland Indians
Odd: 2.15
Bookie:Pinnacle Sports
Stake: 5/10


Večeras se na Angel Stadium of Anaheim,( Anaheim, California) igra meč između domaćih Angelsa(11-13, 3-6 home) i gostujućih Indiansa(11-14, 4-8 away)...
Prvi meč u seriji u koju obe ekipe ulaze posle izgubljenih serija Angelsi od Yankeesa 1-2 dok Indiansi u inter ligi od Giantsa 0-3.
Večeras ću uzeti pobedu Indiansa koja plaća sjajno a po meni su Angelsi ovde precenjeni no videćemo!
Na moundu za Los Angeles: T.Skaggs-LHP (2-0, 3.21 ERA) dok za Cleveland: J.Masterson-RHP (0-0, 4.50 ERA) ja bi ovde dao prednost ipak Mastersonu.
Skaggs iako je počeo sezonu sasvim dobro mislim da neće dugo zadržati taj nivo ali dosad u L.A. je pružio dve prilično loše partije gde je dozvoljavao po 4 rana ali ga je dobar run suport spasao poraza mislim da ga hiteri Indiansa mogu dohvatiti.
Sa druge strane Masterson koji još nema ni pobedu ali ni poraz sezonu je otvorio sjajno ali su usledila dva loša meča u kojima je imao najveći problem sa kontrolom lopte dok je na zadnja dva meča odbacao dosta dobro ali nije zabeležio win nadam se večeras da to može jel u karijeri sa Angelsima ima 4-0 a posebno je sjajan u L.A. gde je na 6 izlazaka na brdašce zabeležio sjajnu ERU 2.14.
Na dva zadnja izlaska na brdašce na Angels Stadiumu i dve sigurne pobede Indiansa-

08/21/13  LAA 1 - CLE 3
08/13/12  LAA 2 - CLE 6

Nadam se da će se držati tradicije!!!
Hiterski oba tima su dosta podjednaka iako su statistički Angelsi mnogo bolji ali ja i dalje sam siguran da Indiansi mogu i moraju mnogo bolje da udaraju...
Kako bilo uzimam večeras Indianse ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB03:40 CET (29/04/2014)Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies(Handicap)Pick: Arizona Diamondbacks -1Odd: 2.18Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Chase Field, (Phoenix, Arizona) igraju domaći Diamondbacksi(8-20, 2-13 home) i gostujući Rockiesi(14-12, 6-8 away)...Iako zaista Ari. igra kriminalno kući mora i tome doći kraj a kad će ako ne večeras jer večeras na moundu za Arizona: Miley-LHP (2-2, 4.50 ERA) dok za Colorado: Morales-LHP (2-1, 3.86 ERA) u dvoboju dva levoruka pičera daobi prednost Mileyu koga i smatarm za mnogo kvalitetnijeg pičera koji u karijeri sa Col. ima fantastičnu stzatistiku 7-0 pokazao je i da podno VELIKE planine može da odbaca dobro dozvolio samo 2 rana u čak 8 inn. u pobedi ove sezone -04/06/14  COL 3 - ARI 5Morales iako nije loše otvorio sezonu nesmatram ga za kvalitetnog i postojanog bacača sa puno je oscilacija i mislim da bi konačno udarači domaćina morali da prorade.Hiterski su gosti kvalitetniji ali je poznato da Rockiesi igraju daleko lošije na gostovanjima uz to nikako im ne odgovara levoruki bacač jel glavni hiteri gostiju su L bats!Kako bilo mislim da je vreme da i Arizona dobije kući i uzeću ih u hendikepu -1 za nešto manji ulog...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...