Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

21.05.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB18:05 CET (21/05/2014)Cleveland Indians - Detroit Tigers(Money Line)Pick:  Detroit TigersOdd: 1.64Bookie: Pinnacle SportsStake: 8/10Večeras se na Progressive Field,( Cleveland, Ohio) sastaju domaći Indiansi(21-25, 14-11 home) i gostujućih Tigersa(27-14, 14-6 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su pomalo iznenađujuće posebno sinoć pripala domaćinu -05/20/14  CLE 6 - DET 2  05/19/14  CLE 5 - DET 4Sumnjam da domaćin može da pomete goste i napravi Swip jel po meni je večeras i izraženija prednost na moundu na strani Tigersa.Na moundu za Cleveland: McAllister (3-4, 5.36 ERA) dok za Detroit: Scherzer (6-1, 1.83 ERA) svakako ogromna prednost na strani Scherzera.McAllister posle dobrog starta sezone u zadnje vreme baca očajno na zadnja dva starta dozvolio za nepunih 6 inn. čak 13 ranova i sigurno ne ulazi sa previše samopouzdanja u meč gde će naspram sebe imati jedan od najjačih lineupa uligi.Sa druge strane sjajni Scherzer koji baca prosto neverovatno nastavio je sjajan niz od prošle sezone i deluje zaista dominantno.Iako na početku nepamti Indianse po dobrom na zadnja 4 starta ima 3-0 2.17.Verujem da i večeras može da limitira domaćina namalom broju ranova.Iako idomaćin ima solidan lineup svakako su gosti i tu u prednosti kao i tradicija gde Tigersi su više nego uspešni u Cle.-DET are 9-3 in the last 12 meetings in Cleveland.Kako bilo po meni sve je na strani Tigersa i uzimam ih večeras za jak ulog...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
20:20 CET (21/05/2014)
Chicago Cubs - New York Yankees(Money Line)
Pick: Chicago Cubs
Odd: 1.94
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na čuvenom Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(16-27, 10-12 home) i gostujućih Yankeesa(23-21, 12-10 away)...
Drugi meč u seriji u okviru Inter lige juče su dobili domaćini sa čak ubedljivih -

05/20/14  CHC 6 - NYY 1

Iznenađujuće visoka pobeda posebno sobzirom da je za Yenkije startovao do sinoć nedodirljivi Tanaka ali naravno i njemu se to moralo desti ja bi i večeras dao prednost Cabsima koji ako su u lošijem mechapu uspeli da dobiju što večeras nebi mogli to da ponove kad večeras svakako na brdašcu je prednost na njihovoj strani!
Na moundu za Chicago: Samardzija (0-4, 1.62 ERA) dok za New York: Whitley (0-0, 0.00 ERA) svakako ja bi dao prednost Samardziji.
Samardzija baca izuzetno ove sezone ali i pored toga ima neverovatnih 0-4 naravno zbog kriminalnog run suporta svojih batera nadam se da večeras to može biti konačno drugačije i da bi večeras mogao dobiti solidan suport.
Deluje zaista moćno ima dosta dobru kontrolu lopte dosad je dozvolio samo 2 HR na zadnja tri meča u 20 inn. dozvolio je samo 2 rana.
Sa druge strane za Yenkije ruki Whitley kome je ovo drugi meč na prvom meču je bacao 4.2 inn. bez dozvoljenog rana ali me to previše ne imresionira i verujem da ako su hiteri Cabsa dohvatili sjajnog Tanaku zašto nebi mogli i njega.
Što se hitinga tiče iako gosti imaju kvalitetniji hiting ipak su večeras bez DH udarača kolko im je to falilo videlo se sinoć kao i zbog pich. mech. mislim da prednost u hitingu nije puno na strani gostiju.
Kako bilo ja bi dao prednost Cubsima večeras i uzeću njihovu pobedu....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...