Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

26.05.2014

Recommended Posts

Fudbal - World » Friendly International 
22:00h Serbia (-1.5) - Jamaica
Tip: H1 
Kvota: 2.26
Pinnacle, 5/10
Prijateljsi mec koji se igra u okviru Americke turneje u kome ce Srbija u New Yorku na stadionu Red Bulsa gde se ocekuje dosta nasih ljudi igrati sa Jamajkom a prenose ce biti na RTS i na Areni.
Posle onih tragicnih dogadjaja sa poplavom potrebna nam je radost a verujem da ce nam je priustiti nasi reprezentativci koji iako se nisu plasirali na Svetsko prvenstvo u Brazilu imaju jos uvek dobru cenu na svetskom trzistu i za 3 meca sa Jamajkom, Panamom i Brazilom ce zaraditi preko milion dolara.
Iako turneja ne dolazi u najbolje vreme jer su igraci umorni posle prvenstava ipak mnogi od njih ce imati motiv zbog buducih angazmana ali i zbog meca sa Brazilom koji se igra jednom ili nijednom u zivotu a naravno i zelja da se obraduje narod.
V.D. selektor Drulovic kome od rezultata i igre zavisi dalji angazman svakako ima motiv da napravi dobre rezultate kako bi ostao selektor jer se vec prica o Stojkovicu i drugim kandidatima.
Sto se sastava tice povredjeni su Bisevac, Nastasic i Tomovic a Stefan Scepovic jos uvek igra ligu a igraci iz nase lige golman Lukac, Vulicevic, Mrdja i Lazovic prikljucice se naknadno za drugi mec dok ce ih Ljajic cekati u Americi.
Na spisku su golmani Vladimir Stojković i Željko Brkić, Dušan Basta, kapiten Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić, Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović, Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Filip Đorđević i Aleksandar Mitrović.
Dakle moze se sastaviti odlican tim od igraca koji su odlicno igrali ove sezone u svojim timovima i za razliku od Mihajlovica tu nema igraca iz Italije koji su igrali po menadzerskoj preporuci poput Stevanovica, Krsticica i drugih boranija a u mecu sa Irskom su pokazali da mogu da igraju odlicno a svakako da je i povratak Ljajica (koji je pokazao veliki patriotizan slanjem pomoci a dokazao da pevanje nije ono sto pokazuje postovanje drzave i tima vec dela ) u tim velika stvar i vezni red je svakako najjaci deo tima sa Maticem, Tadicem, Jojicem, Lazarom Markovicem, Tosicem uz Mitrovica u spicu a u odbrani stameni Ivanovic, Basta, Kolarov i cetvrti je dilema koju ce morati da resi Drulovic a izbor su Pejcinovic i D Tosic uz standardnog golmana Stojkovica.
Sto se tice Jamajke oni se nisu plasirali na SP u Severnoj Americi a u kvalifikacijama su za rivale imali Mexiko,SAD, Panamu, Costaricu i Honduras a u 10 meceva su ostvarili 5 remija i 5 poraza a u danasnjem mecu ce uglavnom igrati igraci iz domace lige jer su neki povredjeni a neki uvredjeni a jedini igraci iz inostranstva su tri igraca iz Engleske druge lige Austin, Grant, Dawkins i Mattocks koji igra u Americkoj MLS .
u vezi sastava jedna anegdota kada su pitali Kolarova da li poznaje nekog igraca on je rekao da poznaje samo Useina Bolta (najbrzeg atleticara na svetu) ali da on nece igrati.
Dakle ocekujem ozbiljnu, motivisanu Srbiju koja ima mnogo vise iskustva i igrace sa boljom tehnikom da pobedi bar sa 2 gola razlike Jamajku koja je vise poznata po regeu,Useinu Boltu i trkacima a i smesnoj travi nego po fudbalerima

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Belgija(3,5)-Luksemburg
Tip para: vise
Tečaj: 1.500
 
:uredu:    5-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...