Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

03.05.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB19:05 CET (03/05/2014)New York Yankees - Tampa Bay Rays(Handicap)Pick: New York Yankees -1.5Odd: 2.01Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Yankee Stadium,(Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesi(15-13, 8-7 home) i gostujućih Raysa(14-16, 7-9 away)...Drugi meč u seriji sinoć su dobili Rayesi sa 10-5 ali tek posle 14inn. ja bi večeras dao prednost Yankeesima i uzeću ih u hendikepu.Na moundu za New York: M.Tanaka-RHP (3-0, 2.27 ERA) dok za Tampa Bay: J.Odorizzi-RHP (1-3, 6.85 ERA) svakako ogromna prednost na strani Tanake.Tanaka zasad pokazuje da najveća investicija i najveće pojačanje ove sezone se zasad isplaćuje pruža konstantno dobre partije uz zaista izuzetnu kontrolu lopte dsobija i sasvim dobar suport što se nadam da će i večeras biti slučaj.Sa druge strane Odorizzi koji sem prvog starta u sezoni baca jako loše zadržava se malo na moundu gde vidim dodatni problem gostiju koji su sinoć prilično iskoristili i ovako skroman bulpen.Verujem da i hiteri domaćina mogu konačno da se malo više raspucaju iako su i sinoć imali ogroman broj hitova nisu iskoristili puno šansi.Hiterski su približno jednaki ali bi ja dao malu prednost domaćinu posebno zbog večerašnjeg mečapa.Kako bilo uzimam večeras Yenkije u hendikepu...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
00:05 CET (04/05/2014)
Cleveland Indians - Chicago White Sox(Team Totals)
Pick: Chicago White Sox under 4
Odd: 1.75
Bookie:Marathonbet
Stake: 6/10


Večeras se na Progressive Field, (Cleveland, Ohio ) igra meč između domaćih Indiansa(12-17, 8-6 home) i gostujućih White Soxa(14-16, 5-9 away)...
Drugi meč u seriji sinoć su Indiansi konačno prekinuli niz poraza i ubedljivo dobili 12-5 ja bii večeras dao prednost Indiansima ali ću umesto pobede u meču uzeti under ranova W.S.!!!
Na moundu za Cleveland: J.Masterson-RHP (0-1, 4.84 ERA) svakako ne sjajan ulazak u sezonu pičera odkoga se mnogo više očekivalo koji je imao veoma dobru prošlu sezonu ali poput cele ekipe koja igra ispod svog nivoa ali očekujem da digne nivo svojih bacanja i da pruža mnogo bolje partije.
Iako je već bacao ove sezone protiv Soxa ali u Chi. gde je bio dohvaćen vrlo rano ipak je prošle sezone protiv W.S. bacao izuzetno na 5 mečev 4 starta neverovatan 4-0 0-83 čak 2 CG uz samo 3 dozvoljena rana 32.2 inn.protiv njih.
Nadam se da i večeras može zadržati W.S. na relativno malom broju ranova.
Iako hiterski W.S. su sasvim dobri ove sezone čak i iznenađujuće dobri mislim da taj njihov HOT može samo ići silaznom putanjom jel realno oni nemaju previše kvalitetan lineup.
Kako bilo uzimam under ranova White Soxa...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...