Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

28.05.2014.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:05 CET (29/05/2014)Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays(Money Line)Pick: Tampa Bay RaysOdd: 1.99Bookie: SBOBETStake: 5/10Večeras se na Rogers Centre,( Toronto, Ontario) igra meč između domaćih  Blue Jaysa(31-22, 15-11 home) igostujućih Raysa(23-30, 11-16 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su pripali Blue Jaysima -05/27/14  TOR 9 - TB 6  05/26/14  TOR 10 - TB 5Toronto igra izuzetno u strašnoj su seriji od 8 vezanih pobeda ali i tome mora doći kraj nadam se da bi to moglo biti večeras kad Tampa ima po meni veliku prednost na moundu.U oba meča Tampa je napadački bila odlična da su imali malo sreće mogli su se mečevi i drugačije završiti prvi sam gledao i u dva navrata su imali lepe šanse da meč okrenu na svoju stranu valda će im se večeras nešto vratiti a i da power udarači domaćina nemogu stalno tako dobro udarati  i nadam se njihovom manjem suportu večeras.Na moundu za Toronto: Hendriks (1-0, 1.59 ERA) dok za Tampa Bay: Archer (3-2, 4.11 ERA) svakako po meni velika prednost za Archera.Hendricks iako je počeo sezonu sa vinom protiv Oaklanda to muje jedini meč ove sezone i više mislim da je to loša forma Oak. udarača nego njegov dobar performans došao je iz Minn. gde je imao katastrofalnustatistiku na 28 startova 2-13  6.06 ERA i verujem da ga Tampini udarači mogu dohvatiti.Sa druge strane Archer nesumnjivo talentovan bacač konačnoje ušao u formu i odbacao 2 meča bez dozvoljenog rana neće mu svakako biti lako ali ako bude dobrokontrolisao loptu što muje nekad problem mogao bi imati dobar meč a da zna da baca protiv Tor. je pokazao dosad u karijeri na 4 starta ima sjajnu statistiku 2-0 2.01 ERA.Udarački Tor. je u prednosti ali u ovakom mechapu tonemora biti slučaj i nadam se da neće.Kako bilo ja večeras moram da probam sa pobedom Raysa na meču..!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
01:05 CET (29/05/2014)
Philadelphia Phillies - Colorado Rockies(Team Points)
Pick: Colorado Rockies Over 3.5 
Odd: 1.77
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na Citizens Bank Park, (Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih  Philliesa(22-27, 10-15 home) i gostujućih Rockiesa(28-24, 12-17 away)...
Treći meč u seriji prvi su dobili domaćini 9-0 dok su sinoć kako sam predpostavljao dobili gosti sa 7-2 ali večeras neću uzeti pobedu na meču već Over Rockiesa koji mi se čini dostižan i margina od 3.5 po meni se u ovakom mechapu mora odigrati.
Na moundu za Philadelphia: R.Hernandez (2-2, 3.83 ERA) po meni jedan sasvim prosečan pičer pa čak i ispod toga koji baca jednu solidnu sezonu malo kao starter malo kao riliver.
U zadnje vreme bacao solidno ali ima i silne probleme sa kontrolom lopte što bi gosti mogli da iskoriste.
U karijeri je bacao dvaput protiv Colorada i uništen je uz kriminalnu eru 13.50 iove sezone je bacao na jednom meču ali u Col. i doživeo teško napucavanje u 4inn. 9H 6R.
Iako su Rockiesi daleko ubojitiji podno velike planine ipak ove sezone i na gostovanjima je to dosta bolje imaju jedan od najjačih lineupa sa čak 4 fantastična power hitera ako su sinoć mogli da dohvate Hamelsa koji je nesumnjivo za klasu bolji pičer uz to i levoruk što mnogo manje im odgovara pa zašto večeras nebi mogli dohvatiti Hernandeza!!!
Kako bilo uzimam Over 3.5 na Rockiese....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...